BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo možem ja…

uzmeš onoliko para što znaš da ti s nekom sigurnošću neće trebati kroz to vrijeme i založiš i tražiš odmah u startu nešto manje (recimo na 160000 tražiš još 140000 pa imaš ukupno 300000)…

ja uzeo na godinu dana sa 10% PG i centar banka radi sve u 2 dana…

nakon toga vrtiš do mile volje, paziš da te ne moraju zvati prije isteka, paziš da ne moraš prodavati sve prije isteka – a na sam istek periode sve prodaš i vratiš njima njihovo a sebi daš cca 100%

nema mi druge nego se zae..ti

Obavezno pogledati….!
http://www.budalizacija.net/bolesno.html

hehe spisko sam 15 sekundi… bas sam dembos[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

kolega elvar… molim još pojašnjenje… preko koga “vrtim” dali i dalje preko svog brokera ili preko njih ??

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Seve: ” Obavezno pogledati….! http://www.budalizacija.net/bolesno.html ” hehe spisko sam 15 sekundi… bas sam dembos[smiley2]

ajde nemoj se izvlaciti, sevin post je bio u 15:20, a tvoj u 15:48…. [smiley1]

“Please, God, Just One More Bubble.”

ajde nemoj se izvlaciti, sevin post je bio u 15:20, a tvoj u 15:48…. [smiley1]

haha. dobra!

kolega elvar… molim još pojašnjenje… preko koga “vrtim” dali i dalje preko svog brokera ili preko njih ??

pa ja preko PG digne margin sa CB i i dalje u portfelju na webu vidim sve isto kao i prije samo su ta dva portfelja (onaj sa i onaj bez margina) odvojeni…

oba se potpuno isto ponašaju jedino je svaka transakcija u ‘doljnjem’ marginalnom portfelju dodatno naplaćena 25 kn i to što naravno ne možeš izvlačiti nofce dok ne vratiš kredu

nema mi druge nego se zae..ti

a dali je moguće dići margin za ulaganje u fondove ???

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

evo možem ja… uzmeš onoliko para što znaš da ti s nekom sigurnošću neće trebati kroz to vrijeme i založiš i tražiš odmah u startu nešto manje (recimo na 160000 tražiš još 140000 pa imaš ukupno 300000)… ja uzeo na godinu dana sa 10% PG i centar banka radi sve u 2 dana… nakon toga vrtiš do mile volje, paziš da te ne moraju zvati prije isteka, paziš da ne moraš prodavati sve prije isteka – a na sam istek periode sve prodaš i vratiš njima njihovo a sebi daš cca 100%

Radim isto kao i ti preko PG. Jedino sam ja uzeo onu kombinaciju sa 12% kamata, a kamate plaćam samo na korišteni dio kredita. Tako npr. (kao prethodna dva tjedna) kad je bila korekcija i nisi u dionicama 100% ne plaćaš kamate na dio kredita kojega ne koristiš. I još jedna preporuka. Svako malo kad si u plusu i imaš višak na accountu traži da ti isplate višak na tekući kako ne bi plaćao bez veze transakcije i skrb. Sa tekućega lako prebaciš lovu natrag PG na e-trade račun.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ej jej jej. Hrabro. Nema šta. Kostolany je rekao nikad ne diži kredit za dionice. No danas su druga vremena.

Seve: ” Obavezno pogledati….! http://www.budalizacija.net/bolesno.html ” hehe spisko sam 15 sekundi… bas sam dembos[smiley2]

Ako si 15 svaka čast, ja sam 89 sek.[smiley2]

Ako si 15 svaka čast, ja sam 89 sek.[smiley2]

Kunem se Alahom[smiley2]

Ja još gledam i čekam, a ništa.

New Report

Close