BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

@ Invertor

Da ti ne kvarim trejdanje sa postovima?

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Naravno da imam, i mogao bih reći da je možda malo i boljiod tvog, ali ga ne iznosim u javnost . [rolleyes]

14.04.2008.

Dosta za veceras. Ima pametnijih stvari od razotkrivanja i nerviranja drukera iako je to pravo zadovoljstvo.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

@ Invertor

Da ti ne kvarim trejdanje sa postovima?

ne dapače…..trejderu najbolje pase kad su svi zbunjeni i neznaju kamo ce trziste tzv.kolebanje [thumbsup] al podsjecas me malo na barona [wink] samo bez vrijedjanja molim ,ovdje se vecina zabavljamo ,osim sto neki imaju potrebu dokazat svoje znanje na tk. ovo nije upuceno tebi, nego opcenito…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Uh, evo mene malo par dana nisam od posla niš pratila, ima li netko ideju kaj bu sutra, imam neku lovicu, banka-burza-banka, gdje bum, pa ovo se ne miče nikam, kaj se dešava? Jel su nekaj rekli za ostatak dividende, kaj bu. Frendica me zeka, ona kupila neki institut na 1800, prodala na 3000, mislim 90 komada, zove me iz Pariza, eto sveg ima, a o dionicama zna samo ono kak ovi brokeri vele BLASH.
Momak joj se vrti oko te burze, niš ne dela, nemrem vjerovat, i nije jedini. Kaj bu sutra? [kiss]

Bila si na plastičnoj operaciji? [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Uzavrele su strasi…necu nista komentirati da ne dobijem po glavi.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Uh, evo mene malo par dana nisam od posla niš pratila, ima li netko ideju kaj bu sutra, imam neku lovicu, banka-burza-banka, gdje bum, pa ovo se ne miče nikam, kaj se dešava? Jel su nekaj rekli za ostatak dividende, kaj bu. Frendica me zeka, ona kupila neki institut na 1800, prodala na 3000, mislim 90 komada, zove me iz Pariza, eto sveg ima, a o dionicama zna samo ono kak ovi brokeri vele BLASH.
Momak joj se vrti oko te burze, niš ne dela, nemrem vjerovat, i nije jedini. Kaj bu sutra? [kiss]

Bila si na plastičnoj operaciji? [lol]
[/quote]
Ha , pa da, zakaj ne? [kiss]

Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3273295/index.do;jsessionid=8FB62C251769DC0530C92029E72E5FA8.1

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@ inverter

Dragi kolega. Nadam se da vam je trenutno ciklus casha.

ponedjeljak 100% cash ,danas malo pazario ,ali dionice koje su u bullu vec par mjeseci…atpl je na drugom racunu ,ceka…. [cool] a ti?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Merlin….su govorili da smo u buuuuuuuuuuuuulllluuu i da samo propustili 100% na igh, ko da sa svi kupovali na dnu.

Evo ga sada, bježi s foruma, svoje je izrecitirao i pobježe

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1522&pg=60&#post783487

[/quote]
Pa to i je njegov cilj jednog po jednog forumaša izbacivati sa foruma sa svojih stotinjak nickova i onda bi on bi vladar foruma, ne ne nećete vi mene izbaciti…. hihihi ja sam kao stjena….. svaki dan jači ….hihihi.
[/quote]

Lepi, ja to nisam niti skrivao kao svoj cilj, nažalost, predugo sam čitao svakakvih nebuloza tu.
Ovo s nikovima smo apsolvirali, ak hoćeš reći da i ti imaš "kojeg" sastrane slobodno to podjeli s nama.
Nitko te neće izbaciti, samo priznaj da si u kriv, ja priznam i zato ljudi znaju kome mogu vjerovati.
Ne postoji nitko, a pogotovo na burzi tko sve zna. Tu na forumu ih imamo za par galaksija napuniti i niti jedan si ne da ništa reći, pa makar 2 i 2 nisu 5…

Po nalozima u pretrgovanju nebi se reklo da ćemo zaroniti kao što neki to prizivaju.

Ja neznam što su neki prizivali, al -2,15 kolko vidim nije loš zaron, s obzirom da su plućica već slabašna i istrošena, da se izražavam ka Vi.

