Picman8, znaci DARRI NILSSON je sada ATLANTIC GRUPA, a LANA DVORZAK, drzi obitleljske
ljekarne jos 3 na okupu/ koje su sada vec prodane …a pretpostavljam da ce Dvorzak biti
neka vrsta ekskluzivnog dobavljaca od dijela zastupstva…ima li kakvu veledrogeriju
registriranu u medjuvremenu ???
Ostalo je prodano vec prije , onih 49%….
A uloga DAVORA STERNA…..njegov dio ……..je koliko u do.o. /u koji je vlasnik Zdravstvene
ustanove…? Zasto je uopce usao u dokapitalizaciju ustanove…….i otkud mu novci za dokap
udjela prije 4 godine ?
Dakle, DAVOR STERN I ATLANTIC GRUPA …….. su vlasnici i cuvene ljekane u
KING CROSSu…….
NAZDRAVLJE!
Kaj mi dajete dvojke….pogledajte sudski registar…ja samo pisem cinjenicno stanje .
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
u kolko sati je U2 u nedelju?
radje izvedi devojku na neko romanticno mjesto a ne da slusa prodike tog raspizdenog irca
pofuk
p.s. nekada sam bio fun tog benda ali sta taj bono ne ode u irak ili afganistan pa da tamo pokaze kakav je humanitarac
nemrem zaboraviti kad je uletio u sarajevo pod onakvim osiguranjem i dijelio rej ban ocalice deci
sta nije uletio prije nego sto je pocelo sranje na ovim prostorima
stero bi ga u onu stvar ali ipak je pokazo kakvu takvu volju i otiso u sarajevo
Pa piše ti, u 2 [lol] (to je iz vica o muji i hasi)
radje izvedi devojku na neko romanticno mjesto a ne da slusa prodike tog raspizdenog irca
pofuk
p.s. nekada sam bio fun tog benda ali sta taj bono ne ode u irak ili afganistan pa da tamo pokaze kakav je humanitarac
nemrem zaboraviti kad je uletio u sarajevo pod onakvim osiguranjem i dijelio rej ban ocalice deci
[/quote]
nisam neki fan i meni je iritantan, al idem vidit spektakl….pošto nije bilo blokada na crobexu već mjesecima.
pofuk
[/quote]
nisam neki fan i meni je iritantan, al idem vidit spektakl….pošto nije bilo blokada na crobexu već mjesecima.
[/quote]
imas prav….uzivaj i lepo se provedi i nemoj bonu uzet za ozbiljno jer se decko malo pogubil
pofuk
Ja sam vam na početku kada je Jaca postala premijerka rekao još ćete vi klicati Jaca, Jaca.
A polako ide prema tome.
Tokom ovi godina više puta sam vam nagovijestio nagovjestije, pa ste se smijali.
Kad ono vidi ovaj plavi bio u pravu.
Imao sam i pogrešaka naravno, ali tko nema. Najveća je bila što nisam vjerovao da je moguće gledati Crobex ovako nisko.
Ali u to vrijeme nitko u to nije vjerovao.
Bitno je da je tržište medvjeda završilo, to sam napisao još prije koji mjesec.
Idemo gore, na put oporavka, ali dalek je još put. Mi koji smo ostali moramo biti pohlepni, ako ništa za one koji su izgubili i više se nikada neće vratiti na ovu burzu.
Ja sam vam na početku kada je Jaca postala premijerka rekao još ćete vi klicati Jaca, Jaca.
A polako ide prema tome.
Tokom ovi godina više puta sam vam nagovijestio nagovjestije, pa ste se smijali.
Kad ono vidi ovaj plavi bio u pravu.
Imao sam i pogrešaka naravno, ali tko nema. Najveća je bila što nisam vjerovao da je moguće gledati Crobex ovako nisko.
Ali u to vrijeme nitko u to nije vjerovao.
Bitno je da je tržište medvjeda završilo, to sam napisao još prije koji mjesec.
Idemo gore, na put oporavka, ali dalek je još put. Mi koji smo ostali moramo biti pohlepni, ako ništa za one koji su izgubili i više se nikada neće vratiti na ovu burzu.
e moj plavac……..ebo te jaca……glupa ko kriv .urac….što je žalosno i ti to znaš a pišeš o njoj pzitivno
[/quote]
Da ne ispadne kako branim plavog…ali…
Jaca je na dobrom putu jer…
a) nije glupa, dapace pametna zena
b) teta je svjesna da problem sa Slovenijom moze rijesiti samo kompromisom, a ne tvrdolinijaskim stavom
c) na ruku joj ide bezidejna i slaba oporba
d) ako ste primijetili Polancec u sjeni rjesava pitanje privatizacije brodogradilista
e) i na kraju zasto o zeni ne bi pisali pozitivno?