Premješteno iz teme: Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled
hehe Sonni, nije to drukanje, to je realnost. A di ti kupuješ svoj Ledo Quattro? Mislim…mogu ga ja kupiti i u getro-u,ali moram sutrahitno kupiti, a do getroa imam tri dana jahanja.A kisoci Tiska su mi uvijek pri ruci.
S obzirom da je ta casa ak se ne varam od pol kile, skeptican sam da bus to na kiosku Tiska nasao
[/quote]
a pa kaj ne veliš, onda idem u obližnji Konzum. Ali ovaj Tisak tu kod mene pored kuće je onaj veliki trokrilini i imaju veliku škrinju, a vidio sam ak se ne varam jednom prilikom u toj škrinji Quattro, tak da je vrlo moguće da imaju i King u čaši. Pogledam pa javim da znate i tu info.
Premješteno iz teme: Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled
Ajooooj Sonniboy i governor pa niste najbolje sladolede od Leda jeli!! Mozete se sramit. Imate tog Kinga jedno 3 razne vrste pa ih probajte. I ne, to nije nova stvar – King je u igri jedno 2-3 godine barem
Ja sam jeo puno Kinga, ali samo one na štapiću. Nisam jeo taj u čaši. Jeo sam ja puno svega od Leda, al kažem… najsmješnije je to što sam osto na Njofri. Jedem još i Moto…zbog sličica.
[/quote]
I moja malenkolst učestvuje u prihodima LEDA i to 7kn skoro svaki dan. Malom sličice za album i igru, a sladoled nekad njemu, nekad meni. Ostale sladolede ostavljam supruzi. Inače mi je Macho najdraži.
Svi imate TISK, LEDO…
dalje?
Koristi li tko secer iz VIRA-a? [lol]
Zasto se u ITaliji ne prodaje LEDO? ozbiljno pitam
Svi imate TISK, LEDO…
dalje?
Pa prodaje se u Sloveniji i slažem se s dečkima nije loš….nemam ledo dionice [wink]
NI ja.
Tisk imam.
Kupujem VIRO šećer.
hehe Sonni, nije to drukanje, to je realnost. A di ti kupuješ svoj Ledo Quattro? Mislim…mogu ga ja kupiti i u getro-u,ali moram sutrahitno kupiti, a do getroa imam tri dana jahanja.A kisoci Tiska su mi uvijek pri ruci.
Ne znam gdje ga zena kupuje. Ali od danas samo u konzumu.
[wink]
Drukanje je urodilo plodom, kupio sam King Swartzwald (ili tako nekako) na štapiću.
Drukanje je urodilo plodom, kupio sam King Swartzwald (ili tako nekako) na štapiću.
A i tebe je lako nagovoriti.
Ode Ledo sutra u visine, jos ako si ga kupio na kiosku Tiska, otvaranje ode u blokadu. [lol]
A i tebe je lako nagovoriti.
Ode Ledo sutra u visine, jos ako si ga kupio na kiosku Tiska, otvaranje ode u blokadu. [lol]
[/quote]
Probao sam, ali je bio zatvoren.
Kad smo kod drukanja na domaće brandove – upravo sam slistio tamnu fantasy čokoldau sa chillijem.
od zvečeva..
dobra!
Kad smo kod drukanja na domaće brandove – upravo sam slistio tamnu fantasy čokoldau sa chillijem.
od zvečeva..
dobra!
cijelu?! [shocked]
ja sam streso dobrih pola kile trešanja…bit će trkanja na WC noćas, svarti na forum u pauzama [lol]
Svi imate TISK, LEDO…
dalje?
Pitanje bi trebalo glasiti -zašto se u Italiji JOŠ ne prodaje LEDO?? Nije se ni u Mađarskoj prodavao prije 5-6 godina a sad je namber 2 [thumbsup] Svake godine idu novi proizvodi,šire se kao hobotnica,doći će Makaronari na red,bez brige.