BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Booooooookiiić
Uletjela samu dionice kao muha bez glave.
Kako sam sva fina, potjecem iz fine obitelji, vjerovala sam u znanost dok me jedan čika nije uvjerio da se i pomoću planeta i zvijezda može zaradit, jer sve to utjeće na ljude.
Iako mi je malo čudno da ljudi u 21 stoljeću vjeruju u takve stvari, a buduci da sam bezposlena i imam vremena na bacanje, dat ću se u proucavanje.
Može li mi netko pomoći oko literature?

NA SEMINARU ĆU VAM PREDSTAVITI KJNIGU "OD MILIJUNA DO PUCKE KUHINJE" ...autora S.I.

Vlad1111 je na forumu mojnovac objavio da otvara svoj blog.

http://www.vlad1111.mojblog.hr/

Booooooookiiić
Uletjela samu dionice kao muha bez glave.
Kako sam sva fina, potjecem iz fine obitelji, vjerovala sam u znanost dok me jedan čika nije uvjerio da se i pomoću planeta i zvijezda može zaradit, jer sve to utjeće na ljude.
Iako mi je malo čudno da ljudi u 21 stoljeću vjeruju u takve stvari, a buduci da sam bezposlena i imam vremena na bacanje, dat ću se u proucavanje.
Može li mi netko pomoći oko literature?

"Delta phenomenon" W. Wilder, vjerojatno najozbiljnije a da ima veze s tim

pa sta je bilo?

Ah šta je bilo, ja slušam SIMKETA vidim čovjek dosta zna zaradio za par golfova i pasata kažem ja kad može on mogu i ja,Kupio jutros i vidi đavola pred kraj mi sve otišlo u minus i sad čitam na forumu da je Obama reko da je njesra veliko i što će biti sutra [pray]

Ništa prodat ću s minusom rekli su mi da 40% minusa nije puno i da moram izgubiti da bi dobio! [cry]

[bye]

@jureradic

bit ce bolje.
a mozda i ne padne sutra…

@jureradic

Prijatelju moram te malo utješiti, nisi jedini, Svi su večinom ovdje u pušnji, čak i oni koji se hvale da svaki dan dižu, tj po nekoliko puta ulaze i izlaze samo vjerovatno im je drago kada lažu sebe i druge. Nego sutra valja napraviti bježaniju, rekao sam čini mi se jučer da TA radi 100% ali u komparaciji s USA. Oni određuju i TA i EVT. Kako mi se čini odrađuju i priređuju Nam veliki minus sutra.
LP. i novce u slamaricu !!

I very much love INGRA !!

@jureradic

Prijatelju moram te malo utješiti, nisi jedini, Svi su večinom ovdje u pušnji, čak i oni koji se hvale da svaki dan dižu, tj po nekoliko puta ulaze i izlaze samo vjerovatno im je drago kada lažu sebe i druge. Nego sutra valja napraviti bježaniju, rekao sam čini mi se jučer da TA radi 100% ali u komparaciji s USA. Oni određuju i TA i EVT. Kako mi se čini odrađuju i priređuju Nam veliki minus sutra.
LP. i novce u slamaricu !!

Podjelio sam svoj nemir i patnju sa vama:cjenjeni kolege samo ste mi Vi ostali …. [embarass]

I zato za kraj citirat ću jednog velikog čovjeka:

""nikog da navrati bol samnom da podjeli———"

ZDRAVKO ŠKENDER

[pray]

Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)

Tigruse, ko te pita tko je pametniji? kako se to uklapa u one tvoje padajuće tehnikalije?

Vidim loviš se za zadnju slamku, ipak se sve ostalo maltene poduplalo dok si ti crtkarao gluposti, pa si se jadan primio JDPL-a jer je siroče cijelo vrijeme osto prikovan za dno.

Koji si ti smijeh [bye] [lol]

I'LL BE BACK

Tigruse, ko te pita tko je pametniji? kako se to uklapa u one tvoje padajuće tehnikalije?

Vidim loviš se za zadnju slamku, ipak se sve ostalo maltene poduplalo dok si ti crtkarao gluposti, pa si se jadan primio JDPL-a jer je siroče cijelo vrijeme osto prikovan za dno.

Koji si ti smijeh [bye] [lol]

sto se tocno osim gradevinara poduplalo?

a atpl sam tak i tak ranije uzo, a igh prerano prodao…

IT’S OK

I'LL BE BACK

IT’S OK

sto zelis reci?

New Report

Close