NAGRAĐIVANI HRVATSKI FILM ……Zrinka Ogreste
Dođe mi da si kupim tri kamere i da snimim bolji film od ovog stranja….
Kaj ima novog …?
ČESTITKA UOČI USKRSA…
Poštovani klijente,
Hypo – Leasing Kroatien d.o.o. oduvijek se trudio svojim klijentima ponuditi najbolju uslugu i najpovoljnije uvjete financiranja koji su rezultirali kvalitetnim, profesionalnim i partnerskim (?!)
odnosom društva s klijentima…….bla bla bla bla …………bla bla bla…….
Stoga Vas osim putem nerado obavještavamo da je zbog prilagođavanja situaciji otežanog poslovanja
u trenutnim ekonomskim uvjetima došlo do određenih k o r e k c i j a k a m a t n i h s t o p a /
troškova leasinga, sukladno ugovorenim odredbama i Općim uvjetima…… bla bla bla bla bla ……
,…Svjesni smo da spomenute mjere nisu popularne prirode. P r a t i m o stanje na tržištu kapitala
i reagiramo sukladno tržištu i sukladno tome ćemo usklađivati našu poslovnu politiku…..
….bla bla…
S poštovanjem i Vama….i Sretan Uskrs i Vama….
Ima još kakvih pitanja za danas? Laku noć.
A koliko je porasla kamata…nekako bi me to najviše zanimalo…
Ne znam…. ovak piše…Za sve dodatne informacije vezane uz promjene po Vašim mjesečnim anuitetima
slobodno se obratite svom f i n a n c i j sk o m savjetniku u podružnici u kojoj je ugovor sklopljen….
O kamati u dopisu ni riječi…
/ ma, pusti to, nek ide k vragu.. riješit ću se tog leasinga, već sam mogla sto put, a neda mi se../
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Miže29 gdje si?
na aerodromu[tongue]
izvol’te kolega? [smiley]
Evo ekipa pogledajte si zadnju epizodu od ovih ludjaka iz South Parka o svima nama najdrazoj temi. Epizoda je genijalna!
Stavio sam ovaj post vec na "FILMOVI, SERIJE, linkovi", ali ga stavljam i ovdje jer ta tema nije bas aktivna…
Pozz
Šta nije debelo prase reklo prije mjesec dana da će se rok plaćanja među poduzećima skratit na 30 dana, meni su svi produžili na 6 mjeseci … jebote države i vladara, sagradili mastori dvorane, sad će most a platit račune ni pod razno …. tako je to kad nam državu i gospodarstvo vode poduzetnici obučeni u komunističkom Titovom režimu.
Ova tema je postala nevjerojatna! Svi oni koji su imali sta rec o TA vise ne pisu, a javljaju se samo jadnici koji pljuju po TA. Gospodo evo Vam slikica jedne od likvidnijih dionica u zadnje vrijeme sa
osnovnim TA "sranjima". Linije otpora podrske i ostale pizdarije. Tko je pratio samo ta TA sranja
danas ima vise novaca nego sto je imao jucer.
Ovaj cijeli forum se pretvara u jedno veliko nista.
Pozdrav svima koji razmisljaju svojom glavom koristili TA ili ne.
Izgleda da je normalno po forumima(i u HR kao drugim zemljama) da je princip pluvati na ljude koji imaju znanja (u ovom slucaju o TA )
I Vlad je na kraju vjerovatno uvideo da je bolje nestat i ne trosit vrijeme na forumima.
Izgleda da je tesko biti kulturan i prijazan prema drugima…lakse pljuvati na njih.
Resultat…ljudi sa znanjem…nestanu
Ova tema je postala nevjerojatna! Svi oni koji su imali sta rec o TA vise ne pisu, a javljaju se samo jadnici koji pljuju po TA. Gospodo evo Vam slikica jedne od likvidnijih dionica u zadnje vrijeme sa
osnovnim TA "sranjima". Linije otpora podrske i ostale pizdarije. Tko je pratio samo ta TA sranja
Izgleda da je normalno po forumima(i u HR kao drugim zemljama) da je princip pluvati na ljude koji imaju znanja (u ovom slucaju o TA )
I Vlad je na kraju vjerovatno uvideo da je bolje nestat i ne trosit vrijeme na forumima.
Izgleda da je tesko biti kulturan i prijazan prema drugima…lakse pljuvati na njih.
[/quote]
ajde reci ti nama sto nas ocekuje u skoroj buducnosti kad znas i imas volje sa neznalicama.budi konkretan i bez filozofije.znaci slijedeci mjesec gdje ide crobex ????
[/quote]
Znači sa nama si [cool]
Znači sa nama si [cool]
Zeko
Biti tu je jedna stvar…biti aktivan je druga
Ja ne pisem vise ewt-analize…samo citam poslovni svako tako
sretno ti