studoš:
”
Seve: ” Zato jer je i taj test još jedan dokaz u nizu, da su žene pametnije i posebnije od muškaraca… [smiley2] ” Slažem se. Još nisam vidio muškarca sa 90-60-90. [smiley2][smiley2][smiley2]
”
al si zato vidio sa 60-90-60, slicno zar ne…
Kol’ko hoćeš. I žena i muškaraca…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
” Eto, nismo li savrsen par [smiley2]… zecevi ne jedu pticice zar ne?[smiley10]
Ne mogu držati jezik za zubima na ovo, ipak… Hmm… Hmm… mijau.
Baš ste vi mušketine ptičice! A-ha!
Prije ptičurine – točnije lešinari (pustinjski) [smiley1]
You are Pepe Le Pew!
You are a lover.
Romance, flowers, and wine are all you need to enjoy yourself. You are serious about all commitments. A family person. You call your Mom every Sunday, and never forget a Birthday. Don’t let your passion for romance get confused with the real thing.
Ha, ha, ha…[smiley2][smiley2][smiley2]
KUBA je poznata po velikom broju stogodišnjaka, a tajna njihove dugovječnosti nalazi se u jednostavnom receptu: prema istraživanju objavljenom u srijedu to su uredan život, bez previše alkohola, ali s puno kave, cigara i seksa.
Da li je Elvar Kubanac ?
PBZ frendu darko09…
alkohol upravo tako – crno vino uz objed, pivo umjesto večere
cigarete nikako osim malo u dionicama, eventualno se razmišlja o luli u ‘još kasnijoj dobi’
seks isključivo kao ‘izraz ljubavi’
Nisam kubanac, ali jučer mi se osušio bubanj i osjećao sam se kao indijanac [smiley2]
Kolega Elvare, kažeš u još kasnijoj dobi. Ta ti je dobra. A da ti nisi sa Kavkaza pa samo kefir piješ i bubnjaš po selu ? Pozdrav !
darko, pa ne ulažem u dijonice jer mislim sutra odapeti…
vidjet ćete vi, nadživiti ću ja mnoge [smiley4]
Bljedoliki Elvar je u pravu. On biti žilav kao stari bizon i još mnoga ljeta trčati s nama po burzovnoj preriji.
Kucilo je rekao. Howgh
Obavezno pogledati….!
http://www.budalizacija.net/bolesno.html