BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

POSLJEDICE KRIZE
Dobre vijesti: Mlijeko, sir i maslac jeftiniji i do 30%
Autor/izvor: SEEbiz / Jutarnji.hr
ZAGREB – Ono što nije uspjelo Sanaderovoj Vladi i Povjerenstvu za praćenje cijena, uspjelo je recesiji i padu kupovne moći.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/dobre-vijesti-mlijeko%2c-sir-i-maslac-jeftiniji-i-do-30%25,41172.html

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

kako nakon jednog dana opet o potopu pa normalno da se i kod njih iskrcava povremeno i kapitalizira dobit ,pa sljedeci tjedan ponovno gore,sta nije tako vec tri tjedna…tri dana gore pa dan lagane korekcije…kako mi je ovo smijesno recite vi meni na koliko je zavrsio S&P prosli tjedan a koliko je sad pa izracunajte tjedni postotak rasta od kad smo krenuli gore stalno govorite evo gotovo…pa evo ja vam kazem,u subotu sam rekao baronu kad su dva dana prije ameri padali,a on najavljivao novi potop,rekao sam ovaj tjedan zavrsavamo u plusu,tako ponavljam isto i za sljedeci tjedan,i sljedeci tjedan ce zavrsiti u zelenom,…ali to je samo moje misljenje,tko ne misli tako neka se iskrca…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Ukrcaj,iskrcaj,bull,bear itd,mislim da je HR-men u svom postu od prije 3 tjedna(a svi bi se složili da on ima najviše iskustva)najavio da nećemo ni biti svjesni kad će nastupiti promjena trenda.Meni osobno je žao što sam ostao u brodarima i propustio ovo blagostanje,a zato ostalima čestitam koji su bili u građevini. [thumbsup] [thumbsup]

nismo osjetili promjenu trenda ..dobro je rekao croman
a što je najgore ,još ni ne želimo priznati da je nastupio
ali ne dao bog večeg zla za one koji su u dionicama
šteta samo za one koji su ostali u cashu i sada ne znaju što učiniti…
možda ameri danas i u ponedjeljak pokažu smjer

There is the time to go in and time to go out…but you must know when
[cool]

There is the time to go in and time to go out…but you must know when
[cool]
[/quote]

…oooooooooooooo cromane, dobro nam došao…ipak, u društvu je ljepše…šteta što nisi bio sa nama…imali smo kratkotrajni buuuuum na gore, a sad izgleda ide dole…Što kažete vi g. Croman?? može i na private ak nije za širu javnost…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Dobio sam zadnjih dana dosta privatnih poruka.
Ne cinite to…posto sve PP koje dobivam ….se brisu > automatski

have a nice week

have a nice week

A što ako je netko zainteresiran za suradnju sa tobom na način na koji si zahtjevao kolega.
Kako onda doći do tebe.

Korkyra

have a nice week

A što ako je netko zainteresiran za suradnju sa tobom na način na koji si zahtjevao kolega.
Kako onda doći do tebe.
[/quote]

Ne cinim nikakve suradnje (lose iskustvo).

Ja sam sada na poslovnom, posto citam poslovni.hr iz drugih razloga.
("amaterske" TA analize na poslovnom me ne interesiraju)

Crknut ću od smijeha……kad zaokružiš na business.hr – stavku- oko Sanaderovog BMW-a,
ono, zakaj ga je uopće kupovao- pojavi se greška na serveru…
da nije komično- bilo bi tragično! Na koje grane se spustio HDZ- da može
ako hoće- ometati SERVERE U HRVATSKOJ! Pa to je lijepo..samo nek
nastave- dok netko za to ne završi u zatvoru…! Prijaviti Hrvatsku
Međunarodnom sudu za ljudska prava…drugo nisu ni zaslužili.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Diplomat EU: Ako odbijete, bit će posljedica
EU očekuje da Hrvatska danas prihvati kompromis povjerenika EU Ollija Rehna jer bi prihvaćanje prijedloga omogućilo nastavak pregovora s EU i odvojilo proces pregovora od procesa rješavanja bilateralnih sporova Hrvatske i Slovenije.

Naši izvori iz nekih članica EU navode da je proces europske pomoći, koji će voditi do prihvaćanja međunarodne arbitraže, počeo davati rezultate jer je Rehnova inicijativa dobila veliku potporu članica EU. Također, prema navodima naših izvora, Slovenija je već potvrdila članicama da prihvaća Rehnov kompromisni prijedlog.

Slovenija je, ističu isti izvori, još uvijek iznenađena jer nema razumijevanja drugih država za blokadu pregovora, što je bilo vidljivo i iz javnih izjava ministara zemalja članica. Naši izvori navode da to što je Slovenija prihvatila prijedlog ne znači da taj prijedlog ide njoj u korist, nego i to da Slovenija osjeća pritisak drugih država EU.

Ako bi Hrvatska do večeras poslala poruku da prihvaća Rehnov prijedlog, onda bi u srijedu na sastanku u Bruxellesu trebao biti postignut i posljednji dogovor o pojedinostima. Iako nije potvrđeno, nije isključeno da bi se Ahtisaari već u srijedu aktivno uključio u proces. Ahtisaari je dosad imao sastanak s Rehnom, a poslao je poruke da je spreman prihvatiti se posla u rješavanju spora samo ako se dvije strane obvežu da će na kraju procesa prihvatiti njegov prijedlog rješenja. To je i dio Rehnova prijedloga.

Dio tog paketa je i deblokada hrvatskih pregovora koji bi ostali potpuno odvojeni od procesa rješavanja bilateralnih graničnih pitanja.

To bi omogućilo Hrvatskoj da već 24. travnja na međuvladinoj konferenciji otvori ili zatvori čak 13 poglavlja, što bi dalo zamaha pregovorima i ponovno otvorilo mogućnost tehničkog zaključenja pregovora do kraja godine.

Na upit što će se dogoditi ako Hrvatska odbaci ovaj Rehnov prijedlog, naši sugovornici iz članica EU odgovorili su da bi to “jako negativno primili drugi u EU”.

– Proces je otišao predaleko, a potpora Rehnovu prijedlogu je tako velika da je nemoguće zamisliti situaciju u kojoj bi Hrvatska odbila prijedlog, a da za nju ne bude posljedica – rekao nam je visoki diplomat EU i dodao da bi u tom slučaju “krivnja za cijelu situaciju prešla sa Slovenije na Hrvatsku”. (A. Palokaj)

Eh kad bi znali kakav je prijedlog bilo bi dobro, ali s obzirom da ga skrivaju ko zmija noge moram izrazit bojazan da sadrzi i stvari koje nam ne idu u prilog. Nadam se da su mi bojazni neopravdane

New Report

Close