BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[smiley2] he-he… ali brojevi: 18, 19, 26, 27, 28 i naravno 43! [smiley2]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

kolegice, koliko poslova možete raditi u isto vrijeme, kao Napoleon ili više? (on ih je mogao 7)[smiley2][smiley2][smiley2]

P.S.: korisnik je imatelj xxxx dionica D...-R-A i ovo nije poziv .....

Evo još nešto, he-he-he… [smiley2] pa kud baš danas jadneee male policiote…

Sa Tportala:

UHIĆENIK NIJE PRUŽAO OTPOR

Zadar: Policajci vezali i priveli – psa!
Zadarska policija u nedjelju je upotrijebila ‘sredstva za vezivanje’, a potom angažirala i vozilo ‘maricu’, kako bi sa zadarske plaže Kolovare odvezla – psa, piše Slobodna Dalmacija. Pas, koji je prethodno ugrizao prolaznicu, nije pružao otpor policiji… (tu: slikica tužnega cuceka)
Pas je, naime, lakše ozlijedio jednu Zadranku koja je s plaže odmah pozvala policiju. Incident se dogodio u mirno nedjeljno popodne, kada je Zadranka Renata Poropat šetala plažom, noseći u naručju svog psića. Naišao je ‘vučjak’, za kojega je kasnije ustanovljeno da je križanac ovčara, te skočio na gospođu Poropat.

Navodno se samo htio poigrati s kujicom u njezinu naručju, no jedan ej očevidac kazao da je gospođa ipak bila napadnuta. Kada je skočio na Zadranku, vučjak joj je zubima rasparao lijevo rame. Prestrašena Zadranka nazvala je policiju, čiji su pripadnici u rekordnom roku došli na mjesto događaja i počeli hvatati psa.

Kako vučjak nije iskazivao namjeru da ugrize policajce, relativno lako su ga uhvatili. Tada su, da životinja ne pobjegne, konopcima vezali psa za stablo. Kako nitko od prisutnih osoba nije znao čiji je pas, duže vrijeme su pokušavali stupiti u kontakt s dežurnim veterinarom.

Tada su iz PU zadarske policajcima na Kolovare poslali pomoć u vidu policijskog vozila, poznate ‘marice’, da do pronalaska veterinara pas bude zbrinut na sigurnome.

Miješani ovčar je bez pružanja otpora ušao u ‘maricu’ i odveden je u Veterinarsku stanicu Zadar, gdje će biti zadržan na promatranju najmanje deset dana.

Istodobno, oko incidenta je angažirana i Hitna medicinska pomoć, čiji su djelatnici Renati obradili ranu na ramenu, nakon čega je upućena na daljnju obradu u Službu za epidemiologiju zadarskog Zavoda za javno zdravstvo.

Slobodna Dalmacija/T-Portal
utorak, 26.09.2006

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Baš sam zločesta osoba…
Jadni ljudi rade težak posao, a ja tako…
Evo, pohvala jedna: jučer su darovali krv KBC-u. Njih 22-je.

Evo malo poezije za našeg ljubljenog kolegu KupatiloMana:
Toliko je smjerao
Da je pretjerao!
Na bilo koju temu,
Bogme u svemu.
To nije koristilo
Ni nama
Ni njemu
Howgh
[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Potsjetnik;
Sutra 3.10.06 u sklopu redovnog broja Poslovnog dnevnika svi oni koji žele mogu nabaviti drugi broj
Investitora.

Evo, malo zeke

http://www.jeeze.com/funstuff/cartoonquiz/

ja sam ispo tweety[smiley5]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Evo, malo zeke

http://www.jeeze.com/funstuff/cartoonquiz/

ja sam ispo tweety[smiley5]

I ja isto.
[smiley2]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

nathan47: ” Evo, malo zeke http://www.jeeze.com/funstuff/cartoonquiz/ ja sam ispo tweety[smiley5] ” I ja isto. [smiley2]

Također !!![smiley3]

Pa gospodine 25-crveno dugo se ne javljate,mora da ste zaokupljeni nečim jako važnim kad Vas nema par tjedana????
POZDRAV I DOBRO NAM DOŠLI NATRAG !!!!!

rogi:

nathan47: ” Evo, malo zeke http://www.jeeze.com/funstuff/cartoonquiz/ ja sam ispo tweety[smiley5] ” I ja isto. [smiley2]

Također !!![smiley3]

Jeli ko uopće ispao nešto drugo ili svima bude vrabac…. i meni….[smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color]

Obzirom da je danas Svjetski dan laboratorijskih zivotinja, pozivam vas da procitate tekst u danasnjem broju vjesnika na http://www.vjesnik.hr.
Zbilja tuzno i grozno kakvim patnjama se izlazu zivotinje zbog zarade. Pozivam vas koji imate imalo srca da na minutu razmislite o onom sto ste procitali u vjesniku. Zato ne kupujte proizvode testirane na zivotinjama. Pliva je na zalost na crnoj listi. Ako ima boga i pravde, sve ce doci na svoje. Suosjecam sa svim tim zivotinjama i zivim za dan kada ce ta jadna bica dobiti barem malo, barem djelic prava koja imamo mi, ljudi. Nije sve u novcu. Posebno je , barem meni, tuzna slika onog majmuna uz tekst. A slika govori vise od 1000 rijeci. Ako bog postoji, bit ce adekvatno kaznjeni svi zlostavljaci i zivotinja i ljudi.

New Report

Close