Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Jesi pametan nema šta puno pričaš a ništa nisi rekao i onda šta se god desi ti ćeš reći eto jesam li vam govorio da vas nešto čeka.
Ma ne kazem ja tebi nista …sampras..oni sto su culi su culi odavno.
Ali odgovori…si usao u dionice na razini crobexa 1250 ??
[/quote]
Nije to uopće bitno ti iznesi svoje mišljenje i ako budo dobro dobiti ćeš pohvale i brdo stotki od svih nas ali brate ovako šta da ti kažemo nešto kažeš a ništa ne kažeš.
Eh šta vas čeka– i šta bi mi sad trebali davati ti stotke za ovo i hvalit te pa nisi ništa rekao ovo ja za čistu jedinicu puta tri koliko je dozvoljeno po danu.
stvarno ne vidim razlog zasto netko non stop nesto pametuje croman mislim a uopce ne trguje kod nas.kakvi su mu motivi?kao da je bitna stvar tko je kada usao..neznam zasto moder.uopče dozvoljava da pametuje netko tko javno govori da uopce tu ne trguje.zar je bitno misljenje jednog stranca za zse.?
Koji je udav ovaj Croman,umjesto da ljudima kaže nešto konstruktivno on samo pametuje kako nešto zna, kao da ima čarobnu kuglu jer on može predvidjeti šta će slijedeće poduzeti svjetski moćnici. Ti grafovi su smiješni jer mjenjaju smjer ko jedrilica, o on će kao prema njima sve skužiti šta će se desiti. Sve dosadašnje krize su bile različite i dionice su se različito ponašale jer su tako moćnici htjeli, a ne neki jugošveđanin.
…ako nam se ne sviđa nečije mišljenje, nemoramo se vrijeđati…pa vidite li kolege na što se svodi ovaj forum…prepucavanja, pljuvanja, itd…kako već kome odgovara čiji komentar ili graf…ako se ne slažemo, napišimo svoje viđenje i graf…a ne samo popljujemo tuđi trud a od nas ništa kao protuargument…LJUDI, DAJMO SVIMA SLOBODU IZRAŽAVANJA…i koliko imamo grafova u zadnjih dva tjedna?????????? desetak…i ??? koliko ih više ne želi pisati…ZBOG ČEGA??? dajte ljudi uozbiljimo se i pustimo svakome neka piše svoje mišljenje, ALI NE O LJUDIMA, VEĆ O TRŽIŠTU ILI VEĆ O KOJOJ TEMI JE RIJEČ… tada će nam se vratiti i ostali koji su odustali odd pisanja…AKO NEŠTO ZNAMO I AKO SMO PAMETNI KOLIKO MISLIMO DA JESMO, ONDA POGREŠNE ANALIZE ZANEMARIMO A IZ DOBRIH IZVUCIMO KORIST…U TOME JE SVA MUDROST…KULTURA…LJUDSKOST…I DRUGE DOBRE OSOBINE…
Hvala što ćete ovo uzeti u obzir, uključujuči i mene…
Croman, pa kave veze ima jeli netko usao na 1250 ili na 1400, nije bas tako velika razlika.
I oni koji su pogodili dno pogodili su ga slucajno, ali dugorocno gledano, sve do 2000 Crobex je dobar ulaz. Samo malo po malo nadokupljivati kada se dogodi pad. I za 3-5 godina pricati cemo o ovim cijenama….
..neznam zasto moder.uopče dozvoljava da pametuje netko tko javno govori da uopce tu ne trguje.zar je bitno misljenje jednog stranca za zse.?
Stranca ? Nista novo sa takvim misljenjem…tako sam cuo na HR-forumima vec prvih dana (prije ca 2 godine).Mora da nije lako strancima u HR?
Hvala … stranac te pozdravlja…
Croman, pa kave veze ima jeli netko usao na 1250 ili na 1400, nije bas tako velika razlika.
I oni koji su pogodili dno pogodili su ga slucajno, ali dugorocno gledano, sve do 2000 Crobex je dobar ulaz. Samo malo po malo nadokupljivati kada se dogodi pad. I za 3-5 godina pricati cemo o ovim cijenama….
Good point [smiley]
Good point [smiley]
[/quote]
jeje, kak da ne. Na crobex 2K, Ledo bu 5K, a na 1250 je bio 2,5K. Pa sad… jednog dana kad će bit 10K nije ti svejedno jesi ga kupil po 2,5 ili 5K. Eto ti IGH isto tak. Već kasniš 100%. Ovo što Giga priča se odnosi samo na ekipu s marginima koji moraju dobit jaku potvrdu bulla da upucaju polugu. Ekipa bez takve vrste kreditnog opterećenja koji ulažu višak sredstava ili neki drugi oblik zaduženja kojeg su dugoroćno u mogućnosti servisirati nemaju kaj čekat s ulaskom tim više jer upravo on spominje rok od 3-5 godina. samo vi čekajte [bye]
Ne kažem da treba sve sumanuto upucati, ali velika je razlika između crobex 1250 i 2000. Ogromna pače.
