BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a..sad…sad..blagi zaron..iskrcavanjjjje

..di si ti Navigare , u Nordmandiji …proša je dan D … [rolleyes]

Zar doista nitko nije imao potebe napisati od čeka ili koji je razlog iznenadne smrti kolegice
Sanje Kapetanić- pala bi im dlaka s glave da su tu ljudsku činjenicu napisali- ili postali bi preveliki primitivci da smo raspravljali o takvim intimnostima – javno ?????
Zar javnost nema pravo znati uzrok smrti javne osobe ????? Idiotski novinari.

I obitelji iskrena sućut.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Od bjesnoće više ni ne znam pisati….. jedan te isti tekst o preminuloj Sanji Kapetanić -na svim
portalima…nisu se potrudili niti svojim riječima napisati originalan članak ….? ! Nevjerojatno
posrnulo, strošeno i priitivno novinarstvo…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

cestitam kolega….iako mislim si rano prodao,ipak povremeno treba i kapitalizirati dobit..

čuj moguće, sve je moguće.
Premda sam ja već jučer rekao, ameri slabo reagiraju.
Smanjio sam si minus na svega 8% ukupnog portfelja, nije loše ali nije niti dobro.
nemam net na poslu, već samo mobitel stoga mi je banana trgovati, a ja i dalje mislim da nije kraj našoj agoniji.
A ako sam se zahebao lako se ja ukrcam natrag.
Želim svima mnogo sreće u trgovanju, kako ovima u cashu tako i ovima u dionicama.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

cestitam kolega….iako mislim si rano prodao,ipak povremeno treba i kapitalizirati dobit..

Smanjio sam si minus na svega 8% ukupnog portfelja, nije loše ali nije niti dobro.
nemam net na poslu, već samo mobitel stoga mi je banana trgovati, a ja i dalje mislim da nije kraj našoj agoniji.
Želim svima mnogo sreće u trgovanju, kako ovima u cashu tako i ovima u dionicama.

[/quote]
da,ali nasi brodari najvise ovise o svjetskom trzistu,manje na njih utice situacija u zemlji sto ne znaci da nebi mogli pasti,ali trenutna klima je pozitivna,i BDI je u porastu,logicno da ameri malo slabije reagiraju na izvijesca,ipak kad se uzme imali su dobar rast u zadnjih 5 tjedana..ali ono sto je trenutacno jako bitno, trend ostaje rastuci,klima se polako mijenja,u drugom mjesecu nisi imao pozitivnu informaciju niotkud,sad vec polako pristizu evo i nasa burzica vec dva dana zaredom ima redovan promet preko 40milijuna kuna..svejedno treba biti oprezan u svakom slucaju…puno srece u daljnjem trgovanju..pozz

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

[/quote]
da,ali nasi brodari najvise ovise o svjetskom trzistu,manje na njih utice situacija u zemlji sto ne znaci da nebi mogli pasti,ali trenutna klima je pozitivna,i BDI je u porastu,logicno da ameri malo slabije reagiraju na izvijesca,ipak kad se uzme imali su dobar rast u zadnjih 5 tjedana..ali ono sto je trenutacno jako bitno, trend ostaje rastuci,klima se polako mijenja,u drugom mjesecu nisi imao pozitivnu informaciju niotkud,sad vec polako pristizu evo i nasa burzica vec dva dana zaredom ima redovan promet preko 40milijuna kuna..svejedno treba biti oprezan u svakom slucaju…puno srece u daljnjem trgovanju..pozz
[/quote]
budi pohlepan kada su drugi u strahu, i budu u strahu kada su drugi pohlepni.
Da sam se držao toga, bio bi u plusu 80% a ne u minusu 8%.
A kaj se tiče BDI, (imaš na temi atpl) mislim da će do barem 2500 u ovom naletu.
Neznam kolega, samo mislim da nije kraj (rađe propustim rast još nekih 10-20%) nego da preko web and walk prodajem u panici.
Probaj trgovati preko mobitela pa češ skužiti kaj pričam.
Lijepi pozdrav.
Tema je što smo danas tržili a ne naš chat stoga i am off.

