Lijepo je Majkl peval i plesal al je isto tako bio i pederast i pedofil.
Istinska umjetnička djela žive svojim životom i nose svoju poruku neovisno od stvaraoca istih ma koliko ovime bio povrijeđen nečiji ego.
Vidjet ćemo koliko i kaj bu preživjelo od onoga što je Džekson najmlađi stvorio.
[thumbsup]slažem se s ovim …..inače me ne zanima jel neko peder ,srb,kakvog je morala,…. bla,bla,…. samo me zanima ono djelo koje je stvoril … ali …onaj ko naudi djetetu …njegov me rad ne zanima.
Bio je kralj i ostat ce kralj,bez obzira sto mu sitne duse to zele osporiti.
meni je ovo čudo, čovjekje fascinantan, zaista je bio King!!!
MOONWALK
odličan, slažem se [thumbsup]
u to je vrijeme (a i malo prije) hrpa klinaca po kvartovima na amaričkom asfaltu isto to radila, a možda i bolje, samo je MJ to radio na ‘svjetlu pozornice’.
meni je ovo čudo, čovjekje fascinantan, zaista je bio King!!!
MOONWALK
http://www.youtube.com/watch?v=s7MmEMrCRfc&feature=related
odličan, slažem se [thumbsup]
u to je vrijeme (a i malo prije) hrpa klinaca po kvartovima na amaričkom asfaltu isto to radila, a možda i bolje, samo je MJ to radio na ‘svjetlu pozornice’.
[/quote]
Ne samo na americkom asfaltu. Radilo se to i ovdje pod normalno i nije tesko bilo nauciti.
ne čaga ni banderas loše [huh]….Antonio Banderas – Take the Lead
…no nema spontane usklađenosti između muzike i tijela kakvu imaše marley i morison ,naravno ,za mene.
[/quote]
? kaj su marli i morison plesali, ja se sjećam da su samo kljucali, evo sad smo zmislili novu vrstu plesa kljucanje ples hihiihi [lol] [lol] [lol] [thumbsup]
Pad BDP-a 6,7%. Ljudi moji, ovdje se razgovara o boksu, skupljanju sličica, muzici…. Pa dobro, ispada da su se cjenjeni investitori odlučili vratiti svojim korijenima….vrtiću… [cool]
Pad BDP-a 6,7%. Ljudi moji, ovdje se razgovara o boksu, skupljanju sličica, muzici…. Pa dobro, ispada da su se cjenjeni investitori odlučili vratiti svojim korijenima….vrtiću… [cool]
Kolega, pa tu je većina populacije bliže 15 godišnjacima nego 30 godišnjacima, što očekujete?
Malo odite pogledat druge forume, na svakom vam je ista slika, klinci, klinci, klinci.
Ili 30 godišnjaci u prijevremenoj mirovini s portfeljem od 2 milje kuna.
Samo u ht-u…. [lol] [lol] [lol] [thumbsup]
prodaj! [thumbsup]
Je, Gosn. Riki!
Al zato vam se ova tema zove Bez Cenzure-Općenito. Vi budite dosadno ozbiljni na drugim temama.
Ili ste malo ljubomorni na mjere i sportove ovih mladića…ne ulazim u to.
Kad dođete u moje godine bute skužili na kaj mislim (ja vam još nisam za vrtić i pelene, haha)
@ alien kunt
Je je sam je Michael Jackson prodao gotovo milijardu ploca, a ne ti tipovi koji su to "radili bilje od njega"
@ ewt forumašima, koji su tu i čitkaju ovo
Nemrem se prijaviti tamo, poslao sam adminu poruku, pa dajte to pogurajte, vi koji ste već članovi, zanima me kako mogu zarađivati ko vi, od 100-150% po dionici, i kako prepoznati kad kupiti kad prodati.
? kaj su marli i morison plesali, ja se sjećam da su samo kljucali, evo sad smo zmislili novu vrstu plesa kljucanje ples hihiihi [lol] [lol] [lol] [thumbsup]
…nadam se samo da nećeš naletjeti na koje okupljanje forumašica i zaključiti kak one plešući na marleya dogovaraju rušenje burze [tongue]