BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: LEDO (Ledo d.d.)

CEBA =ŠEF=DIREKTOR

UKINITE DUPLE NICKOVE OVOG NAVLAKAČA

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Što ti vrijedi izvješće i želje pojedinaca da bi ledo trebao biti 8000kn.kad je jedva prešo 4000. Ja mislim da ledo nema snage probiti 5000kn.
Al tko zna možda …

Probit će dionica Leda 5.000 kao od šale.

Što ti vrijedi izvješće i želje pojedinaca da bi ledo trebao biti 8000kn.kad je jedva prešo 4000. Ja mislim da ledo nema snage probiti 5000kn.
Al tko zna možda …

[thumbsup] Ima snage Ledo i ovaj put ide sigurno preko 6.000 kuna ja se više pitam koji idioti prodaju dionicu Leda tako nisko a kupovali su na 20.000 teško je razumjeti luzere.Zarade za burek i kavu i izljeću iz dionica i još se besramno hvale s zaradom. Svi mi Ledaši koji imamo slobodnih sredstava trebamo dokupiti naše dionice i tako pomoći oporavak najbolje dionice Leda. [thumbsup]
[/quote]
bože mili kakve idiotarije pišeš…ja da pomažem oporavak????
stvarno si slučaj za razmatranje, a tolko da znaš,onaj post ti je prijavljen!

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Al tko zna možda …

[thumbsup] Ima snage Ledo i ovaj put ide sigurno preko 6.000 kuna ja se više pitam koji idioti prodaju dionicu Leda tako nisko a kupovali su na 20.000 teško je razumjeti luzere.Zarade za burek i kavu i izljeću iz dionica i još se besramno hvale s zaradom. Svi mi Ledaši koji imamo slobodnih sredstava trebamo dokupiti naše dionice i tako pomoći oporavak najbolje dionice Leda. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Al tko zna možda …

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ovo će očito dole, isti sladoled u LIDLA 3 kune a njihov 9 kuna a onaj u LIDLA 100 puta bolji, ovako je i INGRA štimala izvješća i Mardof je tvrdio da mu je prinos 500% a gle čuda ono ništa, Toda prelijeva kako mu odgovara TISAK u gubitku a ovo u plusu dajte malo skulirajte se i otvorite oči.

i MENE MODERIRAJU, PA OVAJ NE ZNA NI KAK SE ZOVE… MADOFF.
Izvjesce Ingre i Leda ne da se razlikuju nego su nebo i zemlja. Pa dokle ce tokari i limari pisat o dionicam, Boze sveti

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ovo će očito dole, isti sladoled u LIDLA 3 kune a njihov 9 kuna a onaj u LIDLA 100 puta bolji, ovako je i INGRA štimala izvješća i Mardof je tvrdio da mu je prinos 500% a gle čuda ono ništa, Toda prelijeva kako mu odgovara TISAK u gubitku a ovo u plusu dajte malo skulirajte se i otvorite oči.

i MENE MODERIRAJU, PA OVAJ NE ZNA NI KAK SE ZOVE… MADOFF.
Izvjesce Ingre i Leda ne da se razlikuju nego su nebo i zemlja. Pa dokle ce tokari i limari pisat o dionicam, Boze sveti

ja uopće ne mislim da je Ledo loša firma.Ima monopol i dobre proizvode,nabijaju cijenu kako hoće,dobro im ide i sve štima.Raspisao sam se samo da mi netko objasni iz kojeg razloga bi trebala dionica biti 8000 kn.Ja to slušam već mjesecima i imao sam Ledo od 3600 kn do 5100,pa opet dole na 3600.stalno neka priča i drukanje na velike ulagače a nitko da mi objasni tko i zašto bi trebao Ledo kupovati sumanuto u nadi da dodje do 8000 kn.Ako me uvjerite ja ću je opet kupiti.Ali vi samo drukate i govorite vidi izvještaja,a cijena dionice stagnira mjesecima

MOjA POANTA, PA JA NE ŽELIM DA JE TI KUPIŠ!!!!! KAJ JE TEBI SINEK….

ja uopće ne mislim da je Ledo loša firma.Ima monopol i dobre proizvode,nabijaju cijenu kako hoće,dobro im ide i sve štima.Raspisao sam se samo da mi netko objasni iz kojeg razloga bi trebala dionica biti 8000 kn.Ja to slušam već mjesecima i imao sam Ledo od 3600 kn do 5100,pa opet dole na 3600.stalno neka priča i drukanje na velike ulagače a nitko da mi objasni tko i zašto bi trebao Ledo kupovati sumanuto u nadi da dodje do 8000 kn.Ako me uvjerite ja ću je opet kupiti.Ali vi samo drukate i govorite vidi izvještaja,a cijena dionice stagnira mjesecima

MOjA POANTA, PA JA NE ŽELIM DA JE TI KUPIŠ!!!!! KAJ JE TEBI SINEK….

MALO ZANIMLJIVOSTI

Drustvo LIVIA d.o.o. Zagreb je prema podacima Sudskog registra.. osnovano 3/2005.g.
s temeljnim kapitalom od 21.000,00 kn

a 20.07.2005. Drustveni ugovor je izmijenjen , unijet je kapital od 45.950.000,00 kn
u novcu i unosu prava.

CLANOVI UPRAVE su

1. DAVOR STERN – Predsjednik NO
2. LANA DVORZAK – kci Hrabrena Dvorzaka
3. FJOLVAR DARRI RINSSON / Island….broj putovnice / on je ujedno jedan od direktora
PHARMA INVESTMENTA – cuvenog farmaceutskog fonda koji
sudjeluje u investiranju
Moze mi sad netko pojasniti , od koga je ATLANTIC GRUPA, kupila udio Dvorzakovih ljekarni
kad se ljekarne kupuju tako da se kupi Zdravstvena ustanova – sa svim poslovnicama-
a maloprodajne trgovine se takodjer kupuju iz d.o.o/a a ne preko udjela u fondovima?

Hocu reci, nije to nikakva akvizicija ……nego obicno pranje novca.Hvala.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovaj islandski fond je izletio..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kupuje se tako da se kupi udjel u društvu koje je osnivač Zdravstvene ustanove ili se kupi cijela ustanova na način d se promjene vlasnici iste u sudskom registru. U ovom slučaju je ATGR kupio udjel Islanđana, a s Dvoržakom dogovorio prodaju ostatka. Dvoržak je, očito, poželio ostaviti sebi nešto ( 3 ljekarne koliko mi se čini ).
Pretpostavvljam da će dio Dvoržaku biti isplaćen kad se te 3 ljekarne ispišu iz Ustanove, nakon toga će ATGR biti vlasnik cijele ustanove, ali će i te 3 Dvoržakove ostati s njima u nekoj vrsti ugovora ( zajednička nabava i neke funkcije ).

New Report

Close