BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)

da idem spavat, aj bok [bye] [kiss]

I'LL BE BACK

Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)

da idem spavat, aj bok [bye] [kiss]

aj bok.

ps. spiljiti cu ti ovaj JDPL u buljagera ak sutra ode gore.

slatko sanjaj.. jdpl..
[kiss]

nema straha za budućnost

Vaš link [thumbsup]

Zao mi je kolega, za mene i vas nema spasa… mi ni to ne mozemo! [lol] [cool]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Valjda će nam ostati makar za platiti piće u takvom klubu. Kad su već nas ogulili do kože da i mi njih vidimo gole! [thumbsup]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

HA, HA, HA!
OVO JE SMIJURIJA OD BURZE I ULAGAČA.
PA OVAKVE STVARI SE NE DOGAĐAJU NI NA BURZI U ZIMBABVEU.
PA TO NA ZSE TRGUJU TINEJĐERI I PRIPROST PUK KOJI POJMA NEMAJU ŠTA RADE, TE UMIŠLJENI PRIŠTAVI MENADŽERČIĆI.
KOJA HRPA JADA I OČAJA TRGUJE NA ZSE!
DAJ TE UGASITE TU SPRDAČINU!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

eto ga crobex probio i prijašnji vrh.

Jadroplov zaostaje jedan dan za atpl, ja se danas ukrcao u vlakić, pa kaj bu bu :-))))

.
Tko sulaša Kneletove savjete uvijek zarađuje.

srdačan pozdrav

Knele

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Svaki dan na kraju dana najviše mi se sviđa biti u cashu!

Poštovani korisnici foruma:

Ovim putem obavještavam Vas da do daljnjega neću više pisati postove na ovom forumu.
Kontaktirati me možete putem privatnih poruka.

Objašnjenje je vrlo jednostavno. U posljednje vrijeme vidljivo je da neki članovi foruma
opstruiraju njegov rad, a moderatori se ne pridržavaju pravila koja su si sami zadali.
Da ne bi bilo dvojbe navest ću ih:
Citiram:
Pošto dosadašnje brisanje postova nije urodilo plodom i na žalost nije dovelo kulturu komunikacije na prihvatljivu razinu,
uvodimo neka nova pravila:

1. Unutar teme dozvoljeno je pisati samo o onome o čemu naslov te teme stvarno govori.

2. Od sada ćemo izrazito paziti da kritike poruka drugih korisnika budu izrečene na pristojan način.
Tako npr. ne pišete da je nešto što je korisnik napisao glupo i sl., već recite da smatrate da je pogrešno
ili da se ne slažete s time.

3. Također, strogo je zabranjeno kritiziranje drugih korisnika kao osoba, a predmet rasprave mogu biti samo korisnikove poruke.

4. Korisnik ne smije govoriti da će neka dionica rasti ili padati, a da ne navede barem neki smisleni argument za tu tvrdnju.

Kraj citata

Kako je vidljivo na forumu se mnogi članovi vrijeđaju, ismijavaju te dovode u neravnopravan položaj. Mislim da u takvom okružju nema više smisla dalje polemizirati i raspravljati.

Nekoliko sam puta zadnjih dana obavještavao moderatore o tome, međutim odgovora nije bilo.

Zbog toga sam primoran odustati od daljnjeg pisanja postova na neodređeno vrijeme.( dok se ne uspostave pravila ponašanja )

Vama i svima članovima foruma želim puno uspjeha i sreće u daljnjem radu.

Vaš znanac[smiley3]

MA ZNANAC MALO PREDAHNI I VRATI SE ZA MJESEC DVA. VISE OD POLA TALENATA NECE POSTOJATI KAD SE VRATIS. kOD MENE JE BILO USPJESNO. AKO PISES KOREKTNO CERECE TE GUBITNICI, NEKOMPETENTNI I IDIOTI. DODJE MALO DO ZASICENJA BORBE PROTIV VJETRENJACA ALI VRIJEME SVE STVARI STAVLJA NA SVOJE MJESTO. I NAJ LJEPSE JE KAD VRIJEME OITVRDI TVOJE STAVOVE STA SE MENI UCESTALO DOGADJA.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Mala pomoc. Diskutiram s kolegom pa se ne mogu sjetiti. Sto je nama isplaceno lani u Fondu Branitelja? Zahvalan

Evo smo rjesili dilemu. Zna li se sto o dividendi ove godine?

a..sad…sad..blagi zaron..iskrcavanjjjje

samo što nije...

New Report

Close