BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odmoderirali bi je oni, da ona nije …

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Prema ovom što je bilo na TV dnevnicima opet se sprema mazanje očiju. Nikakvog bitnog pomaka u predviđenom rebalansu neće biti. Svima se njima žuri na godišnji odmor, a najviše me nerivira cerekanje.
Pogotovo Šukerovo.
Najrađe bi mu urezao naceren izraz da se gleda u ogledalu i smije sam sebi do kraja života.

Pitam se samo do koje će granice naš narod trpiti ovu bahatu nesposobnost, nezakonito bogaćenje i neodgovornost. Izgleda da su svi spremni da im uđe još dublje [sad]

A ja 100% u dionicama vjerujući u bolje sutra – kreten !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

I kako jedna banka kći, austrijske banke u Hrvatskoj bude upletena u pranje love, a naš vrli HNB stoji sa strane i šuti.

Vaš link

Tko će Rohi nešto prigovoriti kada su Rohu progurali za guvernera "oni" koji vladaju financijama čitavog svijeta.

I kako jedna banka kći, austrijske banke u Hrvatskoj bude upletena u pranje love, a naš vrli HNB stoji sa strane i šuti.

Vaš link

AUUUUUUUU Znaci da je istina onaj Margeticev feljton !
Ne kuzim njemacki pa ne razumijem i nisam mogao nista naci na webu … ima li kakav prijevod?
Inace, Rohatinski je morao znati za pranje novca ako ga je bilo … time se okaljao u mojim ocima a to mu nije dobro!!! [angry]
http://www.necenzurirano.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1458&Itemid=1

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Vaš link

Ne kuzim njemacki pa ne razumijem i nisam mogao nista naci na webu … ima li kakav prijevod?
Inace, Rohatinski je morao znati za pranje novca ako ga je bilo … time se okaljao u mojim ocima a to mu nije dobro!!! [angry]
http://www.necenzurirano.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1458&Itemid=1
[/quote]

A zašto bi Roha bio tu odgovoran? Ni austrijski guverner, ni američki guverner, ni njemački guverner se ne bavi lovom kriminalaca.

Prema ovom što je bilo na TV dnevnicima opet se sprema mazanje očiju. Nikakvog bitnog pomaka u predviđenom rebalansu neće biti. Svima se njima žuri na godišnji odmor, a najviše me nerivira cerekanje.
Pogotovo Šukerovo.
Najrađe bi mu urezao naceren izraz da se gleda u ogledalu i smije sam sebi do kraja života.

Pitam se samo do koje će granice naš narod trpiti ovu bahatu nesposobnost, nezakonito bogaćenje i neodgovornost. Izgleda da su svi spremni da im uđe još dublje [sad]

A ja 100% u dionicama vjerujući u bolje sutra – kreten !

slažem se, ovako će imati ipak relativno miran godišnji odmor, onda će najesen kao htjeti napraviti pravi žestoki rebalans, pa sindikati pa ulica….pa prijevremeni izbori, SDP i MMF. Naravno pad standarda blesavog stanovništva koje će zbog toga naravno ponovno za 4 godine izabrati HDZ, koji će imati vremena da se konsolidiraju za to vrijeme, a mogući je i povratak velikog maga.
Onda će još više imati smisla ova tvoja rečenica s kraja; ”Izgleda da su svi spremni da im uđe još dublje”

Vaš link

[/quote]

A zašto bi Roha bio tu odgovoran? Ni austrijski guverner, ni američki guverner, ni njemački guverner se ne bavi lovom kriminalaca.
[/quote]
Valjda HNB treba vrsiti audite nad bankama i sumnjive a ogromne transakcije istraziti detaljno te prijaviti "drzavnim organima koji trebaju raditi svoj posao" [lol]
A sigurno su zaprimili i obavijesti od austrijske drz banke ako je ista od onoga istina.
I ovaj trichet je gjubre od prije tjedan dva kad je mrtav ladan ostampao 450 milijardi EUR i priskocio u pomoc USA banksterima i govnu od dolara tijekom ljetnih aukcija.
http://online.wsj.com/article/SB124583774423646701.html

Mamu im nabijem sta ne crknu vise pa da krenemo ispocetka
[angry]

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Brankice da li si za jedno romantično druženje.

Kad već nije pala ponuda da ja budem prvi.

U iščekivanju Vaš kibicer media! [kiss]

Gospon media,vrag vas dal, ja sam vam udata ženska. Ak onaj moj vidi kaj se tu piše ne bu dobro.
Ali vam fala na ponudi.Pozdravljam sve kolege

Vaš link

[/quote]

O Bože moj ljudi moji, pa nije Rohatinski policajac ili Državni odvjetnik da to istražuje. Osim toga za to postoji Ured za sprječavanje pranja novca koji ničem ne služi.
Na koncu, sve je to čini se bilo u dogovoru sa nekima u vlasti, a kako je pisao onaj Margetić u necenzurirano.com, to ima direkte veze sa Sanaderom i njegovim naglim bijegom. Najgore je to što se u tom članku spominje direktna povezanost Karamarka sa kriminalnim skupinama.

Ja sam Rohatinskom zahvalan na svemu što je poduzeo zadnje dvije godine jer se u mojim očima dokazao kao zaista pravi prorok koji nema interesa osim dobrobiti države i njenih građana za razliku od vlasti i banaka.
I svaka mu čast što brani tečaj kune i ne dopušta inflaciju. Zbog toga još uvijek svi zajedno možemo vraćati kredite koje smo podigli, a plaće nam imaju jednaku kupovnu moć dok nam je ne smanje.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Vaš link

Ja se uopće ne čudim ovim likovima iz HNB-a. Oni su vjerojatno mislili da je netko slučajno oprao novce u veš mašini. Možete si zamisliti što tek njima radi ekipa prekaljenih financijaša iz poslovnih banaka (mislim na one koje su poslale matične banke da obavljaju prljave poslove u RH). [lol]

Rohatinski je nervozan…….MMF kuca na vrata…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close