Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ne griješiš jedino da novca nema. A tko će onda tražiti utočište u stranim valutama? Da preformuliram. S čim će se tražiti utočište u stranim valutama? S kunama koje nitko nema?
Osim toga, ne određuju tečaj niti sanader niti kosor, nego HNB i njegova politika. A oni nisu politička institucija.
[/quote]
itekako sanader svojim postupcima moze igrat tecajem…nemoj gledat usko pa da od drveta nevidiš šumu
Premješteno iz teme: ZVZD (Zvijezda d.d.)
@goldy
nema me na bidu jer sam vec kupio IGH za 3700kn i nikad ne preskacem naloge.
samo podebljam prvi.
pitaj kolegu koji je "rusio" cijenu i prodao 3 ZVZD zajedno samnom.
ps. ovo kaj si kupio za 2800 si trebao prodati za 5500 kad je bilo.
to je bilo vidljivo iz aviona, kao sto je bilo vidljivo da je ova milijarderova prodaja po 3500 katastrofalana pogreska.
Sve ovisi kako promatraš stvari.
Moji živci nemaju cijenu u kunama.
Znam da je 3500 ispod cijene, ali nisam se više htio njome baviti, a tada treba samo malo kirurgije i stvar je riješena.
Zaista mi je dop….. čekanje da se neko pokrene!
Radije se igram s ATPL-om: neki dan sam iza devet sati nakrcao bid sa nalozima; pa su se neki čudili, zašto je otišla na 1160,00.
100.000,00 Kn na ovom jadnom tržištu je dovoljno za usmjeravanje trenda pojedinoj dionici;
probajte, zabavno je! [thumbsup]
[/quote]
Mili , u kojoj si dionici dočekao ovu vijest [bye] …osim ZVZDane sve su u banani….
3800 pa to je dalje 8,5% od cijene na koju si izašao …
Zbilja ovih papirića nema puno…. [wink]
[/quote]
ATPL i CASH-R-A, a ti Sinko?! [lol]
Premješteno iz teme: ZVZD (Zvijezda d.d.)
Ja naj… izuzev ZVZD i HT – ne drugima potop IGH,LKRI,LEDO,
Ja ne vidim nikakav napredak u zadjnih šest godina koliko je on na vlasti, svaka godina je bila sve teža, sve se spašavalo nekakvim zaduživanjem
Apsolutno nema veze tko će doći iza njega jer situcija je takva da je više nitko ne može popraviti u realnom roku.
Nejmu bi trebalo sudit za veleizdaju zbog izručenja generala i zbog napuštanja vlade u najtežem mogućem trenutku, pokazao je da je najobičnija kukavica.
Inače ja sam hdz-ov glasač.
gluposti. nije on kukavica. izručio je generale jer je franjo tuđman potpisao sporazume, a otišao je iz drugih razloga. ništa novo za RH, sve nastavlja po starom. a on se možda i vrati ali kao predsjednik.
[/quote]
Koje je to sporazume Tuđman potpisao?
Naši generali su u hagu isključivo zbog toga što ih je današnja vlast pristala izručiti a dokazi tužiteljstva većinom se temelje na svjedočenju današnjeg predsjednika države.
Sjećaš li se splitske rive?
Koja je to vlast ikada u svijetu izručivala svoje generale ili političare koji su ratovali na svom teritoriju?
Nikad ni jedna. Amreikanci su slali japance koji su živjeli u SAD-u u logore za vrijeme drugog svjetskog rata, židovi svakodnevno ubijaju arapre na ali ne na svom teritoriju.
Optužnica je išla za Tuđmana, Šuška, Načelnika GS-a, zapovjednike zbornih područja znači kompletan državni i vojni vrh što u prijevodu znači da je država nastala na zločinu.
Dana danas kako se kojem židovu sprdne proglasi na fašističkom državom a mi se stalno nekom ispričavamo.
To je Hrvatski položaj u svijetu od 2000 g. do danas.
Zato ne drobi gluparije ko na Dioki-u.
Bojim se da nam se ne piše dobro,
Politička situacija je vrlo nestabilna. Gospodarska-država na rubu bankrota. J. Kosor nema kapaciteta za vođu, to mu je velika greška, neće biti zapamćen po dobrome, da je bar predložio Milinovića ili Primorca, možda sutra i ne potonemo puno, ali mislim da su nam šanse za pad od 20-30 % do kraja godine vrlo izgledne, jer kapital ne voli nestabilnu situaciju. Na našoj burzi ima puno prigoda za špekulante i njima će biti dobro, a tzv. dugoročni ulagači će dobiti rak.
