BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…jeste li čuli najnoviji vic…Slovenija izašla iz recesije [lol] …naravno čuli ste…oni se stvarno znaju šaliti…znači i kod njih slijedi deranje pučanstva…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Slava svim nastradalim vatrogascima na Kornatima 30.08.2007.
i hvala onima koji su se borili 30.08.2009.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Splite imaš neki target gdje se postaviti?

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

E, jadna nam majka s Vama i Vasim uskogrudnim i uskohlepnim razmisljanjima….to sam se i bojala..
KAKVA KLIKA JE OSTALA NA BURZI ! Sve strucnjak do strucnjaka…. A KAD TREBA LOVE ZA RADITI..
ONDA NIGDJE NIKOGA…SVI POBJEZE I CEKAJU IZA UGLA DA UGRABE MRVICE….Boze, jadni
mi na ovakoj burzi…gdje se glumi WALL STREET sa 50 dionica ATPL.a , i imitira i simuliraju
AMERICKI I AZIJSKI INDEXI dok se prodaje KOEI I LKRI……a mi predgradje CRNE GORE, koja
ima slicni promet povremeno….e yebem ti ZIVOT U OVOJ DRZAVI I OVOJ BURZI!
BANKE , MANAGERI SVJETSKI, GUVERNER SVJETSKI, VRHUNSKI FINANCIJASI…. yebem ti..a jos se
ni jednom nisu sjeli i REKLI…….MI IMAMO NAJBIJEDNIJU BURZU NA PLANETU I SIROJ OKOLICI…
NITKO, pa ni HUPOVCI…NITKO, JOS NIJE REKAO KOSORICI ! ZENO, imamo lovu….BIT CE DUPLO
VECA AKO MALO PRETUMBAMO NOVCE ! Ma….nek ide sve u ….
Nek zaradjuju takvi kakvi jesu na burzi….. mi za drugo i nismo… za Josu i Hasu..nek
trze 5-15 dionica…za cigare i pivo ! Ajd zivjeli ….., sta cemo…. !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Frckavi…. daj skini mi se i ti i mirovinski fondovi… STA SU ONI NAPRAVILI ???????
UPUCALI 100 milja….. da dignu Crobex ili da se ISKRCAJU NA POJEDINIM DIONICAMA I ODU U
BEOGRAD ulagati ili u Poljsku ???????? Daj suti, molim te. NISTA DO SAD NISU PAMETNO NAPRAVILI !

Ja cu se truditi ko perspektive tih FIRMI ? TO NISU FIRME.. To su instrumenti u rukama bolesnika.

Fondovi upucali 100 milja i podigli CROBEX 300 bodova…JADNI! Tebi je s 1294 do cca 2200 ..300 bodova?…… SAD SU TREBALI PODICI CROBEX NA 3000 BODOVA….JE BOGAMI……ALI ..OHOOO
TREBA IZVADITI NOVCANIKE!!! ……..Opet upumpati 100 milja !!
Je, a kaj ti mislis da se Wall Street podize ko glupi….yurac ..sam od sebe????

Podigli su trziste kapitala, vratili kredite I SVI SU ZADOVOLJNI….a mi cmuljimo jer smo malo
ulozili u Crobex…… ma , ko gospodari ovom drzavom….fuj!

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=83551

Danas ronimo,uskoro počinju prosvjedi kojima je jasan cilj(koji ne kriju) rušenje vlade.
Sumnjam da se to neće odraziti na tržište kapitala,lovatori samo čekaju povod za drastično rušenje burze i jeftini šoping.

Danas ronimo,uskoro počinju prosvjedi kojima je jasan cilj(koji ne kriju) rušenje vlade.
….

Lako da srušite samo vladu, ali rušite i burzu [angry]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=406bf73c-3356-436a-a1f6-3325d0c76166

ne znam sto vecina ocekuje ali vjerujem da ce posle precednickih biti napeto

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2314efbc-7841-4aea-87ac-79169347b6d2

mi se na jacu oslanjamo?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ja bi radije da nam dupini sjede u saboru i vladi

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d3daae23-1697-41e7-a73c-b6bed4081fdd

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

New Report

Close