a..sad…sad..blagi zaron..iskrcavanjjjje
..di si ti Navigare , u Nordmandiji …proša je dan D … [rolleyes]
Zar doista nitko nije imao potebe napisati od čeka ili koji je razlog iznenadne smrti kolegice
Sanje Kapetanić- pala bi im dlaka s glave da su tu ljudsku činjenicu napisali- ili postali bi preveliki primitivci da smo raspravljali o takvim intimnostima – javno ?????
Zar javnost nema pravo znati uzrok smrti javne osobe ????? Idiotski novinari.
I obitelji iskrena sućut.
Od bjesnoće više ni ne znam pisati….. jedan te isti tekst o preminuloj Sanji Kapetanić -na svim
portalima…nisu se potrudili niti svojim riječima napisati originalan članak ….? ! Nevjerojatno
posrnulo, strošeno i priitivno novinarstvo…..
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
cestitam kolega….iako mislim si rano prodao,ipak povremeno treba i kapitalizirati dobit..
čuj moguće, sve je moguće.
Premda sam ja već jučer rekao, ameri slabo reagiraju.
Smanjio sam si minus na svega 8% ukupnog portfelja, nije loše ali nije niti dobro.
nemam net na poslu, već samo mobitel stoga mi je banana trgovati, a ja i dalje mislim da nije kraj našoj agoniji.
A ako sam se zahebao lako se ja ukrcam natrag.
Želim svima mnogo sreće u trgovanju, kako ovima u cashu tako i ovima u dionicama.
Smanjio sam si minus na svega 8% ukupnog portfelja, nije loše ali nije niti dobro.
nemam net na poslu, već samo mobitel stoga mi je banana trgovati, a ja i dalje mislim da nije kraj našoj agoniji.
Želim svima mnogo sreće u trgovanju, kako ovima u cashu tako i ovima u dionicama.
[/quote]
da,ali nasi brodari najvise ovise o svjetskom trzistu,manje na njih utice situacija u zemlji sto ne znaci da nebi mogli pasti,ali trenutna klima je pozitivna,i BDI je u porastu,logicno da ameri malo slabije reagiraju na izvijesca,ipak kad se uzme imali su dobar rast u zadnjih 5 tjedana..ali ono sto je trenutacno jako bitno, trend ostaje rastuci,klima se polako mijenja,u drugom mjesecu nisi imao pozitivnu informaciju niotkud,sad vec polako pristizu evo i nasa burzica vec dva dana zaredom ima redovan promet preko 40milijuna kuna..svejedno treba biti oprezan u svakom slucaju…puno srece u daljnjem trgovanju..pozz
[/quote]
da,ali nasi brodari najvise ovise o svjetskom trzistu,manje na njih utice situacija u zemlji sto ne znaci da nebi mogli pasti,ali trenutna klima je pozitivna,i BDI je u porastu,logicno da ameri malo slabije reagiraju na izvijesca,ipak kad se uzme imali su dobar rast u zadnjih 5 tjedana..ali ono sto je trenutacno jako bitno, trend ostaje rastuci,klima se polako mijenja,u drugom mjesecu nisi imao pozitivnu informaciju niotkud,sad vec polako pristizu evo i nasa burzica vec dva dana zaredom ima redovan promet preko 40milijuna kuna..svejedno treba biti oprezan u svakom slucaju…puno srece u daljnjem trgovanju..pozz
[/quote]
budi pohlepan kada su drugi u strahu, i budu u strahu kada su drugi pohlepni.
Da sam se držao toga, bio bi u plusu 80% a ne u minusu 8%.
A kaj se tiče BDI, (imaš na temi atpl) mislim da će do barem 2500 u ovom naletu.
Neznam kolega, samo mislim da nije kraj (rađe propustim rast još nekih 10-20%) nego da preko web and walk prodajem u panici.
Probaj trgovati preko mobitela pa češ skužiti kaj pričam.
Lijepi pozdrav.
Tema je što smo danas tržili a ne naš chat stoga i am off.
Kolega,pohlepa?
[/quote]
U svakom od nas čuči malo zrno pohlepe i nije dobro kad proklija
[/quote]
osnovna stvar je nauciti obuzdati pohlepu kad trziste raste i obuzdati strah kad trziste pada.
ako se uspiju svladati te dvije emocije, spekulant ce funkcioniurati bolje od racunala.
[cool]
+ dlkv , na dnevnom grafu situacija i nije sjajna, da je neko drugo vrijeme kratio bi pozicije momentalno… ovako gledam u lude amere i ne mičem se s aska
Ko ne riskira….
…… ali i bankrotira…..
Bože, ovo mi je zadnji put, obećajem neću nikad više…… [smiley]
Kolega,pohlepa?
[/quote]
Kolega,pohlepa?
[/quote]
[/quote]
osnovna stvar je nauciti obuzdati pohlepu kad trziste raste i obuzdati strah kad trziste pada.
ako se uspiju svladati te dvije emocije, spekulant ce funkcioniurati bolje od racunala.
[cool]
[/quote]
Istina.
Recimo meni je bilo jako teško prodati dok su dionice u zelenom.
hehhehe najlakše mi je bilo prodati kada je počeo pad i kada je sve bilo crveno, a bit igre je da se kupuje na crvenom a prodaje na zelenom, ali hebo me pas to je teško.
Ali tigrus svatko ima svoju taktiku, a kako god bilo velika većina će na kraju izgubiti.
[/quote]
kolega nemojte se ljutiti,ali ja kada bih imao ovakvo misljenje nebi se bavio ovim,cinjenica je da je trziste realno gledajuci podcjenjeno u ovom trenutku i kada dodje do oporavka svi koji su u dionicama bit ce u dobitku,govorimo o stabilnom oporavku TK tko ulazi na ovim razinama,pa i na visim ,sjecate se koliki je crob bio prije krize on ce se vratiti tamo,dali u ovom ili nekom drugom valu,to je sada druga prica…lijep pozdrav..
dodjoh*
sječam se,
ali dali vi mislite da ako DJ počne roniti, crobex će ostati na ovim razinama?
gle HT nebum kupovao jer ne volim trome dionice, INA – banana, a sve drugo manje više će ići u smijeru gdje i DJ.
Pa svako ima svoje mišljenje.
Ja mislim da dj može još eventualno do 8300.
Ali nebum drukao jer sam u cashu. Bi, ali nakon onakvog baronovog showa prije mjesec dana, zgadilo mi se drukanje i to jako, stoga me nema do daljnjeg.
Ima me ali samo na PM.
Kolega,pohlepa?
[/quote]
[/quote]
[cool]
[/quote]
Istina.
Recimo meni je bilo jako teško prodati dok su dionice u zelenom.
hehhehe najlakše mi je bilo prodati kada je počeo pad i kada je sve bilo crveno, a bit igre je da se kupuje na crvenom a prodaje na zelenom, ali hebo me pas to je teško.
Ali tigrus svatko ima svoju taktiku, a kako god bilo velika većina će na kraju izgubiti.
Kako odjednom takva promjena, nabroji zašto bi tržišta trebala iznenadno jako pasti? Osim drukanja kojeg si prozivao Barona radiš potpuno isto.