BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

Gospon pofuk, pardon, Pofuk, mogu li i ja vama se obraćati s Pofuk, a ne s pofuk?

Vi se meni mozete obracati kako god zelite ali to vrijedi samo za Vas i vjeku(za njega ne bi vredilo ali je navodno uso u neke pare na kladionici)
pofuk
prijatan dan

S obzirom da te doživljavam kao ozbiljnog i inteligentnog čovjeka (a možda se i varam) mislim da bi me mogao i poslušati.
Izdigni se iznad svega ovog, pokaži svoju "veličinu", nastavi konkretno pisati, ili nemoj uopće pisati.

pozdrav

Croman /Foreigner

mislim da je najvece bogatstvo sreca.tj biti sretan to se novcem nemoze platiti,promatram forum ima nas dosta koji smo zagrizli tu provodimo dane i zaradi se nesto i sve je to ok u ovo sto pisem ukljucujem i sebe,ali sve manje vremena posvecujemo privatnom zivotu,zanemarujemo ga…proci ce par godina mozda ce netko ubost neku lovu i onda investiranje ponovno da se kapital umnožava pa stalno tako cijeli zivot…onda se okrenes iza sebe i pitas se gdje mi zivot prodje ima se love sve pet,svejedno kad krenes bogu na ispovijed ici ces praznih džepova,nista neces ponijeti osim duše koja se cesto puta u lovu za novcima gadno zaprlja,svi ce imati priliku i za zaradu i za gubitak,cuvajte ljudi zivce, i bar pokusajte biti sretni kako bi johny štulić(AZRA) reka "tko nezna uzivati u pola litre vina ,nezna niti u pola milijuna dolara" eto ekipa puno srece svima… [thumbsup]

Potpisujem!
Svaka cast kolega, napokon netko ne razmislja samo o novcu.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Moderatoru:
korisnik od: 22.03.2007.

može li na PM zašto sam nakon dvije godine još pod moderiranjem?

Zelim ovdje na javno zamoliti Vjeka da me iskljuci iz poslovnog.hr!
Hvala unapred

Croman, pozdrav, do sutra [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Jedini tko je tu prije šest mjeseci predvidio dno na 1.200 je bio Sančo. Svi ostali grafovi su bili manje ili više pogrešni.
Naročito Vladekovi [bye]

Vidi graf na 900-i nekoj stranici

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Jedini tko je tu prije šest mjeseci predvidio dno na 1.200 je bio Sančo. Svi ostali grafovi su bili manje ili više pogrešni.
Naročito Vladekovi [bye]

Ne lupetaj,
ima dobrih tehničara s ovog foruma kaj su predviđali dno oko 1200 al neću sad navodit, jer očigledno nema lijeka protiv kronične forumske amnezije

Naročito Vladekovi [bye]

Ne lupetaj,
ima dobrih tehničara s ovog foruma kaj su predviđali dno oko 1200 al neću sad navodit, jer očigledno nema lijeka protiv kronične forumske amnezije
[/quote]
ne znam puno o dionicama, ali sam ponešto naučila o tehničkoj. posebno su mi pomogle 2 osobe (ne želim ih imenovati). a mislim da svi koji govorite o dnu na 1200 debelo griješite.

"Mir s Vama"

Naročito Vladekovi [bye]

Ne lupetaj,
[/quote]
ne znam puno o dionicama, ali sam ponešto naučila o tehničkoj. posebno su mi pomogle 2 osobe (ne želim ih imenovati). a mislim da svi koji govorite o dnu na 1200 debelo griješite.

[/quote]
gdje ti i te dvije osobe vidite dno??

Naročito Vladekovi [bye]

Ne lupetaj,
[/quote]

[/quote]

To je tvoje pravo da misliš da 1.200 nije dno,iako sudeći po tvom neiskustvu je to prilično smjelo.
A što se tiče kolege koji tvrdi da je još netko rekao da je dno 1.200 neka pokaže post i vrijeme kad je napisan.

Ja se ne sjećam ičijeg posta koji bi tvrdio da je dno 1.200 osim Sančovog ( od prije šest mjeseci )
Prorok iz Mlake su ga zvali.
[sealed]

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

To je tvoje pravo da misliš da 1.200 nije dno,iako sudeći po tvom neiskustvu je to prilično smjelo.
A što se tiče kolege koji tvrdi da je još netko rekao da je dno 1.200 neka pokaže post i vrijeme kad je napisan.

Ja se ne sjećam ičijeg posta koji bi tvrdio da je dno 1.200 osim Sančovog ( od prije šest mjeseci )
Prorok iz Mlake su ga zvali.
[sealed]

1200 nismo nikad postigli. Dakle, ni Sanco nije bas pogodio [tongue]. Nemojte samo "pa bilo je blizu" jer ne trzimo ovdje grincajgom i buncekima pa da se moze ofrlje

New Report

Close