BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rat se vodi zbog bogatstva, vjera je samo maska

Tako nekako, ali ipak ima i vjere veze s time.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Pa to i kaže, Hrvati i Srbi govore vrlo sličnim jezikom, također, i
bosanski muslimani, i baš zbog različite vjere je i bio ovaj rat, Da su
svi bili iste vjere, vjerojatno bi se dogovorili, zar ne?
Pa rat se vodi zbog vjere.

Točno. Krivo shvatih. A, točno je i što Nathan kaže o uzroku ratova.

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

Da se mi ipak vratimo o lažima na forumu. Svi lažu, ali zašto lažu? Pa zar to i političare ne rade, ali njima ne treba forum, oni imaju bolji i jači medij, TV, radio, novine, zar ne?
Zar i mi nismo kao političari?

Kolega Cvarac da niste vi kolega ford-mondeo ili kako vec… nekako ste prerano odbacili okove prisilnog moderiranja… tek vam je 10 postova a vec zarite i palite?[smiley9]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Kad odrastem bit cu Kajin

Zato što non stop lažemo.

Zato što non stop lažemo.

Ah, ja sam mislio zato jer pricamo gluposti [smiley2]

Ja nikad ne lažem.

Nathane,
ma čuj, ja vjerojatno kao i ti imam viška vremena, pa tu čavrljamo umjesto da spavamo. Inače, ne znam tko je ford-mondeo niti zašto nisam prisilno moderiran.
Inače, nisam samostalni ulagač. Ulažem (ako se to tako može nazvati) samo u fondove, a imam malo postova jer sam uglavnom pisao na “onom drugom forumu” pošto je tamo vrlo aktivna tema “Investicijski fondovi”. Ali, pratim oba foruma.

P.S: Tamo sam uzeo odmor jer sam dosadio nekima, pa rekoh, hajde da malo dosađujem i Nathanu na “poslovnom”[smiley1]

Što su tebe potjerali s foruma?

Nathane,
ma čuj, ja vjerojatno kao i ti imam viška vremena, pa tu čavrljamo umjesto da spavamo. Inače, ne znam tko je ford-mondeo niti zašto nisam prisilno moderiran.
Inače, nisam samostalni ulagač. Ulažem (ako se to tako može nazvati) samo u fondove, a imam malo postova jer sam uglavnom pisao na “onom drugom forumu” pošto je tamo vrlo aktivna tema “Investicijski fondovi”. Ali, pratim oba foruma.

P.S: Tamo sam uzeo odmor jer sam dosadio nekima, pa rekoh, hajde da malo dosađujem i Nathanu na “poslovnom”[smiley1]

U tom slucaju, dobrodosao! Ja volim dosadnjakovice
[smiley2]

Ne, nisu. Dapače, nisam niti osjetio nepravdu o kojoj mnogi na ovom forumu pričaju. Ali, dozvoljavam da je to možda zbog toga što nisam dirnuo u “osinja gnijezda” tamošnjih moderatora. A, možda vas je većina ovdje paranoična. Ne bih znao što je istina od toga.

New Report

Close