BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Ja vidio jučer jednog, prošao trgom, pisalo mu na majci

JA SAM INVESTITOR NA DUŽI ROK?

[thumbsup] [lol] [lol]

to je naša realnost 95% malih koji prodaju jedni drugima u očekivanju brze zarade.nema dugoročnih investitora.

Dugoročni investitori su presušili smanjujući prosjek dok je CROBEX bio iznad 2000 bodova. Ne prodaju samo mali jedni drugi već to rade i fondovi koji nemaju priljeva svježeg kapitala pa pretumbaju iz jedne dionice u drugu. Dignu IGH na 3500kn pa ga na 3100kn prodaju dugoročnim investitorima.

gledam onaj vladekov blog i lik je zabranio komentare! [lol]

mene oduvijek zanimalo jer on opće trži i šta zaradi ili samo pametuje!? [rolleyes]

@wunderkind

Dobro je nema vladice. Znaci da je ovo samo kratkotrajno povlacenje prije novog uzleta. Da je siguran da je pocela korekcija vec bi poceo s postovima tipa: sve se to vidjelo po TA, gannu, klasican primjer kirurske preciznosti... Bio je pokusao vec za jednog od ovakvih dana s novim nickom ali ga ekipa popljuvala pa brzo odustao. Inace meni se cini da je on prodavac/izdavac knjiga s ovom tematikom.

šta ne znaš da o tome piše na blogu?

"Mir s Vama"

Onda, niko nista o Braniteljskom Fondu? Nitko ne zna nista o eventualnoj dividendi?

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Ovo mi je stvarno presmijesno, ne kuzim zasto se svi uvlacite g. Techmanu!!!!
Stvarno mi niste jasni!!!
Pa Techman vec par tjedana govori kako atpl treba prodati i kako nista ne vrijedi i kada je bila na 650 i kada je bila na 820. Po meni ociti druk, ali izgleda da su ljudi ovce.
Da je atpl 200 kn on bi drukao prema dolje (vjerujem da se jos nije ukrcao).
Ja bih ti platio tri pica da si predvidio rast na ~ 820 pa onda pad, a posto cijelo vrijeme drukas na dolje stvarno ne vidim nikakvog smisla da te netko casti i da te netko tu javno pohvaljuje.
Mogu i ja poceti sada drukati ili na dolje ili na gore, jednog dana cu i ja pogoditi.

Ovo mi je stvarno presmijesno, ne kuzim zasto se svi uvlacite g. Techmanu!!!!
Stvarno mi niste jasni!!!
Pa Techman vec par tjedana govori kako atpl treba prodati i kako nista ne vrijedi i kada je bila na 650 i kada je bila na 820. Po meni ociti druk, ali izgleda da su ljudi ovce.
Da je atpl 200 kn on bi drukao prema dolje (vjerujem da se jos nije ukrcao).
Ja bih ti platio tri pica da si predvidio rast na ~ 820 pa onda pad, a posto cijelo vrijeme drukas na dolje stvarno ne vidim nikakvog smisla da te netko casti i da te netko tu javno pohvaljuje.
Mogu i ja poceti sada drukati ili na dolje ili na gore, jednog dana cu i ja pogoditi.

Pametno! [thumbsup]

@ miro 33

Miro obozavam tvoje postove. Pljujes po meni bez argumenata i sa time si vise napravio na svojoj vjerodostojnosti nergo da sam se ja branio u 10 postova. Vrlo si povrsan. Ne par tjedana vec cca 6 mjeseci govorim kao situacija na trzistu brodara nije dobra I NE VIDIM BRZI BOLJITAK. Da, da dragi. Samo treba citati a ne donositi pausalne ocjene. Vec sam nekoliko slicnih pozvao da copy-paste jedan moj post sa pozivom na kupnju ili prodaju. I gle, ni jednog. Vidis da lazes samog sebe. Bilo je par ironicno napisanih postova koje su normalni ljudi razumjeli. Znam da je ovdje za neke mozda zivotna utakmica jer su ulozili svoju ustedjevinu a stvari se ne odvijaju kako bi ljudi zeljeli. Ali tu nisam kriv ja. Mozda bi bilo bolje da svoje strelice odapinjete prema gospodinu GWB. Cim vidim da se trziste brodara popravlja ali ne na dnevnoj ili tjednoj bazi vec strukturno moji postovi ce biti vrlo veseli i optimisticni.

I sad bi opet ovdje tako dobro dosla ona Latinska od neki dan. Na zalost zasigurno je mnogi nisu ni pokusali razumjeti.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Mlad sam na forumu ali star po godinama,a budući dugo već pratim ovo što se piše po forumu, našao sam zgodno da se ukljućim sa svojim komentarima.Zašto ,atpl zato što je posjedujem od 1993 do danas pa imam dovoljno iskustva što znači dionica tržište,kako se kreću cijene što utiće na cijenu,bez velikih elaborata stručnaka koji se ovdje prikazuju i drukaju ili gore ili dolje,a uz put nemaju ni tu dionicu ***obrisano***.Bolje da pođu predavat na nekom fakultetu ako im teorija ovdje nešto znači.Današnji dan je očigledno pkazoao što je burza.Nakon 5 tjedana rasta logična je korekcija,pa tu ne pomažu nikakve ni dobre ni loše vjesti to je jednostavno tako,a već sutra ili preksutra možemo biti i više nogo što smo bili danas na otvaranju.Dosta nam je dušobrižnika u politici ne trebamo je na burzi.

propela

@ mare.mar

Sa zadovoljstvom prihvacam

@ bkovac

A da vase fakultetske teorije nazovemo bkovacevi teoremi. Interesantno. Po vama dionica raste po prirodi stvari a pada jer je puno rasla. A sto je pobogu vas post ako nije dusebriznistvo. Nisam u njemu uspio naciu niti jedan argummenat.

"bez velikih elaborata stručnaka koji se ovdje prikazuju i drukaju ili gore ili dolje,a uz put nemaju ni tu dionicu "

Pa kolega vi ne shvacate cemu forum. Pa nije forum drukaliste ljudi koji imaju dionicu. I zasto bi pisali samo oni koji imaju dionicu??? Ja shvacam forum kao mjesto izmjene informacija i mjesto na kojem pisu oni koji imaju sta kazati. Dapace i konstruktivna debata je integralni dio foruma. Naravno bez vrijedjanja i omalovazavanja.

Jedan zaista dobronamjeran savjet. Mozda bi vama pisanje svog dnevnika bila prihvatljivija forma. Uvjek bi pisac i napisano bili u suglasju

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Gosp Techman,drago mi je da ste se prepoznali u mom postu,ali na žalost ne možete se odreći svojih navika da su vaši postovi bogom dani za analizu i jedino mjerilo za kupnju dionica.Vjerojatno od silnih postova nemate vremena pratiti burzu kao ja 6 sati dnevno ali i istovremeno evropske burze, pa bi vidjeli da se pad ili rast sa evropskih burzi preljeva skoro trenutno,a ako to budete radili kao i ja vidjet će te kolio vaše prognoze i analize nemaju ama baš nikakve veza sa padom ili rastom dionice.Usput da rečem da sam i ja ing. brodostrojarstva,dovoljno dugo navegavo,a iza toga uspješno radio u banci.

propela

Onda, niko nista o Braniteljskom Fondu? Nitko ne zna nista o eventualnoj dividendi?

Onda, hoce li netko od iskusnijih kolega odgovoriti covjeku?

Hvala

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

New Report

Close