nemoj se ljutit i uzrujavat al cijelo vrijeme savjetuješ prodaju i bocno vuces prema dolje..dugo nisam vidio nekog s tako mracnim pogledima na svjet
Vrijeme ce pokazati jel’ svijet bio mracan ili moji pogledi na nj. Ja bi rado da si ti u pravu.
[/quote]
sam ovisis osebi, meni je super,nekima možda nije, al na kraju sam odlucujes kako ce ti biti..
drug Tito je rekao" snađi se druže"
Vrijeme ce pokazati jel’ svijet bio mracan ili moji pogledi na nj. Ja bi rado da si ti u pravu.
[/quote]
sam ovisis osebi, meni je super,nekima možda nije, al na kraju sam odlucujes kako ce ti biti..
drug Tito je rekao" snađi se druže"
[/quote]
Slazem se
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Umjesto što brojite te glupe valove pametnije bi vam bilo da se manete čorava posla i ostavite to malo dionica što vam je ostalo na miru pa za koju godinu odete na hawaje i surfate valove, a za ovaj cash koji ste dobili od prodaje ovih dana kupite si dasku za surfanje. Pa da vidite što su pravi valovi a ne ove drangulije vaše… Ma zapravo znate kaj.. Zaboravite… Držte se vi fino vaših valova i rasprodajite. To je super. To ne kažem ja.. To kaže Prechter. On zna… Pogledajte samo desetogodišnji bear devedesetih kako je lijepo pogodio [bye]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
To ne kažem ja.. To kaže Prechter. On zna… Pogledajte samo desetogodišnji bear devedesetih kako je lijepo pogodio [bye]
HAHAHAHAHAHAH
Ma imao je on dobrih pogodaka samo treba gledat obrnuto od njega..ti njegovi valovi, izmišljeni da oznace situaciju u prošlosti….ma sve je to šijo mi ga đure.
Trebao bi on malo kod cromana na instrukcije.
Tip je cijele devedesete predviđao slom burze, a dogodio se desetogodišnji najluđi bull ikada..
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
bravo forumaši, baš ste lijepo prodavali danas. Molio bih vas da ostatak rasprodate sutra pa da riješimo i taj dio tako da onda još više casha bude vani. Tko je kupovao… nemam pojma, al vidim tko je prodavao i baš je super to. Najljepše u bull marketu je to kad si full u dionicama a ekipa na forumu se kupa u cashu. to je jedan izniman osjećaj spokoja i sigurnosti. Javite mi kad uđete, pa da se zabrinem. lijep pozdrav
Svi cekaju da zavrse amerikanci da se pohvale koliko su kupili odnosno prodali.
Naravno kako bude pasalo.
Jes Blumenu, točna dijagnoza. Iako je današnja ekipa OK po tom pitanju jer su lijepo prijavili. Tigiju skidam kapu na iskrenosti, a i na pogodcima u zadnje vrijeme. Također skidam kapu i Sampiju kad netko drugi neće. Ja nisam ništa radio, kao i obično. Nadam se da će uskoro biti nekih loših vijesti pa da krene rasprodaja pa da još više casha bude vani, a ja da si dokupim malo kad već nisam ovih dana u ovoj strašnoj korekciji.
Svi cekaju da zavrse amerikanci da se pohvale koliko su kupili odnosno prodali.
Naravno kako bude pasalo.
Evo prije završetka…, prodao i onu sentimentalnu vrijednost od 15% portfelja i sad sam 100%kešolina.
Grubi pa mora tebi netko i leđa čuvati
[lol] [lol] [lol]
Slažem se , pa zato vam i govorim da prodate. Meni je sigurnost trenutno bitnija od rasta. rast je ibera.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
da li se zna kad počinje sa radom http://www.istrabiz.hr/forum/ ??????