BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

@ croman

svaka čast, zaista rastemo poput rakete.

@Vlad

stiglo raketama gorivo [wink]

Mislim da je stigla pomoć fondova, napokon.

Mislim da je stigla pomoć fondova, napokon.

samo u čiju korist?????

Da je pomoc fondova premasili bi mi 30 milja bez frke, ovako…stand bye

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Sviđa mi se ideja g.Čačića da se koncesija za autoput do Lipovca dade MF-vima i to po istim uvjetima kao i strancima ( 1 miljarda Eura na 30 godina ). Bez da su mi poznati parametri uz jedno racionalno vođenje dionice bio bi to siguran prinos hrvatskim penzionerima, a država bi bezkamatno namaknula toliko potrebna sredstva. Pa da jednom i hrvatski građani imaju koristi od vlastitog kapitala.

Splite, javi se. Stavi koji graf, nema više Vlada, nema Miga, nema Zlog, a baron i tigrus postaju stalno korekcije. Hoćemo mi hrvatski skajroket.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Jel vama ovaj čiko liči na brata od ENVERA!

http://www.seebiz.eu/hr/burze/mark-mobius-pocinje-era-bikova!,40804.html

To san ja Željko!

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

grad je puno dobio arenom,

Napokon mali pritisak i na banderasa. Uskoro se nastavlja sezona koncerata u Areni, rukometaši bi Ligu prvaka, ima se što za ponuditi… ne može se toliko dugo bacati lopta u aut.
u pravu ste kolega ,grad ce jako puno dobiti arenom vidite samo koje velike zvijezde se najavljuju…

[/quote]

Mišo Kovač 19.04.2009 [thumbsup]

I'LL BE BACK

pa toni cetinski,da ne spominjemo modes-e i gospodicnu knowles

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Napokon mali pritisak i na banderasa. Uskoro se nastavlja sezona koncerata u Areni, rukometaši bi Ligu prvaka, ima se što za ponuditi… ne može se toliko dugo bacati lopta u aut.
u pravu ste kolega ,grad ce jako puno dobiti arenom vidite samo koje velike zvijezde se najavljuju…

[/quote]

[/quote]

21.05 ja idem na Depesh mode…. [proud]

na 4300 sve prodajem...

[/quote]

[/quote]

[/quote]
nadam se da ću i ja slušati koju svirku kada cijena dođe na svoju realnu vrijednost [pray]

Kune nisu problem, kuna nema

[/quote]

[/quote]

[/quote]

šta ti je to? Ne ti taj pojma, prijatelju. SAMO MIŠO, SVE OSTALO JE DRUGA LIGA!!!!!

I'LL BE BACK

New Report

Close