@Croman
izuzetno te cijenim kao tehničara. Svoje znanje TA i inih metoda dokazao si nebrojeno puta. S te strane imaš sve komplimente od mene.
S druge strane, zbog čega svaka tvoja rečenica koja sadrži riječ Hrvat mora imati negativan predznak. Da potkrijepim izneseno citirat ću par tvojih izjava samo iz zadnjih nekoliko postova (a to je samo maleni dio ovakvih izjava):
"onda nije lako biti hrvat (neznas ko je iskren)"
"Mora da nije lako strancima u HR"
Prije nekoliko dana jedan je "Hrvat" opljačkao jednu mjenjačnicu u Hrvatskoj, jel ta činjenica čini sve nas Hrvate lopovima.
Jedan je nedavno ubio djevojku, jel ta činjenica čini sve nas Hrvate ubojicama.
Ovog je ljeta pretučen jedan stranac, jel ta činjenica čini sve Hrvate ksenofobima.
A lopova, lažljivaca, ubojica, pokvarenjaka i ksenofoba i drugog ološa nema nigdje nego u Hrvatskoj po tvojem mišljnju, i svi smo takvi, jel? U Švedskoj takvih nema, sigurno nema ni policije, inspektora, zatvora… Ne samo u Švedskoj, već svugdje osim u Hrvatskoj.
Da nije i ova kriza počela u Hrvatskoj i kao epidemija proširila se svijetom, jer smo mi Hrvati bolesni, zarazni.
Jel’ ti možeš shvatiti da loših ljudi ima svugdje u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Ali ima i dobrih. Postotak jednih i drugih nije bitan, svugdje je sličan. Ima čak korektnih ljudi koji u datom trenutku odreagiraju krivo, čak i u dobroj namjeri.
Na takav način generalizirati cijelu jednu naciju i to javno iznositi na forumu na kojemu je oko 95% sudionika iz Hrvatske je u najmanju ruku nekorektno, ako ne i bezobrazno.
Mene npr. nikada nisi upaoznao, a uvrstio si me u gore spomenute kategorije, jer sam i ja Hrvat iz Hrvatske.
I ja se s pravom mogu osječati uvrijeđen, a nikada ti ništa nažao nisam napravio, i znam da ne spadam u ni jednu spomenutu kategoriju.
Trebao bi malo promijeniti retoriku.
S obzirom da te doživljavam kao ozbiljnog i inteligentnog čovjeka (a možda se i varam) mislim da bi me mogao i poslušati.
Izdigni se iznad svega ovog, pokaži svoju "veličinu", nastavi konkretno pisati, ili nemoj uopće pisati.
Ali nastaviš li ovako pisati kao u prethodnim postovima ispostavit će se da si i ti "mali", i da si ustvari sve ono što navodno prezireš.
@Croman
izuzetno te cijenim kao tehničara. Svoje znanje TA i inih metoda dokazao si nebrojeno puta. S te strane imaš sve komplimente od mene.
S druge strane, zbog čega svaka tvoja rečenica koja sadrži riječ Hrvat mora imati negativan predznak. Da potkrijepim izneseno citirat ću par tvojih izjava samo iz zadnjih nekoliko postova (a to je samo maleni dio ovakvih izjava):
"onda nije lako biti hrvat (neznas ko je iskren)"
"Mora da nije lako strancima u HR"
Prije nekoliko dana jedan je "Hrvat" opljačkao jednu mjenjačnicu u Hrvatskoj, jel ta činjenica čini sve nas Hrvate lopovima.
Jedan je nedavno ubio djevojku, jel ta činjenica čini sve nas Hrvate ubojicama.
Ovog je ljeta pretučen jedan stranac, jel ta činjenica čini sve Hrvate ksenofobima.
A lopova, lažljivaca, ubojica, pokvarenjaka i ksenofoba i drugog ološa nema nigdje nego u Hrvatskoj po tvojem mišljnju, i svi smo takvi, jel? U Švedskoj takvih nema, sigurno nema ni policije, inspektora, zatvora… Ne samo u Švedskoj, već svugdje osim u Hrvatskoj.
