BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Evo baš gledam Dnevnik na Novoj…, bogati ova vijest je sašila Jacksonovu smrt, više nitko i ne razmišlja o kralju popa, svi pričaju samo o Sanaderu….

Mnogi ljudi su šokirani i u teškoj nevjerici.., pitaju se kako sutra…. [lol] [lol] [lol] , no gore od ovog čini se i nije moglo….

Kad se sve to malko slegne…, i ljudi uvide da je to zapravo super, ultracool dobra vijest, idemo brutalno nadoknaditi ovaj minus od danas i zbrojeno sa europskim plusom, sutra bi trebali ići bar 7-10 % u plus….

Pozdrav svima… [lol]

Šta je super , šta će Jadranka Kosor bit predsjednica Vlade ???
[sad]
[/quote]
U biti se apsolutno ništa nije promjenilo i ove reakcije na burzi su bile apsolutno nepotrebne. Jedino je istina da nam treba love, a do love ćemo doći dodatnim zaduživanjem za sada i kupovinom vremena u nadi da će se gospodarska situacija u svijetu popraviti do listopada, a onda će nešto država utopit iz svog većinskog vlasništva, mislim da je MMF moguć jedino ako se za tu prodaju može dobit stvarno smiješna cijena.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

U biti se apsolutno ništa nije promjenilo i ove reakcije na burzi su bile apsolutno nepotrebne.Jedino je istina da nam treba love, a do love ćemo doći dodatnim zaduživanjem za sada i kupovinom vremena u nadi da će se gospodarska situacija u svijetu popraviti do listopada, a onda će nešto država utopit iz svog većinskog vlasništva, mislim da je MMF moguć jedino ako se za tu prodaju može dobit stvarno smiješna cijena.

01.07.2009.
Priopćenje predsjednika Mesića o ostavci premijera Sanadera
….
Predsjednik Republike ipak ne može, a da ne izrazi čuđenje izborom trenutka u kojem je dosadašnji premijer odlučio objaviti svoj odlazak, jer nema nikakve dvojbe o tome da je Hrvatska u vrlo ozbiljnoj, može se čak reći kritičnoj gospodarskoj situaciji, kao i da su naši pregovori o pristupanju EU zapeli zbog blokade susjedne Slovenije, zbog čega su pogoršani i odnosi s tom zemljom. Kriza vlade u takvim okolnostima, ma koliko da sve institucije i dalje rade svoj posao i da će svi, uključujući predsjednika Republike, strogo poštovati Ustavom i zakonom propisanu proceduru za taj slučaj, ne pridonosi stabilnosti zemlje i neizbježno će izazvati nedoumice u inozemstvu.
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Možda će ZSE patiti, ali nema ljepše vijesti za sve nas od doktorove ostavke. Sada će se kula zvana HDZ sama početi urušavati, tako da ima šanse da kroz kojih 5-10 godina, počnemo disati punim plućima.

Deca, skril se je iza ženske suknje.Ono kaj ja znam je da je tu najveći problem.Ja vam velim da ne bi bilo velkog problema da je recimo stavil Polančeca ili Kalmetu za premijera.Ali stavit žensku u Hrvatskoj u ovakvom trenutku na mjesto premijera je suludo.Pa znate kak svi gledaju na to,svi jedva čekaju da se počne plakat na televiziji a samo je pitanje kad bu ona maknuta s tog mjesta, pa buju novi problemi nastali i još bu gore.Mislim meni je žal jer bu opet ispalo da su ženske nesposobne i da im tam nije mjesto i tak…Već je ovaj moj doma počel, babe i politika i slično
Ja bi da se odma održe novi izbori i zdravo.HDZ je pokazal da je potpuno nesposoban gospodarit ovom državom

U biti se apsolutno ništa nije promjenilo i ove reakcije na burzi su bile apsolutno nepotrebne.Jedino je istina da nam treba love, a do love ćemo doći dodatnim zaduživanjem za sada i kupovinom vremena u nadi da će se gospodarska situacija u svijetu popraviti do listopada, a onda će nešto država utopit iz svog većinskog vlasništva, mislim da je MMF moguć jedino ako se za tu prodaju može dobit stvarno smiješna cijena.

