BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hakela9: ” rogi: ” nathan47: ” Evo, malo zeke http://www.jeeze.com/funstuff/cartoonquiz/ ja sam ispo tweety[smiley5] ” I ja isto. [smiley2] ” Također !!![smiley3] ” Jeli ko uopće ispao nešto drugo ili svima bude vrabac…. i meni….[smiley1]

Bude još i Duško dugouško!![smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color]

Obzirom da je danas Svjetski dan laboratorijskih zivotinja, pozivam vas da procitate tekst u danasnjem broju vjesnika na http://www.vjesnik.hr. Zbilja tuzno i grozno kakvim patnjama se izlazu zivotinje zbog zarade. Pozivam vas koji imate imalo srca da na minutu razmislite o onom sto ste procitali u vjesniku. Zato ne kupujte proizvode testirane na zivotinjama. Pliva je na zalost na crnoj listi. Ako ima boga i pravde, sve ce doci na svoje. Suosjecam sa svim tim zivotinjama i zivim za dan kada ce ta jadna bica dobiti barem malo, barem djelic prava koja imamo mi, ljudi. Nije sve u novcu. Posebno je , barem meni, tuzna slika onog majmuna uz tekst. A slika govori vise od 1000 rijeci. Ako bog postoji, bit ce adekvatno kaznjeni svi zlostavljaci i zivotinja i ljudi.

Iako sam u više navrata tijekom komunikacije na ovom forumu, kojeg izrazito cijenim i zapravo volim, naišao na misao da ovo nije mjesto za iznošenje moralnih stavova (jer novac pokreće svijet!), u potpunosti se, cijelim svojim bićem, pridružujem tvojim mislima i apelu.
[smiley11]

La vita e bella!

Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color]

Lijepo od tebe. Ipak je red da se prisjetimo sitnih stvorenja na kojima multinacionalne kompanije vrše stravične pokuse, a po izjavi jednog od zlostavljača, preko 80 % tih pokusa je potpuno nepotrebno. Zato kolege investitori, ne dajte da vam novac oduzme ono malo ljubavi prema slabijim bićima od nas. Ne kupujte proizvode koji testiraju na životinjama. Ja ne kupujem i sretniji sam zbog toga.

Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color] Lijepo od tebe. Ipak je red da se prisjetimo sitnih stvorenja na kojima multinacionalne kompanije vrše stravične pokuse, a po izjavi jednog od zlostavljača, preko 80 % tih pokusa je potpuno nepotrebno. Zato kolege investitori, ne dajte da vam novac oduzme ono malo ljubavi prema slabijim bićima od nas. Ne kupujte proizvode koji testiraju na životinjama. Ja ne kupujem i sretniji sam zbog toga.

Šta ne kupuješ? Plivine dionice ili Plivine proizvode? Ajde caymane lovi rake govnare.

Ako bog postoji, bit ce adekvatno kaznjeni svi zlostavljaci i zivotinja i ljudi.

Ne spominji ime njegovo uzalud. I ne testiraj ga.

Kad smo već kod ‘morala’.

p.s. Plivu sam prodao svu tako da mogu nešto reći a da ne navlačim [smiley11]

nema mi druge nego se zae..ti

54 korisnika je uključeno na forumu trenutno a nitko ništa ne piše…

dajte malo zabave, rekreacije, pretumbacija i slično…

nema mi druge nego se zae..ti

Kao sto sam i ocekivao. Hrpa bezosjecajnih ljudi koji sve mjere novcem. Elvare, spominjat cu boga koliko god zelim. Pinokio, ne kupujem njene -plivine- proizvode, kao ni ostalih zlostavljaca. Nista me ne kosta, zdravije zivim a mirno spavam znajuci da nikog ne muce zbog mene. Ne vidim razloga da mi spustas tako bezobrazno, ali ok, ipak je ovo hrvatska. Ali da ti zamasem sa 1000 dolara u jednoj veceri, ulizivao bi mi se i htio bi mi biti jako dobar prijatelj. Znam, okruzen sam takvima. A ono sto neki daju za humanitarne akcije nije iz dobrote nego iz straha i srama. Sve mi je jasno. Srecom ima puno bogatasa koji daju novac protiv mucenja zivotinja, i gle cuda, nijedan nije hrvat.

54 korisnika je uključeno na forumu trenutno a nitko ništa ne piše… dajte malo zabave, rekreacije, pretumbacija i slično…

Pa ja se ubi pisajući ali vjerojatno sam ti dosadio kad me ne doživljavaš!!!

Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color] Lijepo od tebe. Ipak je red da se prisjetimo sitnih stvorenja na kojima multinacionalne kompanije vrše stravične pokuse, a po izjavi jednog od zlostavljača, preko 80 % tih pokusa je potpuno nepotrebno. Zato kolege investitori, ne dajte da vam novac oduzme ono malo ljubavi prema slabijim bićima od nas. Ne kupujte proizvode koji testiraju na životinjama. Ja ne kupujem i sretniji sam zbog toga.

Prijatelju imaš li ti dijece?

imam hakela , dvoje djece. zašto pitaš? ne mogu imati djecu i voljeti životinje? očito u hrvatskoj za koju si se ti borio ne mogu.

ok. mislio sam da nemaš ,ali ovako je uredu!
Ja od svojih četvoro jedva uspijem o nečem drugom razmišljati što nije direktno za njih vezano!
Ovo sa burzom je uglavnom za njihovu budućnost, ja sam svoje odživio!!
POZDRAV !!!

Kao sto sam i ocekivao. Hrpa bezosjecajnih ljudi koji sve mjere novcem. Elvare, spominjat cu boga koliko god zelim. Pinokio, ne kupujem njene -plivine- proizvode, kao ni ostalih zlostavljaca. Nista me ne kosta, zdravije zivim a mirno spavam znajuci da nikog ne muce zbog mene. Ne vidim razloga da mi spustas tako bezobrazno, ali ok, ipak je ovo hrvatska. Ali da ti zamasem sa 1000 dolara u jednoj veceri, ulizivao bi mi se i htio bi mi biti jako dobar prijatelj. Znam, okruzen sam takvima. A ono sto neki daju za humanitarne akcije nije iz dobrote nego iz straha i srama. Sve mi je jasno. Srecom ima puno bogatasa koji daju novac protiv mucenja zivotinja, i gle cuda, nijedan nije hrvat.

Oprosti, nisam ti htio uvrijediti. A sad mi daj tih 1000 dolara….. Ti si sigurno kupovao dionice Plive kako bi ušao u Nadzorni odbor i zaprijetio Brki prstom da će letit ako ne prestane mučiti životinje.
[smiley3][smiley3][smiley11]

New Report

Close