Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Šta je ovo nastade mukla tišina na forumu ah da
futuresi u ogromnom plusu
EU u plusu
Neki stvarno neće nikada naučiti trgovati, umjesto da čitaju i prate one koji su uspješni oni se prave pametni i na kraju a šta drugo već šišanje i to nularica.
Hehe, ko i ti!!
Prodao igh po 2300, a kupio po 3100 (sorry po 3000 jer uvvijek kupujemo po najnižoj, ne ;-)))
E prika moj, još puno mišancije treba pojest
Još dugo ćeš ti jesti blitvu bez škampa, ebiga ja jedem škampe bez blitve eto ga prosjek-škampi sa blitvom hihihi.
Mi tu "gore" ne jedemo mišanciju nasreću, ni riba više nije šta je bila, samo mesurinje, bar znaš od kud je – Srbija i Rumunjska [undecid]
Mi smo totalne suprotnosti pogled na TK nam je totalno različit a izgleda što se tiče hrane ni tu se ne slažemo e što se tiče žena ja volim crnke štaću žena mi je crnka.
Počeli smo s laganom filozofijom, ha bejbe???
E pa prika podneblje i odgoj te određuju, zna se tko je gospon, a tko nije, hihi
A kaj se tiče ženskica, nemam babu, al zato bum u petak il subotu kakvu od zdoli pobral, ima ih tu ko pljeve, a i volim kak brblaju bezveze i nepovezano. Crno, plavo, zeleno, bijelo il žuto, sve konzumiram.
Niste vi dovoljno zgodni za naše divojke, pretili ste i crveni u licu a one to baš ne vole one vole osunčane mišićave muškiće ili jednom rječju prave Dalmatince hihihi
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ti bar pratiš oscilatore koliko ja znam, pa zar nije iz aviona bilo jasno da na cca 1300 treba ulazit ..piše se o prekupljenomtržištu.. u "bullu" prekupljene pozicije mogu trajati tjednima..
za tvoju info, u 2009. portfelj mi je oko + 30%. Nijednu bitnu točku nisam pogriješio u zadnjih 4-5 mj… a i dalje intenzivno učim.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ti bar pratiš oscilatore koliko ja znam, pa zar nije iz aviona bilo jasno da na cca 1300 treba ulazit ..piše se o prekupljenomtržištu.. u "bullu" prekupljene pozicije mogu trajati tjednima..
za tvoju info, u 2009. portfelj mi je oko + 30%. Nijednu bitnu točku nisam pogriješio u zadnjih 4-5 mj… a i dalje intenzivno učim.
[/quote]
odlično!
svaka čast što nisi slušao naturalneta i rasprodao dalekovod na 230 kako je savjetovao..kao gomila sljepaca tog “sastajališta”
i još je htio pinku da im uzme!
Premješteno iz teme: Best buy – komentari i analize
Evo kakvu mi je poruku noćas poslao gospodin Force.
– gledaj, možemo se klati na forumu, ili možemo fino, kako hoćeš, sve što budeš dalje srala ide na prijavu moderatoru…
– najprije protiv mene idu s ocijenjivanjem umjetničkog dojma,
– a to je 3 x 1%.
– a onda idu i ovakve poruke, naročito od Barona.
– zatim me prijave svojoj mami i tati.
– pa prijetu moderatorom, ali s njma zbilja ne komuniciram, njihov posao je ionako samo brisanje.
– evo dragi investitori na ovome primjeru možete vidjeti kako se guši demokracija na balkanski način.
– a gospodina Force-a, nikad nisam uvrijedila ili se s njime svadila.
– ali sam pisala o Herbosu i Brodomerkuru.
– I love this game.
Pozdrav !
nisi napisala što ti je moderator izbrisao, zbog čega se i ljutiš, zbog čega se i ja ljutim, a takve su stvari za moderatora, jer vrijeđaš ljude…
nisi napisala što ti je moderator izbrisao, zbog čega se i ljutiš, zbog čega se i ja ljutim, a takve su stvari za moderatora, jer vrijeđaš ljude…
Ivana7 gle ovo ti je bolje od burze:
[lol]