Premješteno iz teme: Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled
samo da prijavim danasnju kupnju
1 king ljesnjak[thumbsup]
2 king classic
1 neki novi veliki kornet
2 korneta cokolada
1 snjeguljica
nemam od dionica nijednog todorica
[smiley]
cijenjeni kolega vipy
od samih svojih dionicarskih pocetaka pratim Vasa ulaganja i u stopu Vas pratim
ovo sta ste Vi danas kupili ……imam dojam da je to dobra investicija i sutra odma u 10,00 cu kupiti iste proizvode ne pitajuci za cijenu,makar mi se ipak to cini cak i jako riskantno ulaganje jer ako sutra to sve likvidiram sta cu kupiti mogao bi dobiti proljev
pofuk
Premješteno iz teme: Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled
cijenjeni kolege,
zahvaljujem se na lijepim zeljama
samo jedna napomena, nisam sladolede pojeo sam,
naime.. pridrzao sam se “stare hrvatske izreke”: SHARING IS CARING [smiley] [kiss]
Samo da javim kolegi Alienu i Sonny-ju da sam svratio do kioska Tiska i nisu imali King u čaši. Nemojte se brinuti, poslao sam službeni dopis predsjedniku Tiska gospodinu Kocijanu, jer škrinja je dovoljno velika i za pokoji King u čaši. Tako da sam bio primoran svratiti u obližnji Konz..ovaj.. dućan. Kupio sam King u čaši i jedan Grandissimo jer je bio na sejlu, i bankrotirao. Alijenu, nemoj mi više ništa preporučivati prije desetog u mjesecu. Anyways, King je prva liga i vrijedi svake kune. Hvala na preporuci [thumbsup]
Jos kad bi dobio povrat kapitala na uloženo od 0,50lp za čašu, mašala!!!
[lol]
Ajooooj Sonniboy i governor pa niste najbolje sladolede od Leda jeli!! Mozete se sramit. Imate tog Kinga jedno 3 razne vrste pa ih probajte. I ne, to nije nova stvar – King je u igri jedno 2-3 godine barem
Ja sam jeo puno Kinga, ali samo one na štapiću. Nisam jeo taj u čaši. Jeo sam ja puno svega od Leda, al kažem… najsmješnije je to što sam osto na Njofri. Jedem još i Moto …zbog sličica.
[/quote]
Moto kekse?!?!?!
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
REAL-R-A kupio KAKA-R-A i CRON-R-A.
Al im ga je Ferguson uvaljo za 95 mil. [thumbsup]
I to jos u BEAR trendu, sto bi tek bilo da je BULL.
Ili mozda ovi iz Reala misle da je BULL?
I to sve počistili s aska…. Bayern maknuo bid na PRNJ-R-A a Dinamo ulovio Zeca
Al im ga je Ferguson uvaljo za 95 mil.
A Barca na bidu za IBRO-R-A……biće Primmera interesantna ove godine [thumbsup]
Daj bože da Barcelona nikog ne kupi ove sezone.
Fabregas ako se hoće vratit je dobrodošo, svi ostali bi bili višak…ajd neke zamjene reda radi.
Cek, cek ti navijas za Barcelonu?
Pa to je bez veze, navijati za najjace klubove poput Barcelone, Man.U, Intera i sl. Nema smile prst dolje, evo ti ovaj [bye]
Ovo su navijačI!
Ali ne zna nitko uvalit ko Barca, ne znam jel bolji iskrcaj i u pravom trenutku bio Ronaldo ili Ronaldinho… [lol]