No dobro Vi ste i dalje u pravu, samo ništa ne govorite da onaj ko je kupio igh na najvišoj u ova dva tjedna je 20% u minusu.
I to ljude zanima ne samo +100%, jer kako je jedan uvaženi kolega rekao, kad je bul svi znaju ulagati, kad nije…što onda i kako dalje?
[/quote]
Ajde Matija ne budi naivan… ti stvarno mislis da je to NETKO kupio? To je kupio isti onaj koji je i prodavao – navlaceci nove zrtve na bid. Bas me zanima koliko uspjeha je imao ovaj put
[/quote]

Čekaj ne kužim??? Ja sam naivan, svi su kao prodavali??? Nije mi jasno, pa kaj se ta igra koju se igrate s igh ne zove zadnji magarac? Znači netko mora kupiti zadnji?
Aha sad kužim…
Znači sa 1400 ili kolko isti lik je sam sebi doslovno prodavao i onda se oko 2500-3000 iskrcao sampiju i ekipi, maknuo s aska i s bida, oni vidli da, nema prodaje niti kupnje, pa oni još počeli kupovati do 3500, onda im se lik konačno iskrcao i sad nam ti isti dečki tu pjevaju pjesmice kak su se oni ustvari iskrcali na 2500 hehe i prešli u ht, gdje im je netko isto to napravio.

Ili ima jedna druga solucija, neznam kak je nazvati, da tu ima momčina lolčina koji su fond menageri ili njihovi glasnogovornici. No to ne želim niti pomišljati jer onda ne da bi izgubili svaki kredibilitet, nego bi to graničilo s glupošću.
[/quote]
Po običaju opet iznosiš neistine ali ništa nova od tebe da ti još jednom ponovim jer izgleda da ti je jednom malo.

Kupovao IGH od 1800-1500

Prodao sve po 2300 i grdno se zahebo

Ulazio u HT od 202-205 sa tim novcem

Sve prodao po 218 i grdno se zahebo

Kada sam izašao iz HT počeo ulaziti u INGRU i još ulazim

Sve gore navedeno za razliku od tebe se može provjeriti.

p.s ja se nadam da svi znaju tko se krije iza nicka matija lalić a za one koji ne znaju ni za živu glavu mu nedajte broj mobitela jer će vas nazivati i uvjeravati da kupite baš ono što on prodaje.

Evo EU prelazi u plus [bye]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Po običaju opet iznosiš neistine ali ništa nova od tebe da ti još jednom ponovim jer izgleda da ti je jednom malo.

Kupovao IGH od 1800-1500

Prodao sve po 2300 i grdno se zahebo

Ulazio u HT od 202-205 sa tim novcem

Sve prodao po 218 i grdno se zahebo

Kada sam izašao iz HT počeo ulaziti u INGRU i još ulazim

Sve gore navedeno za razliku od tebe se može provjeriti.

p.s ja se nadam da svi znaju tko se krije iza nicka matija lalić a za one koji ne znaju ni za živu glavu mu nedajte broj mobitela jer će vas nazivati i uvjeravati da kupite baš ono što on prodaje.

Evo EU prelazi u plus [bye]

hehe, pa naj se ljutit nakon 3 posta, samo uništavaš zdravlje

Ovo kad si ti kupovao, a kad nisi…objesiti mačku za rep + i ćorava koka pogodi jaje.

To da se da provjeriti, niti jednom, ali niti jednom, a niti me ne zanima, ja to stavljam radi svoje vjerodostojnosti, ja nisam vidio popis transakcija s vremenom, brojem dionica i sličnim detaljima, pa da bar utvrdimo jel bilo takve transakcije u to vrijeme ili nas netko _ _ _ _.

Tako da, molim za malo više ozbiljnosti.

A ovo za telefon, presmješno, hehe.
Tu s foruma ja komuniciram i to rijetko preko pm, s gubijem (popravio se), verdijem(jedini pravi lik, al malo me muči njegovo promišljanje), merlinom(taj samo vrijeđa – al uvjek treba imat ludu u društvu) i s još 20 likova kojima se obračam kad mislim da ne iznose pravilno izvedene zaključke i to je to.
Broj telefona? Da kupuju od mene? Pa za to imam Vas! Samo se ukrcam u dionicu koju vi drukate i par postotaka za burek i gembač mi zaradite, hehe. Pa nikad nemoj odrađivat posel koji netko drugi može odraditi za tebe, hehe.

Ajd ti prika lijepo s ti opusti, zavidaj si kojeg i gledaj more. Lijepo je vrijeme, prelijepo da bi bio pred kompom, ja moram…

New Report

Close