Javili na vijestima da danas premijerka gostuje na HTV,vjerujem da i ona osjeti da se mora reagirati na sve veće nezadovoljsvo,jad i bjedu u kojoj se naša država našla.
Pogotovo u svjetlu nadolazećih prosvjeda koji se sve glasnije i žešće najavljuju.
Dal će ju narod u ovoj situaciji shvatiit,ne znam nisam baš siguran.
…super…evo ja ću joj posuditi i oklagiju… [proud] [smiley]
Pretpostavljam da če prihvatiti ponudu…žena sve voli ručno,te pranje suđa umjesto perilice,te metla umjesto usisivača…
Krivo kolega jako krivo velika većina nema šta istovariti a po pisanju bi se reklo da ste i vi među njima.
Krivo kolega, kod mene se uvijek ponešto nađe, ja imam i portfelj na poziciji u SDA i keš koji služi samo za trgovanje.
Ako procijenim da je dobra prilika za izlaz, registriram i rasprodam portfelj, do tada se uopće ne zamaram sa time , a razina Crobexa od 2500, pogotovo ako se postigne u kratkom periodu, je vrlo primamljiva za izlaz.
Pretpostavljam da če prihvatiti ponudu…žena sve voli ručno,te pranje suđa umjesto perilice,te metla umjesto usisivača…
[/quote]
…pa sad oklagija je univerzalna spravica…em možeš valjati..em možeš mlatnut…pa sad valjda će znati izabrati… [proud]
ljudi ovo nema smisla, ajmo svi na janjetinu i da se dogovorimo što ćemo s burzom
do sad sam mislio da tu ima nekih ozbiljnih igrača, fondova itd
ali sad vidim da mi jedni drugima prodajemo i jedni od drugih kupujemo
pa lijepo idemo u radmanove mlinice i dogovorimo da pokupujemo sve dionice do crobexa od 2.500
onda kud koji
Ja sam za, pogotovo na lešo sa šalšom [thumbsup]
Što se tiće dizanja Crobexa, unaprijed ti mogu reći da od toga ništa, jer svi mi jedva čekamao veće razine da se istovarimo…ali porazgovarati uvijek možemo!
[/quote]
Pojest, popit i zagalamit… Jedini smisao života, ja sam uvijek za!
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
ljudi ovo nema smisla, ajmo svi na janjetinu i da se dogovorimo što ćemo s burzom
do sad sam mislio da tu ima nekih ozbiljnih igrača, fondova itd
ali sad vidim da mi jedni drugima prodajemo i jedni od drugih kupujemo
pa lijepo idemo u radmanove mlinice i dogovorimo da pokupujemo sve dionice do crobexa od 2.500
onda kud koji
Ja sam za, pogotovo na lešo sa šalšom [thumbsup]
Što se tiće dizanja Crobexa, unaprijed ti mogu reći da od toga ništa, jer svi mi jedva čekamao veće razine da se istovarimo…ali porazgovarati uvijek možemo!
[/quote]
Aj ne serite svi…
Napunili ste čovika asevima, samo je iskren, ko se od vas ne bi istovario da crobi u par dana takne 2200-2300…
Inače, sto posto dionice…
[cool]
italijani…kako ukrasti lopovu?
http://www.net.hr/crnakronika/page/2009/08/19/0374006.html
[yawn]
Inspirativnost napisanih redaka u državi virtualne suverenosti, diznilend hrvatstva, infantilnih političkih elita, gdje se na ciljanom antagonizmu lijevih i desnih, sjevera i juga, crkvenosti i sekularnosti voxizacije i thompsonizacije temelji eksploatacija ljudskog sentimenta, raritet je i nezahvalna zadaća.
Ponukan sveopćim zbivanjima na TK, izražavam veliku skepsu prema «ulagačima» koji trenutno imaju dominantnu cash poziciju. Iskrena preporuka takvima glasi : ostavite se ulaganja u dionice i pređite u sigurnije vode oročenja, upišite u gradsku knjižnicu, primite se lakših štiva , pratite Ligu prvaka, eliminirajte opasnost prevelikog lučenja kortizola i noradrenalina, ne sipajte žuč po forumu i ne dovodite u zabludu.
Osobito se navedeno odnosi na pisanje određenih, mamusa ,dimusa, mamarusa, fiumanusa dikanusa i ostalih anusa. Tko ne prepoznaje " travapasović-time" i definitivni "oporavak ante portas", neka radije prihvati gore napisane sugestije.
Kolega iznimno cijenim svaki vaš post, te vaš osvrt na ovakve i slične događaje.
Međutim teško je ne primjetiti:
– ekstremno nisku likvidnost
– velike naloge na prodaji, tako i na kupnji na pojedinim dionicama
– rast regionalnih burzi
– naša kontinuirana staganacija između 1850-1930 bodova
Indikativno je da se veliki susprežu od bezglave kupnje, indikativno je tržište anticipiralo sve ono što može a ne mora biti, također je vjerojatno anticipiralo i deprecijaciju kune (vidljivo na dionicama brodara koje nemaju korekciju sukladnu bdi indeksu)
Činjenica je da su u nekim standardnim okolnostima dionice izuzetno jeftine pa se teško može dogoditi nagli pad indeksa.
Također visoka nelikvidnost znači da veliki igrači nisu došli do potrebnih pozitivnoh informacija koje mogu biti okidač za rast tržište.
Definitivno se nešto čeka, a što………….. vrijeme će pokazati.
Koleg(ic)a mare.mar,
ispravak netočnog navoda, HEP nije gubitaš, otiđite na http://www.zse.hr i pogledajte izvješća