BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zamislite da je Vidošević presjednik republike, na što ionako puca, koliko bi njegova izjava da je hrvatska u šah-mat poziciji srušila ZSE, neš’ ti ozbiljnosti [lol]

Ukoliko on bude gazda drzave,sva ce zemlja bit urbanizirana,a prvo njegova…
U svim firmama ce bit gazda bar 20%
Vidjet cete sta je lopovluk.
Komorski doprinos ce bit 300 % veci.

HAHAHHAHAHAHAH

Ode nam kolega MiG29 http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-srbiji-se-srusio-mig29-poginuli-pilot-i-vojnik-/440626.aspx

[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ode nam kolega MiG29

[yawn]
[/quote]

gle ga na….. fly like a bird

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3315286/index.do;jsessionid=1F97397B27FE786C606B8A69D0DEAF24.1

Ona rečenica o mirovincima može biti znakovita šta nas čeka u budućnosti…

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

U većini ovoga što ste napisali ima istine.

Može se raspravljati šta mi moramo napraviti ali dvije su glavne stvari, zbog kojih smo u takvome k….u

Hrvatska je jedina zemlja u Europi koja nema nikakve gospodarske strategije, a to je zato što

SU VLADAJUĆI SVE POKRALI, sve su pajdo pokrali, veliki dio para iz državnog proračuna daju sami sebi, svi kroz više ili manje fiktivne ugovore kradu nenormalno, ravnatelji bolnica i domova zdravlja, dekani na fakultetima i njihova ekipa, ravnatelji bilo kakvih državnih ustanova, direktori u državnim firmama ( naravno ne samo direktori) od kojih neke dobivaju pare iz proračuna, da ne nabrajam dalje ,ma sve su to ljudi koji su tu došli po partijskoj liniji, da sa svojim partijskim kolegama podijele naše pare, ma svaki, ama baš svaki jebeni projekt ministarstva ovog ili onog je obično pranje novca…
Uz nabrojane svinjarije još su dopustili masu monopola, bankama ( stranim, koje su poklonili) da gule ljude kako hoće ( to banke rade svugdje al nigdi kao kod nas) Gospodarstvo su uništili, ono malo firmi što je valjalo dali su za kikiriki i proviziju strancima i svojim financijerima, neke su uzeli samo radi nekretnina, a ljude na ulicu. Ono što je ostalo je tu i tamo neki sposoban obrtnik koji je izmagijao neku proizvodnju i snalazi se na sve načine. Poljoprivreda uništena, sve se uvozi, uvoznici hrane su ujedno najveći primatelji državnih subvencija za poljoprivrednu proizvodnju ( ajme paradoksa) i tako to boli koga k….. Ma šta vam ja pričam sve znadete

Tj oni i njihovi dovijari su nas sve pokrali, sve su pokrali…

A da nema lika kao što je Rohatinski, koji sve te svinjarije jednim dijelom još uvijek uspijeva amortizirati raznim čarobiranjima. Ne bi puno pomogao da svake godine nemamo toliki priljev deviza od turizma.

Da opet ponovim, ako netko slučajno nije shvatio, nikakva svjetska kriza nije nama kriva za ovo, kriva je vlast koja je sve pokrala.

Molim moderatore da mi ovo ne izbrišu, kao što imaju običaj jerbo ovo sve itekako ima veze s hrvatskim tržištem kapitala.

Nismo mi jedini u krizi evo pogledajte među koje nas zemlje svrstavaju

Hrvatska se u izvješću stavlja u rang zemalja u kojima možda neće doći do usporavanja gospodarskog rasta tijekom iduće godine. U istom su rangu i Bugarska, Češka, Kazastan, Makedonija, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Turska i Ukrajina.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=73edeb69-dde3-42d1-b7b6-ff7fded095f9

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Hrvatska se u izvješću stavlja u rang zemalja u kojima možda neće doći do usporavanja gospodarskog rasta tijekom iduće godine. U istom su rangu i Bugarska, Češka, Kazastan, Makedonija, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Turska i Ukrajina.

Po običaju vrlog business.hr autor tako bedastog članka se nije potpisao.

Ovo je orginalan članak kojeg čak nisu bili u stanju ni dobro prevesti:
Vaš link

Piše:
"The economies of Bulgaria, Croatia, the Czech Republic, Kazakhstan, Macedonia, Romania and Russia, along with Slovakia, Slovenia, Turkey and Ukraine, may no longer shrink next year."

Možda se iduće godine u navedenim zemljama ekonomija neće dalje smanjivati. MOŽDA! SMANJIVATI!

Kakvi idioti rade na tom portalu, to je nevjerojatno… [lol]

Po običaju vrlog business.hr autor tako bedastog članka se nije potpisao.

Ovo je orginalan članak kojeg čak nisu bili u stanju ni dobro prevesti:
Vaš link

Piše:
"The economies of Bulgaria, Croatia, the Czech Republic, Kazakhstan, Macedonia, Romania and Russia, along with Slovakia, Slovenia, Turkey and Ukraine, may no longer shrink next year."

Možda se iduće godine u navedenim zemljama ekonomija neće dalje smanjivati. MOŽDA! SMANJIVATI!

Kakvi idioti rade na tom portalu, to je nevjerojatno… [lol]
[/quote]

Otkud znas da namjerno nisu pogresno preveli? [wink]

Pa ni to nije nemoguće…
Makar bih se prije kladio na njihovu nesposobnost nego na to.

Oprostite, molim vas da mi netko kaže koja je razlika između Možda se iduće godine u navedenim zemljama ekonomija neće dalje smanjivati i u kojima možda neće doći do usporavanja gospodarskog rasta tijekom iduće godine

Meni se menščini da oni nisu idioti nego da su dobro preveli…

Oprostite, molim vas da mi netko kaže koja je razlika između Možda se iduće godine u navedenim zemljama ekonomija neće dalje smanjivati i u kojima možda neće doći do usporavanja gospodarskog rasta tijekom iduće godine

Izuzetno je velika razlika izmedju smanjivanja ekonomije i usporavanja RASTA. Kvaka je sto RASTA nema vec neko vrijeme. Naoko se cini da je isto ali nije. Dakle u prijevodu, mozda nam prestane daljnji PAD u slijedecoj godini.

Izuzetno je velika razlika izmedju smanjivanja ekonomije i usporavanja RASTA. Kvaka je sto RASTA nema vec neko vrijeme. Naoko se cini da je isto ali nije. Dakle u prijevodu, mozda nam prestane daljnji PAD u slijedecoj godini.
[/quote]

da, jes, totalno različito. Malo sam se zaletio. Hvala

New Report

Close