BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma što te briga, dobrodošao na ležeran forum, gdje je opominjanje moderatora “najgora” stvar.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Ma što te briga, dobrodošao na ležeran forum, gdje je opominjanje moderatora “najgora” stvar.

…i ne diraj u PTKM…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nikada, i ni slučajno[smiley2]

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Hvala obojici na dobrodošlici.
A, sad laku noć jer rano ujutro me čeka sindikalni izlet u Trakošćan. A, kolegice u autobusu očekuju da budem odmoran i spreman na gomilu šala i pošalica. A, dame se ne smije razočarati, nije li tako?

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

..eto ti pravila…mirno more…i dugu plovidbu…[smiley2][smiley2][smiley2]

Nathane samo 2 stvari: španjolski i portugalski su slični k’o žirafa i noj.
i drugo…tzv. “dakanje” je svojstveno srpskom jeziku…fala bogu da smo se toga riješili.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Kako ne – Portugal i Spanjolska, Katalonija i svi ostali, Brazilci i Argentinci, Škoti i Englezi, Irci i Englezi… itd… itd

Mislim da se vise mrze Velsani i Englezi, nego Skoti i Englezi, pa cak i Irci i Englezi. Nesto ko hercegovci i purgeri.

Hvala obojici na dobrodošlici.
A, sad laku noć jer rano ujutro me čeka sindikalni izlet u Trakošćan. A, kolegice u autobusu očekuju da budem odmoran i spreman na gomilu šala i pošalica. A, dame se ne smije razočarati, nije li tako?

mmmm, sindikalni izlet – leglo bluda i nemorala. [smiley2]

btw., dobrodosao, a vjerojatno nece biti dovoljno samo ne dirati u ptkm, vec ce trebati i drukati za nju. I ne valja spominjati “onaj forum” u pozitivnom smislu, neki jos nisu razrijesili stare dugove s “onim forumom”, a kad netko seta birtijom s ciljem da ga netko krivo pogleda – prije ili kasnije ce naci zrtvu. Ja sam tu pogrijesio, a optuzivali su me cak da sam – presvetli! [smiley2][smiley1]

Zavidim svima, koliko vi vremena imate.
Bolje bi ga bilo korisno upotrijebiti. Ajmo u Rovinj malo slušati laži i vidjeti što je bitno. Mislim na ono što nebumo čuli.
Tamo bu bile sve velike face.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

mmmm, sindikalni izlet – leglo bluda i nemorala. [smiley2]
btw., dobrodosao, a vjerojatno nece biti dovoljno samo ne dirati u
ptkm, vec ce trebati i drukati za nju. I ne valja spominjati “onaj
forum” u pozitivnom smislu, neki jos nisu razrijesili stare dugove s
“onim forumom”, a kad netko seta birtijom s ciljem da ga netko krivo
pogleda – prije ili kasnije ce naci zrtvu. Ja sam tu pogrijesio, a
optuzivali su me cak da sam – presvetli! [smiley2][smiley1]

Sindikalni prošao očekivano. Što znači interesantno i poučno. Kakav blud i nemoral?! Prije svega kulturno uzdizanje i moralno napredovanje.
[smiley2]

Što se tiče “onog” ili “ovog” foruma, oba su mi do sada bila korisna (kao i tvoj blog) i nemam negativnih iskustava niti s jednim. A, pošto mi egzistencija ne ovisi direktno o burzovnom investiranju imam mogućnost pisati ono što mislim i ne zanima me mnogo smeta li to nekome ili ne. Uostalom svatko od nas ima vlastita iskustva i pravo na svoj stav.

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

Sindikalni prošao očekivano. Što znači interesantno i poučno. Kakav blud i nemoral?! Prije svega kulturno uzdizanje i moralno napredovanje.
[smiley2]

[smiley2][smiley2]

Što se tiče “onog” ili “ovog” foruma, oba su mi do sada bila korisna (kao i tvoj blog) i nemam negativnih iskustava niti s jednim. A, pošto mi egzistencija ne ovisi direktno o burzovnom investiranju imam mogućnost pisati ono što mislim i ne zanima me mnogo smeta li to nekome ili ne. Uostalom svatko od nas ima vlastita iskustva i pravo na svoj stav.

Onda jos jednom, dobrodosao! [smiley2]

Sutra će PTKM završiti dan na 200 i nešto kn ,vjerujte bez šale!!!![smiley2]

Sad ništa nekužim!! Mislite na 203 ili 233?[smiley9]

New Report

Close