BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa to i kaže, Hrvati i Srbi govore vrlo sličnim jezikom, također, i bosanski muslimani, i baš zbog različite vjere je i bio ovaj rat, Da su svi bili iste vjere, vjerojatno bi se dogovorili, zar ne? Pa rat se vodi zbog vjere.

Hrvati i Srbi ne govore istim jezikom. Hrvati nisu, niti će ikada voditi rat zbog vjere. Rat nije bio zbog vjere, već zbog agresora koji ima ime i oblik. Domovinski rat ima ime. Zove se Domovinski obrambeni rat, kolega.
Jasno?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Bravo Seve ! Kratak i jasan odgovor. Što se tiče grafova Znanac je u jednom svom postu opisao tumačenje grafova , mislim da ti to može pomoći. Pozdrav !

Bravo Seve!!!

nema mi druge nego se zae..ti

Hrvati i Srbi ne govore istim jezikom. Hrvati nisu, niti će ikada voditi rat zbog vjere. Rat nije bio zbog vjere, već zbog agresora koji ima ime i oblik. Domovinski rat ima ime. Zove se Domovinski obrambeni rat, kolega. Jasno?

Prije svega htio sam objektivno reći neke stvari, a pritom ne ugroziti nikoga. I stalno sam razmišljao zašto toliko nevolja baš između ova tri naroda palo mi je na pamet kako je možda različita religija imala utjecaja. Naravno da sam na našoj strani, i sve strahote koje su bile, bile su ruku nekih čudnih ljudi, na kraju, normalni ljudi ne ubijaju, siluju, kradu, to rade neki drugi.
Jezik kojim se služimo su dosta slični i to ne može negirati, a da govorim točno, sjetite se prijevoda srpskih filmova koji su naišli na podsmijeh mnogih, pa su maknuli titl.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Seve sad vidim da nisi žensko 100% !!!![smiley4]

Seve: ” Hrvati i Srbi ne govore istim jezikom. Hrvati nisu, niti će ikada voditi rat zbog vjere. Rat nije bio zbog vjere, već zbog agresora koji ima ime i oblik. Domovinski rat ima ime. Zove se Domovinski obrambeni rat, kolega. Jasno? ” Prije svega htio sam objektivno reći neke stvari, a pritom ne ugroziti nikoga. I stalno sam razmišljao zašto toliko nevolja baš između ova tri naroda palo mi je na pamet kako je možda različita religija imala utjecaja. Naravno da sam na našoj strani, i sve strahote koje su bile, bile su ruku nekih čudnih ljudi, na kraju, normalni ljudi ne ubijaju, siluju, kradu, to rade neki drugi. Jezik kojim se služimo su dosta slični i to ne može negirati, a da govorim točno, sjetite se prijevoda srpskih filmova koji su naišli na podsmijeh mnogih, pa su maknuli titl.
A kako bi ti dobio rat sa normalnim ljudima ?
Sad poslije rata lako je to pričat i pravit se pametan i human!!!

Ovako, tema nije trebala biti to što sad želite nametnuti, samo sam htio pronaći odgovor na neka pitanja, a vi odmah udri, ovi agresori, mi se branili. Znamo da su se HRVATI BRANILI, A ONI DRUGI NAPADALI.

Pitanje za cijenjene forumaše: dok smo se mi branili, koliko se domaćih ljudi obogatilo ratnim profiterstvom, “lošom” privatizacijom?

Dobro završili smo, idemo dalje!
Znači PTKM danas ide preko 220 kn !![smiley2]

Ovako, tema nije trebala biti to što sad želite nametnuti, samo sam htio pronaći odgovor na neka pitanja, a vi odmah udri, ovi agresori, mi se branili. Znamo da su se HRVATI BRANILI, A ONI DRUGI NAPADALI. Pitanje za cijenjene forumaše: dok smo se mi branili, koliko se domaćih ljudi obogatilo ratnim profiterstvom, “lošom” privatizacijom?

Ovo si naknadno uredioi dodao pitanje!!!
Mnogo ,bre’ kume!!!!!

Dobro završili smo, idemo dalje! Znači PTKM danas ide preko 220 kn !![smiley2]

Petrokemija ide preko 300,00 kuna, zašto ste tako skromni?

u cijeloj priči pitanje je KADA?

i ako fulate barem jednom, dovoljno je ostalima da shvate da su sve to samo vaša i naša razmišljanja… tako da pozdravljam iznošenje brojki!

nema mi druge nego se zae..ti

nisam .Čitaj pod temom PTKM !![smiley1]

New Report

Close