Sretno svima
Kako ne znam kako se otvara nova tema ,(čitaj -nemam tu mogućnost ) ovdi ću iznit neka svoja razmišljanja.
Danas sam u autu saznao za ove velike političke promjene,da se ne izrazim drugačije!
I sad razmišljam o hdz-u,sdp-u,hns-u i svima ostalima i ne znam da li Vam je jasno da je to sve ista bagra.
Kako sam već poprilično dugo pasivno i aktivno na forumu,kao i na burzi,razmišljam kako sam više pametnijih riječi čuja ovdi ,nego na svim zasjedanjima sabora.
Profil ljudi koji je ovdi registriran,a i onih koji čitaju,je vjerujem fascinantan.
Pa eto meni pala ideja da osnujemo stranku POSLOVNA HRVATSKA i preuzmemo stvar u svoje ruke.
Već si vidim raznorazne ministre ovdi na forumu.
Izbore bi dobili u prvom krugu,jer vjerujem svi smo siti i presiti ovakvih političara,kojima je jedino znanje napunit svoje i rodbinske džepove.
Znanja i sposobnosti vjerujem da imamo.
Broj koji je dovoljan za osnivanje stranke sigurno imamo.
Eto toliko od mene,pa malo razmislite…
Pozdrav
P.s.Molba moderatorima da otvore temu STRANKA POSLOVNA HRVATSKA
Možda će ZSE patiti, ali nema ljepše vijesti za sve nas od doktorove ostavke. Sada će se kula zvana HDZ sama početi urušavati, tako da ima šanse da kroz kojih 5-10 godina, počnemo disati punim plućima.
Čudno mi je sve to…
Mnogi krive baš Sanadera i HDZ za stanje u državi…., i ode kolovođa…, a burza to nagradila potopom…
Da smo u nekoj ozbiljnijoj državi burza bi to nagradila zelenilom do jaja…, išli bi svojski u plus…
Ovako ispada da svi bezrezervno i punim srcem volimo Sanadera pa smo se zabrinuli kako ćemo bez njega…
Evo baš gledam Dnevnik na Novoj…, bogati ova vijest je sašila Jacksonovu smrt, više nitko i ne razmišlja o kralju popa, svi pričaju samo o Sanaderu….
Mnogi ljudi su šokirani i u teškoj nevjerici.., pitaju se kako sutra…. [lol] [lol] [lol] , no gore od ovog čini se i nije moglo….
Kad se sve to malko slegne…, i ljudi uvide da je to zapravo super, ultracool dobra vijest, idemo brutalno nadoknaditi ovaj minus od danas i zbrojeno sa europskim plusom, sutra bi trebali ići bar 7-10 % u plus….
Pozdrav svima… [lol]
Evo baš gledam Dnevnik na Novoj…, bogati ova vijest je sašila Jacksonovu smrt, više nitko i ne razmišlja o kralju popa, svi pričaju samo o Sanaderu….
Mnogi ljudi su šokirani i u teškoj nevjerici.., pitaju se kako sutra…. [lol] [lol] [lol] , no gore od ovog čini se i nije moglo….
Kad se sve to malko slegne…, i ljudi uvide da je to zapravo super, ultracool dobra vijest, idemo brutalno nadoknaditi ovaj minus od danas i zbrojeno sa europskim plusom, sutra bi trebali ići bar 7-10 % u plus….
Pozdrav svima… [lol]
Jel ti to za ozbiljno ili se šališ?
Pozdrav svima… [lol]
Jel ti to za ozbiljno ili se šališ?
[/quote]
Poludil je. Prvo Michael Jackson, pa sad Ivo… ocito je bilo previse [lol]
Pozdrav svima… [lol]
Šta je super , šta će Jadranka Kosor bit predsjednica Vlade ???
[sad]
[/quote]
Ona ništa ne zna i ne radi, pa tako i ne može napraviti štetu. Ovaj u odlasku ima neprikoskoveni skor u količini blentavih izjava, izjava i sl.
Gdje je Ivek da zaplače…