Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
hebenoo brate,poceo sam trljati oci,kontam dali jos spavam [thumbsup]
Dodjoh
Veliš trznuo te.
He he. Legenda si!
Bilo bi super!
Dobro nisi dobio srčani!
zamalo kolega,zamalo otkucaji srca su bili na granici:-))
Hrvatska postala članicom NATO-a
Autor Jadranka Jureško-Kero
Čestitamo Hrvatskoj na dovršetku ratifikacijskog procesa uoči 60., obljetničkog summita NATO-a na kojemu ćete potkraj tjedna zauzeti svoje mjesto kao nova članica Saveza!
27. članica
Tim je riječima James B. Steinberg, zamjenik državne tajnice Hillary Clinton, jučer ujutro u State Departmentu, na svečanosti uručivanja hrvatskih ratifikacijskih dokumenata, veleposlanici Kolindi Grabar-Kitarović potvrdio da je Republika Hrvatska i službeno postala punopravnom članicom Sjevernoatlantskog saveza. Hrvatska je primljena u NATO točno u 9.47 sati po američkom vremenu jer je pozvana prije Albanije da preda instrumente o ratifikaciji.
Steinberg je, čestitajući hrvatskom državnom vrhu i narodu, istaknuo da je naša zemlja zaslužila biti 27. članica NATO-a. Instrumenti o ratifikaciji našeg članstva koje je prihvatio Hrvatski sabor stigli su diplomatskom poštom prije nekoliko dana u Washington i bili su strogo čuvani do jučer ujutro.
Protokol o proširenju
Nakon što su u ponedjeljak Portugal i Slovenija uručili američkoj vladi kao depozitaru Atlantske povelje nacionalne instrumente ratifikacije kojima je odobren Protokol o proširenju NATO-a na Hrvatsku i Albaniju, nestale su sve prepreke da naša zemlja bude primljena u tu vojno-političku organizaciju. Veleposlanica Kolinda Grabar-Kitarović zahvalila je Americi i svim državama članicama NATO-a koje su potpisale ratifikacijske ugovore te naglasila “da je sretna i ponosna što joj je pripala čast biti sudionikom tog povijesnog događaja koji je bio jedan od najvažnijih ciljeva hrvatske Vlade”.
Hrvatski ratifikacijski dokumenti spremljeni su tamo kamo sada pripadaju jer se po statutu NATO-a, prihvaćenom 4. travnja 1949., čuvaju u Americi. Hrvatskom državnom vrhu i diplomaciji preko veleposlanstva u Washingtonu stižu čestitke od američke administracije i brojnih veleposlanika drugih zemalja. U Strasbourgu i Kehlu 3. i 4. travnja na 60. summitu NATO-a bit će predsjednik Mesić i premijer Sanader kojima je glavni tajnik Jaap Hoop Scheffer već uputio poziv.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Dionice su dotkle dno pa čak prošlo i ispod dna tako svatko tko ima love nema se šta misliti nemože to dole više jer one što su bile u drhtavim ručicama su spremljene na sigurno.
Odličan post [thumbsup]
[/quote]
Nevjerovatno koliko ste sada pametni? Koliko ih se ukrcalo na "dnu" (crobex) 1250?
I znate sta vas ceka? Sto nosi buducnost?
Samo djelite jedinice…
[thumbsup]
Što nas čeka mister Croman?
Odličan post [thumbsup]
[/quote]
Nevjerovatno koliko ste sada pametni? Koliko ih se ukrcalo na "dnu" (crobex) 1250?
Samo djelite jedinice…
[thumbsup]
[/quote]
znaci croman priznajes da je "dno" odradjeno???
ja sam se ukrcao na "dnu" ali igrom srece,ukrcao se u ernt ocekujuci objavu rezultata i dividende,ocekivao sam rast i ukrcao se na 900 igrom slucaja malo zatim je odbijanac i krenuo [thumbsup] [thumbsup]
Koji je udav ovaj Croman,umjesto da ljudima kaže nešto konstruktivno on samo pametuje kako nešto zna, kao da ima čarobnu kuglu jer on može predvidjeti šta će slijedeće poduzeti svjetski moćnici. Ti grafovi su smiješni jer mjenjaju smjer ko jedrilica, o on će kao prema njima sve skužiti šta će se desiti. Sve dosadašnje krize su bile različite i dionice su se različito ponašale jer su tako moćnici htjeli, a ne neki jugošveđanin.
Odličan post [thumbsup]
[/quote]
Samo djelite jedinice…
[thumbsup]
[/quote]
Jesi pametan nema šta puno pričaš a ništa nisi rekao i onda šta se god desi ti ćeš reći eto jesam li vam govorio da vas nešto čeka.
Iznesi svoj stav ili šuti a ne ta priča e šta vas čeka?
Koji je udav ovaj Croman,umjesto da ljudima kaže nešto konstruktivno on samo pametuje kako nešto zna, kao da ima čarobnu kuglu jer on može predvidjeti šta će slijedeće poduzeti svjetski moćnici. Ti grafovi su smiješni jer mjenjaju smjer ko jedrilica, o on će kao prema njima sve skužiti šta će se desiti. Sve dosadašnje krize su bile različite i dionice su se različito ponašale jer su tako moćnici htjeli, a ne neki jugošveđanin.
Naravno lik ne želi odgovoriti na moju molbu za ftse.
Zašto?
Ne želi se pokazati da baš i nije Bog kakvim se prikazuje.
Croman ako svijetski poznati analitičari nisu sigurni gdje smo, ond reži meni glav ako ti znaš.
A ako prodaješ rezultate svoje kristalne kugle onda odi ovdje http://www.oglasnik.hr a ne da se praviš pametan na forumu. Uživaj u Švedskoj i piskaraj tamo
Zivko*
da udav, udav je mala riječ za njega.
Jesi pametan nema šta puno pričaš a ništa nisi rekao i onda šta se god desi ti ćeš reći eto jesam li vam govorio da vas nešto čeka.
Ma ne kazem ja tebi nista …sampras..oni sto su culi su culi odavno.
Ali odgovori…si usao u dionice na razini crobexa 1250 ??
Ma ne kazem ja tebi nista …sampras..oni sto su culi su culi odavno.
Ali odgovori…si usao u dionice na razini crobexa 1250 ??
[/quote]
Djelite jedinice …hehe
I posle se pitate zasto ljudi nestaju sa foruma ili ne djele analize
PS ne vjerujem da je mnogo vas uslo na razini 1250 (crobex)
hasta la vista