BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Nešto ti se je zamjerio ovaj naš nagrađivani Guverner kad ga špotaš tu već par dana?
Meni npr. strašno ide na jetra onaj Novotny pa i ostatak analitičarske ekipe sa Otvorenog.
Kad će više da se skinu sa te TV i daju priliku mlađima i sposobnijima ???

who dares, wins

Nešto ti se je zamjerio ovaj naš nagrađivani Guverner kad ga špotaš tu već par dana?
Meni npr. strašno ide na jetra onaj Novotny pa i ostatak analitičarske ekipe sa Otvorenog.
Kad će više da se skinu sa te TV i daju priliku mlađima i sposobnijima ???

NIšta osobno – ali optužiti Vladu da je generator nelikvidnisti i javno kreirati proračun putem Savjeta i njemu naklonjenih medija…..Kada će mo više postati država u kojoj se zna tko što radi .

Meni jedino on liči na nekoga koji zna šta radi.
Misliš da se Šuker razumije u svoj posao?

who dares, wins

Meni jedino on liči na nekoga koji zna šta radi.
Misliš da se Šuker razumije u svoj posao?

Šuker nije tema. Kada Šuker poruči governeru da je na tržištu novca premalo novca i da količina ne zadovoljava potražnju i da raste nelikvidnost i kamate napast ćemo i Šukera.

Imam pre malo info da bi im sudio ali nemam ništa protiv Rohe a za ovoga mislim da je naj gori financ ministar u bližoj povjesti. I još je nepristojan što je za 21. ipak malo deplasirano. Meni u opće ne smeta što smo u banani jer su glasači to i tražili pa neka im ga. Kad provedeš čisto malo života vani brzo svatiš koliko smo neobrazovani pa sve što nam se dešava smo i zaslužili. Pokora!

who dares, wins

Šuker nije tema. Kada Šuker poruči governeru da je na tržištu novca premalo novca i da količina ne zadovoljava potražnju i da raste nelikvidnost i kamate napast ćemo i Šukera.

Ti očito ne razumiješ da nije problem u ponudi novca, nego u brzini kolanja novca…
Štampanje novca bi narušilo kredibilitet HNB-a za sva vremena, a rezultiralo bi osiromašenjem Hrvata.

Imam pre malo info da bi im sudio ali nemam ništa protiv Rohe a za ovoga mislim da je naj gori financ ministar u bližoj povjesti. I još je nepristojan što je za 21. ipak malo deplasirano. Meni u opće ne smeta što smo u banani jer su glasači to i tražili pa neka im ga. Kad provedeš čisto malo života vani brzo svatiš koliko smo neobrazovani pa sve što nam se dešava smo i zaslužili. Pokora!

evo 100tka verdi. najveći i jedini problem je što smo najpametniji, imamo najljepše žene, živimo u najljepšoj zemlji, imamo najljepše more itd. a većina nije makla g…cu iz Hrvatske. prosječan građanin RH je zatucan u odnosu na 21. stoljeće.
malo off topic ali nisam mogao izdržati

Ti očito ne razumiješ da nije problem u ponudi novca, nego u brzini kolanja novca…
Štampanje novca bi narušilo kredibilitet HNB-a za sva vremena, a rezultiralo bi osiromašenjem Hrvata.

[/quote]

A ti očito ne prihvaćaš činjenice. Inače ove činjenice koje sam naveo: U čiji opis posla spadaju?

Ja ti mogu reći kako bi proveo reformu za 5min. U državnoj službi bi mi rijetki imali plaću preko 10 000 to oni sa faksom ovi sa srednjom 5 000. Kome ne paše može privatniku. Liječnike i sestre bi malo amnestirao od toga. Kakva mirovina veća od 5000 kad radnik treba raditi za 3500. Nema.
Šlag na kraju: svima starijima od 60 oduzeti pravo glasa mlađi pod prijetnjom kazne obavezno na izbore.

who dares, wins

Ja ti mogu reći kako bi proveo reformu za 5min. U državnoj službi bi mi rijetki imali plaću preko 10 000 to oni sa faksom ovi sa srednjom 5 000. Kome ne paše može privatniku. Liječnike i sestre bi malo amnestirao od toga. Kakva mirovina veća od 5000 kad radnik treba raditi za 3500. Nema.
Šlag na kraju: svima starijima od 60 oduzeti pravo glasa mlađi pod prijetnjom kazne obavezno na izbore.

nažalost, u tome i je problem što je dosta mladih zatucano. nedavno smo imali problem s izvođačem radova na parceli i u žučnoj raspravi su sudjelovali izvođač, moja žena i punac. nakon štaa je moja žena rekla šta misli a moj punac šutio jer je ona sve rekla, sin izvođača (25 godina max) povuče moju ženu sa strane i kaže joj doslovno: ti si sve u pravu ali nije te lipo vidit da raspravljaš dok ti otac šuti.

A ti očito ne prihvaćaš činjenice. Inače ove činjenice koje sam naveo: U čiji opis posla spadaju?

Šuker nema ovlasti utjecati na guvernera HNB-a, ali Roha ima ovlasti reć Šukeru što da radi i da neće dobit lipe od HNB-a, s obzirom da je ovaj izgubio kompas.

btw. Kad bi hrvatski fi(s)kus provodio monetarnu politiku bili bi gori od Zimbabvea.

Očito da ti je Sjeverna Koreja uzor i omiljena destinacija!
[/quote]
Na ljutu ranu ljuta trava. Šta ti misliš da je u uređenim zemljama takova anarhija kao kod nas. Začudio bi se kad bi u FR napuhao 0,51 dobio lisičine na ruke, vikend prespavao u muriji i u ponedjeljak dobio 6 mj. na tvrdo. Šta misliš kako oni vladaju?

who dares, wins

New Report

Close