+ dlkv , na dnevnom grafu situacija i nije sjajna, da je neko drugo vrijeme kratio bi pozicije momentalno… ovako gledam u lude amere i ne mičem se s aska

Ko ne riskira….
…… ali i bankrotira…..

Bože, ovo mi je zadnji put, obećajem neću nikad više…… [smiley]

Kolega,pohlepa?
[/quote]

U svakom od nas čuči malo zrno pohlepe i nije dobro kad proklija
[/quote]

osnovna stvar je nauciti obuzdati pohlepu kad trziste raste i obuzdati strah kad trziste pada.
ako se uspiju svladati te dvije emocije, spekulant ce funkcioniurati bolje od racunala.
[cool]

+ dlkv , na dnevnom grafu situacija i nije sjajna, da je neko drugo vrijeme kratio bi pozicije momentalno… ovako gledam u lude amere i ne mičem se s aska

Ko ne riskira….
…… ali i bankrotira…..

Kolega,pohlepa?
[/quote]

Scio me nihil scire

Ko ne riskira….
…… ali i bankrotira…..

Kolega,pohlepa?
[/quote]

[/quote]

osnovna stvar je nauciti obuzdati pohlepu kad trziste raste i obuzdati strah kad trziste pada.
ako se uspiju svladati te dvije emocije, spekulant ce funkcioniurati bolje od racunala.
[cool]
[/quote]
Istina.
Recimo meni je bilo jako teško prodati dok su dionice u zelenom.
hehhehe najlakše mi je bilo prodati kada je počeo pad i kada je sve bilo crveno, a bit igre je da se kupuje na crvenom a prodaje na zelenom, ali hebo me pas to je teško.

Ali tigrus svatko ima svoju taktiku, a kako god bilo velika većina će na kraju izgubiti.
[/quote]
kolega nemojte se ljutiti,ali ja kada bih imao ovakvo misljenje nebi se bavio ovim,cinjenica je da je trziste realno gledajuci podcjenjeno u ovom trenutku i kada dodje do oporavka svi koji su u dionicama bit ce u dobitku,govorimo o stabilnom oporavku TK tko ulazi na ovim razinama,pa i na visim ,sjecate se koliki je crob bio prije krize on ce se vratiti tamo,dali u ovom ili nekom drugom valu,to je sada druga prica…lijep pozdrav..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

dodjoh*
sječam se,
ali dali vi mislite da ako DJ počne roniti, crobex će ostati na ovim razinama?

gle HT nebum kupovao jer ne volim trome dionice, INA – banana, a sve drugo manje više će ići u smijeru gdje i DJ.
Pa svako ima svoje mišljenje.
Ja mislim da dj može još eventualno do 8300.
Ali nebum drukao jer sam u cashu. Bi, ali nakon onakvog baronovog showa prije mjesec dana, zgadilo mi se drukanje i to jako, stoga me nema do daljnjeg.
Ima me ali samo na PM.

Ko ne riskira….
…… ali i bankrotira…..

Kolega,pohlepa?
[/quote]

[/quote]

[cool]
[/quote]
Istina.
Recimo meni je bilo jako teško prodati dok su dionice u zelenom.
hehhehe najlakše mi je bilo prodati kada je počeo pad i kada je sve bilo crveno, a bit igre je da se kupuje na crvenom a prodaje na zelenom, ali hebo me pas to je teško.

Ali tigrus svatko ima svoju taktiku, a kako god bilo velika većina će na kraju izgubiti.

Kako odjednom takva promjena, nabroji zašto bi tržišta trebala iznenadno jako pasti? Osim drukanja kojeg si prozivao Barona radiš potpuno isto.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close