Bljedoliki zaradjujte brzo prije mirovine
molio bih kolegu quarka, ako nas moze prosvjetlili i malo prokomentirati grafove za Belje i ADPL
ako ste čuli postoji sve veći broj ovisnika o internetu u hrvata i sve više to utjeće na normalni život [smiley2]
ako želite doživjeti duboku starost ‘razmislimo’ malo o tome…
Mogli bi za par fgodina imati poseban prilog o ovisnosti o forumima za investiranje [smiley6]
Ja priznajem, ovisnik sam o forumu, i vjerojatno s razlogom ponekad počnem žešće, čak štoviše, grublje raspravljam. Nažalost, ili na sreću to je tako. Ali to je tako kad srcem trguješ, ali i razumom.
Barem ja, ulazim u one dionice za koje sam jako siguran da mogu rasti, naravno ništa nije 100%. To, naravno, ne znači da ulazim u INDG, JTMN i slične koje su jedino špekulativne dionice i na kojima neki jako dobro zarađuju, ali neki i gube.
Prije bih rekla da sam ovisnica o dionicama i lakih zarada bar dosad.
– većini ljudi kod nas su dionice strani pojam, možda u zadnje vrijeme inv.fondovi PLVA ljude malo više zanima.
– jedino tu na forumu sam s istomišljenicima što se tiće dionica.
Malo ću ipak pričekati, ja obično prodajem kad svi kupuju dosta mi je puta to uspjelo do sada i to je u najvećem broju slučaja i bio cjenovni vrh dionice.
Onda se moraš više družiti sa Quarkom i indijancem i znancem ,oni se u to razumiju a kao potvrdu sveg toga moraš dobiti i zeleno svjetlo kod eksperta cartmana!!!
POZDRAV !!![smiley2]
Što je tom malom cartmanu izludili ste ga. Meni piše da sam čelava imam bradu brkove da sam muško u penziji, a to mi liči baš na Vašu sliku.