OTKRIJTE MI POSLOVNU TAJNU !
Kada stizu vijesti iz kompanija na objavu u vremenu DO 10.00 SATI i poslije 16.00 sati ?
Zar je moguce da ima FILTERA… kako to izgleda kod njih, tko prvi dobiva za objavu zeleno
svijetlo, kada se radi o temama koje utjecu na trziste kapitala….? Da li takve osobe imaju
i vlastite dionice ?
Mimi što se uzbuđuješ, pa zar ne vidiš da se uopće ne reagira na izvješća (JANAF i ATGR u minusu, a izvješća izvrsna) [yawn] [bye]
Zar je moguce da ima FILTERA… kako to izgleda kod njih, tko prvi dobiva za objavu zeleno
svijetlo, kada se radi o temama koje utjecu na trziste kapitala….? Da li takve osobe imaju
i vlastite dionice ?
U USA se izvješća objavljuju isključivo prije ili poslje radnog vremena burze. Tako bi trebalo biti i kod nas ali to očito nekome ne bi pasalo…
Rocky5 , nasi se – trude- pratiti Zakon o trzistu kapitala i Zakone o informiranju javnosti…
Treba Urednike javnih glasila temeljito ispitati , i njih i njihovu rodbinu i sve njihove racune…..
kao i novinare koji placaju info na sve strane… pa kak ne bankrotiraju od silnih pinkica koje trose
na informacije ……..ili se to nekako drukcije placa ? Ili urednici imaju svoje desne ruke, pa se
iz poslovanja/ nazovimo to troskovima ..placaju informacije….
Ma, ja njima/ novinarima / ne bi dala ni jednu dionicu …to je savrseni primjer sukoba interesa za vrtic! A informacije bi zatvorila u sistem takve provjere sa zloglasnim kaznama i Zatvorom ,
da nikome ne bi ni na kraj pameti bilo da spekulira sa javnoscu !
Svuda ima insiderskog trgovanja, to je i za očekivati.
Samo što kod nas nitko ne završi u zatvoru zbog toga a u civiliziranim zemljama bar povremeno nekog osude, da narod vidi da se ipak nešto radi… [kiss]
U redakcije stalno stizu najrazlicitije vijesti ili se prikupljaju sa terena, ostalih portala, svjetskih
medijskih partnera , stranih prijevoda najcijenjenijih medijskih kuca…. i kaj onda …npr. stigne za objavu clanak o mutnim poslovima Profectusa…. koji se po misljnju urednika ili timskog rada uvrsti
za objavu u zadanom slobodnom ili hitnom terminu….. nitko, kaj nitko prije toga ne nazove
kolegu …i sapne….ide ti clanak… rijesi se npr..IGH ? …..to tako funkcionira..svi pobozno
cekaju objavu clanka i onda im padnu dionice ….. ?
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Gledam na HRT 2 raspravo u saboru o rebalansu,pa su sve glasniji poztivi na porez na kapitalnu dobit.
E,uvaženi saborski zastupnici.
Samo nam još to treba.
Pored svega što je prošlo TK,kod nas,uvođenje poreza na kapitalnu dobit,bi značilo kraj postojanja burze u Hrvata.
Marijana Petir je na sjednici sabora upravo odrješito rekla da je odrasla u ruralnom području i da ona dijeli sudbinu seljaka… [lol] [lol] [lol]
Marijana Petir je na sjednici sabora upravo odrješito rekla da je odrasla u ruralnom području i da ona dijeli sudbinu seljaka… [lol] [lol] [lol]
???? [shocked]???
Da, najozbiljnije je to rekla.
Ja sam se totalno šokirao…
Da ju seljaci čuju vjerojatno bi ju zatukli motikama [lol]
Mene su prije par dana izmoderirali. Pa da vidim hoće li opet. Ovdje izgleda nema demokracije već samo demokratija. Čitam sve postove i ne mogu vjerovati. O kakvim vi oporavcima govorite. Da li vi živite u istoj državi gdje i ja? Koju mi to proizvodnju ozbiljno imamo ? U Europi je oporavak na djelu, pa normalno kad se oni imaju s čime oporaviti. Mi jedino možemo prodati još otoke, more i državu. O kakvom vi oporavku govorite. U jesen treba skupljati eure za zimu, jer će biti duga i hladna. Nelikvidnost je oko 15 milijardi kuna !!! Alo !!!! Od kuda ćemo namaknuti novce za pokretanje proizvodnje. Nema više kredita iz inozemstva. Pametnome dosta. Pozdrav
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ups, krivi gumb, samo sam provjeravao, što je sa grupom, pomrli tehničari ili su predvidjeli da je kraj pa su prebjegli u Južnu Ameriku.
Niš te ja ne razmem.Jel ti pričaš o kupnji dionica il državnih obveznica?Il misliš da bu novi predsednik Morales i svi jddovi budeju nacionalizirani?