Da nije i ova kriza počela u Hrvatskoj i kao epidemija proširila se svijetom, jer smo mi Hrvati bolesni, zarazni.
Jel’ ti možeš shvatiti da loših ljudi ima svugdje u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Ali ima i dobrih. Postotak jednih i drugih nije bitan, svugdje je sličan. Ima čak korektnih ljudi koji u datom trenutku odreagiraju krivo, čak i u dobroj namjeri.
Na takav način generalizirati cijelu jednu naciju i to javno iznositi na forumu na kojemu je oko 95% sudionika iz Hrvatske je u najmanju ruku nekorektno, ako ne i bezobrazno.
Mene npr. nikada nisi upaoznao, a uvrstio si me u gore spomenute kategorije, jer sam i ja Hrvat iz Hrvatske.
I ja se s pravom mogu osječati uvrijeđen, a nikada ti ništa nažao nisam napravio, i znam da ne spadam u ni jednu spomenutu kategoriju.
Trebao bi malo promijeniti retoriku.
S obzirom da te doživljavam kao ozbiljnog i inteligentnog čovjeka (a možda se i varam) mislim da bi me mogao i poslušati.
Izdigni se iznad svega ovog, pokaži svoju "veličinu", nastavi konkretno pisati, ili nemoj uopće pisati.
Ali nastaviš li ovako pisati kao u prethodnim postovima ispostavit će se da si i ti "mali", i da si ustvari sve ono što navodno prezireš.
bravo kolega,ma bravo,svaka cast i pohvala na postu…mislim da ove izjave koje cromaan daje nebi dao niti jedan pravi hrvat,koji se kao takav osjeca srcem i dusom,odlican post stotka od mene….
mislim da je najvece bogatstvo sreca.tj biti sretan to se novcem nemoze platiti,promatram forum ima nas dosta koji smo zagrizli tu provodimo dane i zaradi se nesto i sve je to ok u ovo sto pisem ukljucujem i sebe,ali sve manje vremena posvecujemo privatnom zivotu,zanemarujemo ga…proci ce par godina mozda ce netko ubost neku lovu i onda investiranje ponovno da se kapital umnožava pa stalno tako cijeli zivot…onda se okrenes iza sebe i pitas se gdje mi zivot prodje ima se love sve pet,svejedno kad krenes bogu na ispovijed ici ces praznih džepova,nista neces ponijeti osim duše koja se cesto puta u lovu za novcima gadno zaprlja,svi ce imati priliku i za zaradu i za gubitak,cuvajte ljudi zivce, i bar pokusajte biti sretni kako bi johny štulić(AZRA) reka "tko nezna uzivati u pola litre vina ,nezna niti u pola milijuna dolara" eto ekipa puno srece svima… [thumbsup]
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Evo ovako rade u ingri:
Cjena dionice 85kn
Ajmo sjebat krov.cjena pada na 65kn.
Što sad?
Ajmo napravit dokapitalizaciju po večoj cjeni od cjene dionice. Cjena padne na 40kn.
Pa sad se malo trznula do 50.
Ajmo kasnit s izvješčem ko ga hebe.
Pa…?
Često mislimo kako se stvari dešavaju same po sebi, međutim, onda nam jedan poznati Makedonac kaže da oko 10% utakmica se namješta i da je najboje zaradio na HAJDUK:SLAVEN BELUPO. Također, kaže da je namjestio cijelo zadnje nogometno kolo u bivšoj nam zemlji. Mislite li da je s tržištem kapitala drugačije?
NOVAC je pokretač svega, sve će za NJEGA učiniti, mnogima je on BOG, lagat će, varat će, ali ga uzet će svakako. Pisat će memoare, izmišljati toplu vodu, ali budimo realni INGRA je pala cca. 90%, i pala je kako su i ostale dionice padale, a što zbog svojih "stvari". Dokle je ciljana donja cijena? 5, 10, 20, 30 kuna? Nisam siguran. U ovom trenutku izvješće nije iskra koja će INGRU pogurati bilo dolje ili gore, treba nešto drugo, a i to je vidljivo, samo treba strpljenja.
[/quote]
Dragi i nadasve cijenjeni Gospodine valentine…….hm…….uopste mi je neugodno pisati Vase ime sa malo v ali se tako zovete
procitavsi ovaj nadasve kvalitetan post mogu se jedino sloziti sa Vama i zamoliti Vas ako mi dozvoljavate da Vam se vise ne obracam sa valentine nego sa Valentine
unaprijed hvala
srdacno Vas
pofuk
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Gospon pofuk, pardon, Pofuk, mogu li i ja vama se obraćati s Pofuk, a ne s pofuk?