BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

studoš:

Seve: ” Zato jer je i taj test još jedan dokaz u nizu, da su žene pametnije i posebnije od muškaraca… [smiley2] ” Slažem se. Još nisam vidio muškarca sa 90-60-90. [smiley2][smiley2][smiley2]

al si zato vidio sa 60-90-60, slicno zar ne…

Kol’ko hoćeš. I žena i muškaraca…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

” Eto, nismo li savrsen par [smiley2]… zecevi ne jedu pticice zar ne?[smiley10]

Ne mogu držati jezik za zubima na ovo, ipak… Hmm… Hmm… mijau.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Baš ste vi mušketine ptičice! A-ha!
Prije ptičurine – točnije lešinari (pustinjski) [smiley1]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Ja sam ispao onaj crno-bijeli smrdljivac. Tvor – jel’ da?

You are Pepe Le Pew!
You are a lover.
Romance, flowers, and wine are all you need to enjoy yourself. You are serious about all commitments. A family person. You call your Mom every Sunday, and never forget a Birthday. Don’t let your passion for romance get confused with the real thing.

Ha, ha, ha…[smiley2][smiley2][smiley2]

KUBA je poznata po velikom broju stogodišnjaka, a tajna njihove dugovječnosti nalazi se u jednostavnom receptu: prema istraživanju objavljenom u srijedu to su uredan život, bez previše alkohola, ali s puno kave, cigara i seksa.
Da li je Elvar Kubanac ?

PBZ frendu darko09…

alkohol upravo tako – crno vino uz objed, pivo umjesto večere
cigarete nikako osim malo u dionicama, eventualno se razmišlja o luli u ‘još kasnijoj dobi’
seks isključivo kao ‘izraz ljubavi’

Nisam kubanac, ali jučer mi se osušio bubanj i osjećao sam se kao indijanac [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Kolega Elvare, kažeš u još kasnijoj dobi. Ta ti je dobra. A da ti nisi sa Kavkaza pa samo kefir piješ i bubnjaš po selu ? Pozdrav !

darko, pa ne ulažem u dijonice jer mislim sutra odapeti…

vidjet ćete vi, nadživiti ću ja mnoge [smiley4]

nema mi druge nego se zae..ti

Bljedoliki Elvar je u pravu. On biti žilav kao stari bizon i još mnoga ljeta trčati s nama po burzovnoj preriji.
Kucilo je rekao. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Obavezno pogledati….!
http://www.budalizacija.net/bolesno.html

ima li tko kakvih iskustva/savjete sa margin kreditima ???

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close