Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Malo prije si rekao, da te nije briga što drugi pišu, nego da razmišljaš svojom glavom, pa nas poštedi
onda i svojih komentatara.
i uživaj u INGRI . ja isto uživam al srećom ,sa sve manjim i manjim udjelom!
Prvo nije maloprije, nego jučer što pokazuje jasne signale o tebi, ali neću javno. glu, glu, glu
Što se tvog izlaska tiče, jasno je da si daytrader, malo jedno, malo drugo. [thumbsup]
[/quote]
Što radiš na forumu ako te ne zanimaju mišljenja drugih. ***obrisano***
A ja sam u ingru krenuo kad je bila na 130kn, i od tad mnogo dokupio. a trajder si možda ti,jer te prije nisam viđao da pišeš na ingri.
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Moje priče nisu glupe, uglavnom su citati poznatih matematičara:
Lisinski, Novosel itd.
Razmisli pa se čujemo!!! [thumbsup]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
@tigrus
u čemu je štos? Da li da kupujem ili prodajem?
Zaokruži točan odgovor:
a) up – up
b) down – down
( zaokružiti samo jedno od va ponuđena rješenja )
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
@tigrus
u čemu je štos? Da li da kupujem ili prodajem?
Zaokruži točan odgovor:
a) up – up
b) down – down
( zaokružiti samo jedno od va ponuđena rješenja )
pa koje dionice imas?
nije isto imas li gradevinare ili brodare ili HT…
generalno, ja bi prodao.
-ovih sam dana opet puno zaradio
-tako što nisam kupovao ništa
-a nisam ni grizao nokte te pio
-svaka čast
-miruje hrpica, mirujem ja, a nemiran zbog minica koje kreću po gradu
-smirio se uz jednu koja je imala najkraći portfelj
-ona želi da popričamo o ulaganju
-odmah sam se složio i svoj plan izložio
-rekla je da je to ulaganje super
-je zlato, ako imaš kaj uložiti…
Volim te igrice….
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
techmana, a da pokušaš osnovat udrugu "posttraumatskidioničarski sindrom" ili ti PTDS…
ili možda bolje da napraviš blog o tome kako sam mislio da atpl na 3000 vrijedi više, a na 600 manje! [lol]
techmana, a da pokušaš osnovat udrugu "posttraumatskidioničarski sindrom" ili ti PTDS…
ili možda bolje da napraviš blog o tome kako sam mislio da atpl na 3000 vrijedi više, a na 600 manje! [lol]
Ma wunder probaj bolje. Ni humor ni sarkazam ti nisu nesto. Drago mi je da si online i citas jer ce nam postovi zavrsit u "Bez cenzure" cim Vjeko nabasa na nas [lol]
Ma naravno. Pogledavsi tvoj avatar sve je jasno. Samo vanzemaljci vide rast BDI. I stara baba zna da nakon kise dolazi sunce pa tako i ti da nakon trotjednog pada moze doci do zaokreta. No ima jos do nule. Zato ne zuri sa prognozama.
Poštovani Techman!
Prije nego što vas netko napadne, samo da vas ispravim!
Ono nije nikakav vanzemaljac je to "Krik" najpoznatije djelo norveškog slikara ekspresionizma Muncha.
Ne bi ni ja to znao, ali mi je sestra vezana uz tu struku!
Ma naravno. Pogledavsi tvoj avatar sve je jasno. Samo vanzemaljci vide rast BDI. I stara baba zna da nakon kise dolazi sunce pa tako i ti da nakon trotjednog pada moze doci do zaokreta. No ima jos do nule. Zato ne zuri sa prognozama.
Poštovani Techman!
Prije nego što vas netko napadne, samo da vas ispravim!
Ono nije nikakav vanzemaljac je to "Krik" najpoznatije djelo norveškog slikara ekspresionizma Muncha.
Ne bi ni ja to znao, ali mi je sestra vezana uz tu struku!
[/quote]
bolje bi to nacrt’o Mazalo Vragec, nego neki tamo munchmallow. [lol] šala mala… [lol]
Uh, evo mene malo par dana nisam od posla niš pratila, ima li netko ideju kaj bu sutra, imam neku lovicu, banka-burza-banka, gdje bum, pa ovo se ne miče nikam, kaj se dešava? Jel su nekaj rekli za ostatak dividende, kaj bu. Frendica me zeka, ona kupila neki institut na 1800, prodala na 3000, mislim 90 komada, zove me iz Pariza, eto sveg ima, a o dionicama zna samo ono kak ovi brokeri vele BLASH.
Momak joj se vrti oko te burze, niš ne dela, nemrem vjerovat, i nije jedini. Kaj bu sutra? [kiss]
@ Bingo
@ wunder
Da ubi vas vas doprinos velikoj misli malih naroda na temi brodara. Ma pogledajte malo svoje postove na ovoj temi i pokusajte naci nesto pametno sta bi moglo koristiti ljudima koji to citaju. Da nema mene topic mrtav. Ako nebi bio mrtav bio bi pun budalastina. Kolege ne citajte moje umotvoirine i stvar rjesena. Ja neke postove preskacem cim vidim nick.
Čovječe budi i ti malo razuman zbog drugih dioničara i svoje komentare nekad možeš zadržat i za sebe, a ne samo širit negativnu vibru na ovom forumu.