Elvar: ” 54 korisnika je uključeno na forumu trenutno a nitko ništa ne piše… dajte malo zabave, rekreacije, pretumbacija i slično… ” Pa ja se ubi pisajući ali vjerojatno sam ti dosadio kad me ne doživljavaš!!!
Hakela, kako te ne doživljavam, pa ljudima govorim da se ugledaju na tebe [smiley2]
Cayman, naravno radičeš uvijek ono što god hočeš, to ti je i dano slobodom od njega…
A ja… ispala sam Bugs Bunny. [smiley2]
nathan47: ” Evo, malo zeke http://www.jeeze.com/funstuff/cartoonquiz/ ja sam ispo tweety[smiley5] ” A ja… ispala sam Bugs Bunny. [smiley2]
Eto, nismo li savrsen par [smiley2]… zecevi ne jedu pticice zar ne?[smiley10]
Bolje da šutim na ovo… [smiley1]
I ja pticica…samo mi nije jasan ovaj dio…You are cute, and everyone loves you.
[smiley1]
(Sorry Herr moderator)
Hebote, samo smo ja i Hakela zečetina!
Hakela, šta je ovo?
Ma ovdje nešto ne štima!
“!!!!!”
Nathane… ?
Help
[smiley9]
(Sorry Herr moderator) Hebote, samo smo ja i Hakela zečetina! Hakela, šta je ovo? Ma ovdje nešto ne štima! “!!!!!” Nathane… ?
Zao mi je sto te moram razocarati ali samo si ti ispala zecetina, svi ostali su pticice hehe, pitam se zasto…[smiley2]
Zato jer je i taj test još jedan dokaz u nizu, da su žene pametnije i posebnije od muškaraca… [smiley2]
Zato jer je i taj test još jedan dokaz u nizu, da su žene pametnije i posebnije od muškaraca… [smiley2]
Slažem se. Još nisam vidio muškarca sa 90-60-90. [smiley2][smiley2][smiley2]
Slažem se. Još nisam vidio muškarca sa 90-60-90. [smiley2][smiley2][smiley2]
Ja jesam… i to je prizor koji ne bih preporucio nikom ko je 5 minuta prije toga pojeo kakav obilan obrok[smiley2]
Seve: ” Zato jer je i taj test još jedan dokaz u nizu, da su žene pametnije i posebnije od muškaraca… [smiley2] ” Slažem se. Još nisam vidio muškarca sa 90-60-90. [smiley2][smiley2][smiley2]
al si zato vidio sa 60-90-60, slicno zar ne…