Na pravom si putu miškec, samo ak mi nastavimo tonuti, ja za njega nebum glasal jer i on je jedan od razloga kaj gubim lovu i to ni prvi put, sjetite se 1-2 stup, pa to je bilo za anale.
No čega se ja bojim, on postane predjsjednik i scenarij ide u konačnici ovak, vratimo se u predsjednički sustav. A vi popunite praznine kako i zašto i koliko?
Ja se onda selim u Sloveniju s Brda kod Kranja vas promatram, jer preko nekih stvari čovijek ne bi trebao prelaziti, pa koliko god mu tupili o domoljublju, sve ima svoje granice. Sjetite se juge, uvjek se nađe neka nova domovina, ova moja je razhebana. A ja niš umočio…[cry]
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4449690,00.html?maca=kro-TB_kro_seebiz-3796-html-cb
Gubi znam da se nećeš ljutiti! [wink]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Svijetlo na kraju tunelu
Trenutno ga jedino dr Ivo vidi i zato je otišao.
Kada bolje razmislim nije niti glup. Ljudi ga blate, EU je nesposobna da smiri janeze, a Hebrang i ekipa mu dižu živce.
Ivo pametan potez, a sada se snalazite bez mene.
A kaj se tiče burze…hmmm….ako sp500 danas zatvori ispod 900 onda su probili pennant prema dole, a to bi značilo da im je dno tek na cca 800, a to znači mene boli glava.
A sutra USA ne radi, mi smo bez kapetana, djevojka koja plače nam je premijer…a jooooooj muka mi je. Ovih 30-40% casha čuvam za tablete protiv glavobolje [lol] [lol]
Zašto nejde Dubrovačka turistička sezona?
Nije Šuica…al je Vlahušić….
[lol]
to ti je ko u Rusiji Putin se makne da može postaviti svog poltrona
pa onda vlada iz sjene..
Isto tako i DR IVO bude vladar iz sjene …
A za koju godinu ćemo i biti kao Rusija, imat ćemo Sanadera za predsjednika i za premijera (preko svojih odanika). Možemo ga voljeti ili mrziti, ali političku vještinu mu ne možemo osporavati. I molimo Boga da je sve ovo samo dio političke igre, jer ako je otišao što više ne zna kako dalje, onda smo stvarno naxebali!
Mislim da će se upravo tako i dogoditi, Sanader će se kandidirati za predsjednika, a evo i par argumenata zašto mislim da je tako:
1. Odmah je rekao kako već ima 83 potpisa za Jadranku Kosor, znači sve ovo je već bilo pripremljeno.
2. Ekspresno i proceduralno najžurnije što je to moguće, predsjednik daje mandat premijerki koja sastavlja Vladu a Sabor to u roku odmah izglasa, kako bismo ostavili dojam da nema nikakvih problema i da smo sposobna država.
3. Za premijera je postavio najnesposobniju ali najodaniju osobu koja će ga u svemu slušati i tako će preko nje nastaviti vladati. Da je stavio npr. Andriju Hebranga, koji je puno moćniji i utjecajniji od Jadre ali i sposobniji, Sanader bi došao u situaciju da se može pozdraviti sa svojom političkom moći.
4. Ovo će poslužiti i kao čista unutar same stranke, da se riješi svojih protivnika.
5. Idućih mjeseci će Hrvatska igrati na kartu "licemjerna EU, sve smo napravili što ste tražili, znate i sami da Slovenci nisu u pravu ali ih podržavate…", pa će tako ubrzati pregovore i riješiti spor.
6. Ovako velika promjena ostavlja dojam da je država zrela i za promjene u gospodarskom i financijskom sustavu, tako da će čistka (koju ćemo napraviti sami ili uz pomoć MMF-a) biti pozdravljena i prihvaćena kao dobrodošla od strane svih gospodarskih subjekta i naroda, ali bez političkih minusa na kontu HDZ-a.
7. Dosad Sanader nikad nije priznavao poraz, pa čak i kada je gubio i imao probleme, on ih je nazivao "izazovima" i nazivao sebe i svoje pobjednicima, tako da mislim da će ovaj put iz svega izaći kao pobjednik i to još jači nego prije.
8. HDZ će ga uzdizati do nebesa i nametnuti situaciju da će ga oni sami moliti da se kandidira za predsjednika jer "he is the one and only".
9. Sanader nema dostojnog političkog protivnika i konkurenta na predsjedničkim izborima, pa će uz pomoć političke, ali i državne mašinerije, glatko dobiti predsjedničke izbore.
10.
11.
.
.
.
Ima toga još dosta o čemu zasad neću, nego prvo da vidim kako će se idućih dana i mjeseci odvijati situacija i hoće li biti po ovim točkama.
[/quote]
Sve to sto si rekao stoji. Bez ikakvog politiziranja, samo bi htio napomenuti jednu stvar:
Sanader je EKSPLICITNO rekao da se nece kandidirati na predsjednickim izborima.
Ako je sve ovo samo njegov spin, i ako se on unatoc svemu kandidira, i pobjedi na predsjednickim izborima, onda stvarno nije problem u njemu, nego u nama (biracima).
To je najtuznije u svemu. I nista drugo.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ljudi moji, toliko sam ljut ***obrisano*** da mi sve češće na pamet dolazi ideja da protiv Sanadera kao premijera, ali i fizičke osobe (vidi ku..ca, njemu se ne da više radit) i Vlade podnesem tužbu radi prouzročenja izravne štete, ili da se čak organiziramo u Udrugu privatnih ulagača – dioničara i skupno podnesemo tužbu radi nanošenja izravne materijalne štete na dan ostavke i zbog nepromišljenog izazivanja nesigurnosti i nepovjerenja i daljnjeg gubitka izravno povezanog sa ovakvim neartikuliranim ispadom predsjednika Vlade.
Mislim da bi to prošlo jer bi se vjerojatno ocjenjivalo da li je takav potez uobičajen ili nije, a bilo bi vrlo lako pronaći svjedoke i dokaze koji bi potvrdili da se radi o neuobičajenom i neartikuliranom potezu.
Da i ne prođe na sudu, digla bi se prašina, mislim da bi se uključio veliki broj dioničara i pokazali zubi.
Postoji li takva neka Udruga dioničara da im pošaljem prijedlog?
Ima li netko od vas da mu se ideja dopada?
JAdranka ce biti pijun Hebranga i takvih, jedino tko bi nas mogao izvuci iz ovog je jedan jedini covjek, Rohatinski. U ovoj situaciji ne pomaze politika, vec pamet i cista visoka ekonomija, a tko bolje kuzi to od rohatinskog. frajer ima i muda i pamet !
*Jubito, ništa od toga, nema zakonske osnove po kojoj bi ge tužio a i ima imunitet
*Jubito, ništa od toga, nema zakonske osnove po kojoj bi ge tužio a i ima imunitet
Ne znam, trebalo bi se posavjetovati, ali ovako svatko ***obrisano*** može raditi nepromišljene poteze koji izravno štete masi ljudi. Mene moj minus prouzročen ovko patološkim potezom jako peče i žulja.
Ako ima koji odvjetnik među nama neka malo pojasni da li bi imalo smisla tako nešto, pa makar radi upozorenja za budućnost.