BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link
svima treba vise od bureka…. [lol] [lol] [lol] [lol]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Kolega Gekko, sram Vas bilo. Nemam blage veze s ATPL -om navlačenjem, niti me boli briga za
Vaše podatke oko stanja u ATPL, i općenito stanja oko brodova. To su mi – španska sela- …..
Vi zovete navlačenjem – jedno obično pitanje oko ostatka isplate dividende…???
Pa kaj , do tud je dokurilo svima u ATPL-u- da više nesmeš ni pitati oko isplate novaca oko dividende?
Ako smo imalo pismeni – onda ćemo ponoviti još jedanput:
ATPL- je isplatila AKONTACIJU dividende / ako ne razumijete pojam , pročitajte ga u rječniku/
PITAM : KAD ĆE BITI OSTATAK !!!!!?????? šta Vam još , kolega Gekko , nije jasno oko ovog
primitivnog i jednostavnog pitanja ?
Oko logike poslovanja i rasta dionica – uopće neću niti riječi napisati- baš me briga
kako posluju i kako se snalaze oko pozajmica….meni je bitna cijena dionice…a ona je
odlična i bit će još bolja!

Zamislite, sad bi se mi, dioničari ATPL-a , koja izvrsno raste na burzi trebali živcirati- jer
je neki JERKOVIĆ dobio insajd informacije od vrhuške – oko BRZE ZARADE na drugoj dionici –
hebate , Vi ste zbilja svi skupa po onoj narodnoj- ŠTO JUŽNIJE- TO POHLEPNIJE !
Nek čovjek zarađuje dok može ! Još se niste pomirili s time da će obitelj ATPL-a – da skratim
nebitna imena- GRIJATI ZAJEDNO S ZNA SE S KIME OKO ISTE LOGORSKE VATRE?

I ja bi prodala dionice svoje firme i kupila ŽBRLJ – firmu- kad bi znala da će se umnogostručiti
u kratkom vremenu…..

Bolje sa saznamo KOJA JE TO DIONICA – nego za zavidimo Jerkoviću….Baš me brige za njega!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pogledajte, s koliko strahopoštovanja urednik miče moj članak / odgovor/ na ATPL-u…
da ne bi nekom iz uvažene gospode iz ATPL-a falila dlaka s glave……

pa , samo naprijed uredniče…slobodno novinarstvo…… ima jedan velik zarez, ne ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

plutonice, sve ok, al samose sjecam kad si savjetovala prodaju atpl na 660
Ici ce dolje kad vam ja napišem [yawn]

Ne bih se bas slozila, mozda sam tad govorila za nesto kratkorocno, neznam na sta mislis. Moja prognoza od 03.04 kad sam rekla da ATPL krece u rast je bila tada ocijenjena sa jedinicom. To svi i mozete provjeriti na str. 2183
IpponSeo

pluton07
Vrlo lako moguce, na ATPL suzen bollinger vec neko vrijeme, kao da se ocekuje impuls.

Osnove plutone. Iza duge stagnacije, uvijek slijedi pad. Ako se ne varam.

Da, kao sto je bila duga stagnacija kraj 2006 pocetak 2007, pa je krenulo gdje ? Suzavanje bollingera oznacava promjenu trenda, a u kojem smjeru nije receno. Ne da nemoze biti pad ali isto tako se ne slazem da nemoze i krenuti rast, pogotovo ako BDI ponovno pocne rasti.
[/quote]
jedini sam na poslovnom od 1300 pisao da ide rast i samo rast, uz geronima i conana, protivio se svim tehnicarima i kad su mi navodili svoje grafove ja sam im samo napisao da neznajo o cemu pišu..
sad se vidi da je KNELE uvijek ispred svih!
Lp

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Ne bih se bas slozila, mozda sam tad govorila za nesto kratkorocno, neznam na sta mislis. Moja prognoza od 03.04 kad sam rekla da ATPL krece u rast je bila tada ocijenjena sa jedinicom. To svi i mozete provjeriti na str. 2183
IpponSeo

pluton07
Vrlo lako moguce, na ATPL suzen bollinger vec neko vrijeme, kao da se ocekuje impuls.

Da, kao sto je bila duga stagnacija kraj 2006 pocetak 2007, pa je krenulo gdje ? Suzavanje bollingera oznacava promjenu trenda, a u kojem smjeru nije receno. Ne da nemoze biti pad ali isto tako se ne slazem da nemoze i krenuti rast, pogotovo ako BDI ponovno pocne rasti.
[/quote]
jedini sam na poslovnom od 1300 pisao da ide rast i samo rast, uz geronima i conana, protivio se svim tehnicarima i kad su mi navodili svoje grafove ja sam im samo napisao da neznajo o cemu pišu..
Lp
[/quote]

Pa kolega Knele jeste prgavi ali istina je da ste na 1300 bili među rijetkima koji ste
vikali da kreće rast i da je super prilika…..

IpponSeo

pluton07

[/quote]
Lp
[/quote]

Ja kad je Crobex bio na 1300 nisam ni pisala na ovom forumu. Za ATPL sam dokazala da sam pisala da slijedi rast. Sada pisem da nam jos uvijek slijedi rast…moguce do 2350 38,2% retracementa, a tek onda pad. Tek kad nastavimo preko ili ako nastupi korekcija i zaustavi prije 1600 znati ces da si u pravu.

plutone, s time je gotova 3 od jedinice bull marketa..
a vi i dalje čekajte čuveni v val [yawn]

Ajde molim te jedan graf. Nisam jos nijedan tvoj graf vidjela, a kladim se da tako lijepo crtas. Kao niti jedan target, samo vices idemo gore, pa dokle ?

plutone, s time je gotova 3 od jedinice bull marketa..
a vi i dalje čekajte čuveni v val [yawn]

Ajde molim te jedan graf. Nisam jos nijedan tvoj graf vidjela, a kladim se da tako lijepo crtas. Kao niti jedan target, samo vices idemo gore, pa dokle ?

[/quote]

NIKADA necu postat nikakve grafove..sam imam svoju metodu kako određujem dugorocan trend..
nemam ja nikakve targete, napisat ću kad prodam pa vi vidite tko je u pravu .
Lijep pozdrav!
Za burzu treba imati osjecaj..barem 5 ljudi može potvrditi da sam im u četvrtak na pm napisao da kupe ulpl kad su me pitali za savjet.

danas sam pojacao viro.

mnogi me napadaju što nestavljam grafove, ali to je moj princip.

Lijep pozdrav!

Tehničari..
velika vecina vas puno zuji a malo meda daje

uvijek vam u analizi ima nakakav "ako"…ako je ovo onda će bit ovo, akoje ovo ondaje ono"
to za mene nisu analize, analiza je ono što vam ja kažem, na 1300 sam napisao jedno 20 puta kupujte..moje analize nemaju "ako" odlucne su i uvijek uspješne!

Brisati

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)

Lojtra opet iznosiš krive podatke poznat si več po tome…
Nije 300% također
uspoređivat luku sa brodarom i građevinarom
to ti je kao da uspoređuješ trešnje sa paradazjima..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)

Lojtra opet iznosiš krive podatke poznat si več po tome…
Nije 300% također
uspoređivat luku sa brodarom i građevinarom
to ti je kao da uspoređuješ trešnje sa paradazjima..

hdel 116 kn-450 kn
lkri cca 80 kn-299 kn
Koliko im fali do 300 %?
Ne uspoređujem ja to, kažem samo da Jdpl više vrijedi.

New Report

Close