http://www.posao.hr/vijesti/video-kako-smo-dosli-u-probleme-s-financijama/982/
svaka slicnost je slucajna sa zse
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Malo klasične TA na S&P-u 500 – u tri koraka
1. korak
RSI je u padu probio razinu 70, što uobilajeno predstavlja pritisak prodaje
zašto se podaci prepravljaju kad indikatori na njemu fulaju smjer…svi su to uočili!
Gledaj , onaj tvoj MMM index, za
opaaaaa
pišeš o pritisku na prodaju
ODLIČAN ZNAK
ti si jedan od glavnih indikatora, samo treba kontra tebe!
P.s svi ti se smiju na ewt u vezi tvog indexa, tak da znaš, neugodno im je bilo jucer svima rec, al SVI ti se smiju
Mene svaki dan hebeno frustrira i živcira kad se sjetim da moram plačati ovaj sramotni harač da bi naša nesposobna vlada nastavila sa svojim lošim poslom.
Čim se sjetim da nimalo nisu skresali rashodovnu stranu proračuna, dođe mi da im uletim tamo sa bombom kao onaj jadničak u HEP…
Ma da netko to napravi i sve ih riješi, ne bih ni trenutka žalio, zaslužili su svako zlo koje ih snađe u životu! [angry]
jesu vec malog Olujica izbacili iz Komore ………….?
Srpske žene su se sjetile kako izbjeći krizu [lol]
Srpkinje su "poludjele" za novom modom. Operacijom vraćaju davno izgubljenu nevinost, a zatim je prodaju u Dubaiju za 7000 € (51.000 kn)
Tko li su ti ljudi koji sjede u Saboru………………………………
NA POČETKU današnje sjednice saborski zastupnici su vodili bučnu raspravu o cijenama kave u Saboru i besplatnim novinama. Iako mnogi već godinama griju saborske klupe, nikako se nisu mogli dogovoriti oko toga tko kavu plaća, a tko ne. Zaključak vruće rasprave je bio: Cijena kave je dosad bila 2,50 kune. Osim za Ured predsjednika Sabora, saborske odbore i saborske klubove – jer se tamo primaju stranke.
Kava iz vlastitog džepa?
Podsjetimo, tajništvo Sabora obavijestilo je zastupnike kako počinju s mjerama štednje pa će tako zastupnici od sljedećeg tjedna morati sami plaćati piće koje naruče iz saborskog kafića za sastanke saborskih odbora kao i za konferencije za novinare te ostale sastanke. Također zastupnici su obaviješteni kako im se smanjuje i broj besplatnih tiskovina.
No, prepirka u Saboru je išla do te mjere da su se mogle čuti i opaske poput: "Kolega, nadam se da ste tijekom svih ovih godina popili bar jednu kavu iz svog džepa!".
Nismo studenti
"Čitamo na portalima da za nas više nema besplatnih kava i novina", žalili su se jutros zastupnici na to "medijsko ponižavanje".
Jednog je cijela ova situacija vratila u njegove studentske dane: "Čitao sam o saborskom restoranu i očekivao da je to restoran kao u najboljim hotelima. A kad ono – nije ništa bolji od restorana u tvrtki u kojoj sam prije radio. Reklo bi se – obična menza".
Potom se osvrnuo i na povlaštena parkirna mjesta: "Danas sam prvi put u Sabor došao vlastitim automobilom. Sramota je da saborski zastupnici moraju parkirati 10 kilometara od Sabora i onda putovati. Kao kad sam bio student. Dosta je ponižavanja saborskih zastupnika!".
Kofein i nervoza
Damir Kajin, zastupnik IDS-a, u svom je stilu komentirao mjere štednje te je dodao da će se sada u "klubu zastupnika IDS-a morati tući za novine".
No, mjere štednje su, čini se, već sada polučile i prve rezultate i to negativne. Naime, predsjednik Sabora Luka Bebić danas je nakon glasovanja primijetio kako su "svi nekako jutros nervozni", što je automatski dio zastupnika protumačio kao – nedostatak do jučer besplatnog kofeina.
1. korak
evo gaaaa ljuddiiiiiii!!!!
javio se MMM, najavio pad a mi odosmo gore!!!!!
FASCINANTNO!
alo tehnologija, eto vam da ne cvilite da vam nikad ne šaljem grafove. dobro proučite ovaj graf da ne bi opet bilo “kako kako kako[cry]??”
alo tehnologija, eto vam da ne cvilite da vam nikad ne šaljem grafove. dobro proučite ovaj graf da ne bi opet bilo "kako kako kako[cry]??"
jako dobar post kolega, evo 100-tka od mene
[thumbsup]
alo tehnologija, eto vam da ne cvilite da vam nikad ne šaljem grafove. dobro proučite ovaj graf da ne bi opet bilo "kako kako kako[cry]??"
e da da…. [thumbsup]
1. korak
evo gaaaa ljuddiiiiiii!!!!
javio se MMM, najavio pad a mi odosmo gore!!!!!
FASCINANTNO!
[/quote]
jel to jedan od onih ewt kvazi forumasa
ekipa koja iskljucuje sve nepodobne bez upozorenja
bljak