01.07.2009.
Priopćenje predsjednika Mesića o ostavci premijera Sanadera
….
Predsjednik Republike ipak ne može, a da ne izrazi čuđenje izborom trenutka u kojem je dosadašnji premijer odlučio objaviti svoj odlazak, jer nema nikakve dvojbe o tome da je Hrvatska u vrlo ozbiljnoj, može se čak reći kritičnoj gospodarskoj situaciji, kao i da su naši pregovori o pristupanju EU zapeli zbog blokade susjedne Slovenije, zbog čega su pogoršani i odnosi s tom zemljom. Kriza vlade u takvim okolnostima, ma koliko da sve institucije i dalje rade svoj posao i da će svi, uključujući predsjednika Republike, strogo poštovati Ustavom i zakonom propisanu proceduru za taj slučaj, ne pridonosi stabilnosti zemlje i neizbježno će izazvati nedoumice u inozemstvu.
Vaš link
[/quote]
Mislim na politiku koja ostaje ista, obveznice ćemo ponovno plasirati u inozemstvu, druga je stvar po kojoj kamatnoj stopi, domaće banke će ponovno u shopping obveznica, a da je kritična gospodarska situacija, što je tu novo? Jadranka će još ispast heroj.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Na OTV-u popodne intervju s D.Kuljišom i voditelj mu kaže "Zamislite, pa ovo je ko da je Tuđman u jednom trenutku dao ostavku i postavio Vesnu Škare Ožbolt (i to još sa starom frizurom), na što mu Kuljiš kaže: Pa ipak je Tuđman bio normalan čovjek!

Da je kojim slučajem (čisto poredbe radi) u to doba postojala jugoslavenska burza, na dan kada je Tito umro bi taj zamišljeni indeks roknuo ne 6% već 36%.

Ovako mi je uopće smiješno dovoditi jednu jedinu osobu u povezanost sa čitavom burzom koja objedinjuje hrpu firmi, pa zvao se on Ivo Sanader i bio premijer države. Da je karikiram eksplodirala bomba u saboru još bi ovo mogao shvatiti, ali ovo je preglupo. Sve firme izlistane na burzi mogu, a u najvećem brou slučajeva ne moraju imati apsolutno nikakvu vezu ni sa Ivom Sanadreom ni sa promjenom vlasti HDZa, ni sa promjenom politike. A na koncu, jel se može štogod još pokvariti od domaćih ekonomskih pokazatelja što nije pokvareno? Već je svima odavno jasno na kakvom smo putu, ovo apsolutno ništa novog negativnog ne donosi…

Jedino još čega se mogu sjetiti sličnoga radi čega je naš indeks roknuo je bila svinjska gripa. Eh, da to su bili dani, širi se panika, majke i djeca plaču, prodaju se cjepiva, indeks pada po nekoliko posto dva dana zaredom, a epilog svega: nula zaraženih Hrvata i jedan zaraženi čileanac u Hrvatskoj (Morales).

Ma na burzi se svašta događa, pravo malo selo gluparija…

…… Da je karikiram eksplodirala bomba u saboru još bi ovo mogao shvatiti, ali ovo je preglupo. Sve firme izlistane na burzi mogu, a u najvećem brou slučajeva ne moraju imati apsolutno nikakvu vezu ni sa Ivom Sanadreom ni sa promjenom vlasti HDZa, ni sa promjenom politike. ….

Da je eksplodirala bomba u Saboru, hmmmmm …….., oni koji nisu marendali bi izgubili apetit, onima koji su marendali bi prisjelo, a onima kojih nije bilo bi i dalje zaobilazili navedeno mjesto javnog okupljanja [lol]
U svakom bi se slučaju zapitali da li im je tamo mjesto ! [wink]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

članak 137. Kaznenog zakona RH

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

članak 137. Kaznenog zakona RH

Promašio si ceo fudbal [wink]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Na OTV-u popodne intervju s D.Kuljišom i voditelj mu kaže "Zamislite, pa ovo je ko da je Tuđman u jednom trenutku dao ostavku i postavio Vesnu Škare Ožbolt (i to još sa starom frizurom), na što mu Kuljiš kaže: Pa ipak je Tuđman bio normalan čovjek!

ha ha ha ha
prvi puta kad vidim kuljiša u bircu ispricat cu mu se kaj nam svaki put prigovaram kad ga sretnem zakaj nam je polomio zahodsku skoljku na wc kad je iso na veliku nuzdu
ipak covjek ima smisla za humor
pofuk

Deca, ali Kalmeta na Otvorenom je slika i prilika HDZ-a.
Bahat,oznojen i potpuno nesposoban složit prosto proširenu rečenicu.
Da sad budu izbori, HDZ bi doživil najveći poraz u svojoj povijesti

sta mislite hoce li sutra biti :
http://www.metacafe.com/watch/sy-1240477454/rage_against_the_machine_sleep_now_in_the_fire_official_music_video/

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

New Report

Close