Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Dragi kolege,
u listopadu ili u studenom neće više biti ni države niti burze niti novca. Dižite pare s banaka i burze i u čarapu ili u eure do nekih drugih država i vremena. Kakvi izbori, kakvi porezi ovo je kraj igre (game over). Dugogodišnje preseravanje i prekomjerno trošenje dovelo nas je do ovdje. 300.000 i više birokrata, 550 općina i gradova. 1.000.000 penzionera, pa otkuda više ljudi moji. Razmislite malo. Kakve firme kakva proizvodnja ? Gdje je to kod nas ? Vi pričate o oporavku u EU, pa oni imaju temelje za oporavak, imaju proizvodnju, a što mi imamo; upropaštene tvrtke i ogroman dug koji je utrošen u potrošnju a ne u stvaranje novih vrijednosti. Dajte se osvijestite više. Nema više TA i FA, ima samo kud koji mili moji. Možete me citirati u studenom. Živi bili pa vidjeli. Don’t cry for me Argentina !!!
Pozdrav
Na dobrom ste tragu kolega, ali ne bude smak Hrvatske. Čitava regija je u kolapsu i postoje planovi Europe kako nas održati na aparatima. Biti će bolno, ali ovom kaosu kod nas mora se stati na kraj i sada je idealna prilika. Mađari su odavno bankrotirali pa se još uvijek vide na karti.
Ja ne znam jeste li vi stvarno glupi ili se pravite glupi!
Prestanite miješati javne i državne službe.
Tu si djelomice u pravu, ali ni tu nije ništa bolje. Anarhija i dezorganizacija. Ne daj ti Bože doći u bolnicu da vidiš kakva je to "njega" i liječenje. Nitko te ne hebe 5%. Na žalost sam se i u to osobno uvjerio. Imao sam osjećaj da sam komad mesa u mesnici i jedva sam čekao da pobjegnem glavom bez obzira.
[/quote]
Imam slicna iskustva s bolnicama iako moram priznat da se medicinske sestre trude i skidam im kapu za posao koji rade. Doktori su pak druga prica – hodajuci bogovi koji misle da im se trebas klanjat ak ti posvete 5 minuta dnevno u viziti. Ne daj boze da ih nesto pitas jer neces dobit potpun odgovor. Cast izuzecima.
sampras inače si mi simpatičan ali moram se umiješati. meni isto smeta pun kufer toga u ovoj državi i htio bih da se neke stvari promijene da nam svima bude bolje. zašto bi sad ovaj moj stav značio da ja ne volim Hrvatsku. da želim vani živjeti ne bih se nervirao nego bih otišao. upravo zato što želim ovdje živjeti nerviraju me primitivizam, korupcija, nerad, bahatost itd. i to sve polazi od malog čovjeka po onoj staroj narodnoj: "riba smrdi od glave a čisti se od repa".
Premješteno iz teme: PTKM (Petrokemija d.d.)
Koalicija: Ako se HDZ odluči za stari način vođenja, Vlada pada
mislim da bi za nas bilo najbolje da padne vlada. tada bi došlo do lijepe rasprodaje i finalne akumulacije, i kamikaze bi tada ispustile i zadnju dionicu. joj kad bi bar pala vlada [pray]
mislim da bi za nas bilo najbolje da padne vlada. tada bi došlo do lijepe rasprodaje i finalne akumulacije, i kamikaze bi tada ispustile i zadnju dionicu. joj kad bi bar pala vlada [pray]
ja čak smatram da bi mi rasli u slučaju pada vlade, a ne pali. ako ćemo realno s novom vladom se ništa nije promijenilo i to se vidi u stavu EU od jučer kad su digli ruke od nas. dakle EU(čitaj svježa lova) kaže: mijenjajte vlast i idete naprijed
pa to je gotovo sigurna stvar.teško da je moguč bilo koji drugi scenarij.po meni sljede u rujnu prosvjedi od poljoprivrednika na dalje,nakon toga pad vlade ili eventualno tehnička vlada do predsjedničkih izbora koji će se spojiti sa izvanrednim.pad burze i izlazak svih drtavih ručica .nakon toga .sa formiranjem nove vlade dolazi mmf i od te točke na dalje sljedi lagani ali konstantni rast burze.
Željeli mi to ili ne ,to će se dogoditi. Pitanje je samo da li već u jesen ili će izdržati do kraja godine. Ja tipujem da padaju več na jesen jer če tada biti masovni nemiri ogorčenog i gladnog hrvatskog naroda kojeg vlada sustavno pljačka [embarass]
Nasi tehnicari opet se svadjaju……rast Crobexa ih je iznenadio… nije bio planiran ?
Strašno kakva nesreća sa nagibnim vlakom…
A što je najgore, znalo se da postoji opasnost, stručnjaci su upozoravali.