BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

ugodan vikend svima zaboravite vozarine i panamaxe nego ženu, djevojku, pod ruke i izvest je negdje a ne samo piljiti u monitor!

svaka čast ! 100-tka !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

ugodan vikend svima zaboravite vozarine i panamaxe nego ženu, djevojku, pod ruke i izvest je negdje a ne samo piljiti u monitor!

svaka čast ! 100-tka !
[/quote]
Ja mu dajem 99% jer je izostavio mogućnost ljubavnice, nakon ovakvog tjedna povest ženu bi bilo preveć. [huh]

Are you talking to me? ARE YOU talking to me? ARE YOU TALKING TO ME?

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

nakon danasnjeg zavrsetka u Americi vrlo sam optimistican sto se njih tice,ocekujem SP u vrlo kratkom vremenu da napadne 1000 bodova.

svaka čast geronimo, ovo je jedini croman ovako odrađivao!

A eweteisti opet fulali
[/quote]

Ova izjava ti nije niti korektna niti stoji. Svaka cast Geronimu, covjek ne vrijeda po forumu, ne pise romane kao mi neki ponekad, kratko i jasno kaze sta misli i to je to. Kako mozes reci da su eweteisti fulali sve, kad sam ja na str.2352 dala graf i nacrtala zonu do koje moze Crobex, te rekla da postoji vjerojatnost da dodemo i do 2600 bodova. Tigrus je vec prije na str.2354 dao svoj target od 2450, a krikmen je dao graf na str.2355 gdje spx ide prema gore.
[/quote]

geronimo je na dnu amerikanaca rekao da ide rast minimum do 930 u ovoj turi…sve ostalo je povijest, a ovo ti moze potvrditi 10-ak forumaša.

čovjek je 2008 izigurao s nulom, a u ovoj je preko 150 % u plusu
i to na portfelj kojeg se ni pojedini fondovi nebi posramili.

Ne zanimaju me pisanja i trejdanje za bureke

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

@Dizelas

geronimo je na dnu amerikanaca rekao da ide rast minimum do 930 u ovoj turi…sve ostalo je povijest, a ovo ti moze potvrditi 10-ak forumaša.

čovjek je 2008 izigurao s nulom, a u ovoj je preko 150 % u plusu
i to na portfelj kojeg se ni pojedini fondovi nebi posramili.

Ne zanimaju me pisanja i trejdanje za bureke

Pa i rekla sam svaka cast Geronimu, cijenim covjeka i zbog njegovog znanja, kao i korektnosti. Neznam uopce cemu ovaj tvoj post.

nakon danasnjeg zavrsetka u Americi vrlo sam optimistican sto se njih tice,ocekujem SP u vrlo kratkom vremenu da napadne 1000 bodova.

svaka čast geronimo, ovo je jedini croman ovako odrađivao!

A eweteisti opet fulali
[/quote]

Ova izjava ti nije niti korektna niti stoji. Svaka cast Geronimu, covjek ne vrijeda po forumu, ne pise romane kao mi neki ponekad, kratko i jasno kaze sta misli i to je to. Kako mozes reci da su eweteisti fulali sve, kad sam ja na str.2352 dala graf i nacrtala zonu do koje moze Crobex, te rekla da postoji vjerojatnost da dodemo i do 2600 bodova. Tigrus je vec prije na str.2354 dao svoj target od 2450, a krikmen je dao graf na str.2355 gdje spx ide prema gore.

Zar niko ne misli da bi sutra trebali oštro up nakon posla stoljeća,i da bi se situacija od prije mjesec i pol trebala ponoviti tj sve osim brodara(na žalost [cry])u zelenilo [huh]

evo nesto pozitivno [thumbsup]
Rast turističkih dolazaka i noćenja u travnju

Nakon što su u posljednjih pet mjeseci ukupni dolasci turista zabilježili pad, prema preliminarnim podacima Državnog zavoda za statistiku u travnju su isti zabilježili rast. U promatranom je mjesecu ukupan broj dolazaka turista iznosio 525 tisuća što je 3,6% više no u istom mjesecu lani. Strani turisti ostvarili su 402 tisuća dolazaka odnosno 8,2% više na godišnjoj raziniviše

limun.hr

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu

Premješteno iz teme: Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Jel utječe to sve skupa na lizanje sladoleda?

I'LL BE BACK

Premješteno iz teme: Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

ja sam skužila da je za moj posel zapravo ova zabrana sjajna jer su ljudi više vremena doma a to meni paše a vjerujem da će i potražnja za obiteljskim sladoledima porasti zbog toga .

ja sam skužila da je za moj posel zapravo ova zabrana sjajna jer su ljudi više vremena doma a to meni paše a vjerujem da će i potražnja za obiteljskim sladoledima porasti zbog toga .
[/quote]

Samo Grandissimo drmajte. U njega ti stavljaju top sastojke (100% provjereno), a ove ostatke trpaju u Twins i ove obične obiteljske. Skup je proizvod, ali vrijedi svake kune.

I'LL BE BACK

[/quote]

Samo Grandissimo drmajte. U njega ti stavljaju top sastojke (100% provjereno), a ove ostatke trpaju u Twins i ove obične obiteljske. Skup je proizvod, ali vrijedi svake kune.
[/quote]

Meni je King onaj u velikoj casi najjaci

[/quote]

[/quote]

Meni je King onaj u velikoj casi najjaci
[/quote]

nisam taj još probo, morat ću, kolko toga ima ne stigneš sve ni probat… Kaj je najsmješnije od svega ja i dalje drmam isključivo Njofru, jedem jednog do dva dnevno.

I'LL BE BACK

New Report

Close