Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
…poštujem tuđe mišljenje…no možda je ovo i moje mišljenje, zar je grijeh izreći ga javno??? imam na to pravo, a to što se slaže sa tvojim, pa i od prije 2 tjedna??? treba Vam biti drago-da i drugi znaju bar "malo" od onoga što znate VI-koji usput i zarađujete na savjetima… oprostite…
Ti pises stvari o kojima neznas nista.Ali na neki nacin si doznao o onoj analizi sto sam dao na ewt-forum.Ne igra ulogu…posto je zadnja.Doc ce vrijeme kad budete mnogo vise zelili znati kako ide sa burzom.
I onda cete pogadati kao sto cinite sada a Cromana nece biti a izgleda ni Vlada? ako ucini sto se pisalo ovde.
Medutim vecina vrednih ljudi nestane prije ili kasnije.
> to hebeno pisanje o cromanovoj zaradi…nisam zaradio ni lipu na nijednog hrvata ..naprotiv mnogima sam pomognuo zaraditi.ali pitam sve one sto imaju protiv "zarade" , sto cinite ovde? na burzi je princip:ti zaradis a drugi izgubi[/b]
Nezahvalan narod ste…nista drugo
Croman @
NEZAHVALAN I BEZOBRAZAN narod
sve je super kad im trebate a kad ne,ko vas hebe.
Ode Vlad , Croman hoće lovu , Zlog nema , pa tko će nam crtat grafove …..
Danir [lol] ili Gonzales [lol]
Ili nam dolaze bikovi ……….[wink]
i meni je žao kaj nema zlog, samo je trebalo radit kontra njega i gotovo…a croman je napustio forum upravo zato što ljudi zlouporabljuju njegove grafove
Croman @
NEZAHVALAN I BEZOBRAZAN narod
sve je super kad im trebate a kad ne,ko vas hebe.
petina ima pravo.
mi smo vrlo bezobrazan narod.
kad te trebaju super su, a kad ne – odmah se sve zaboravlja.
kao nista se nije dogodilo ranije….
…poštujem tuđe mišljenje…no možda je ovo i moje mišljenje, zar je grijeh izreći ga javno??? imam na to pravo, a to što se slaže sa tvojim, pa i od prije 2 tjedna??? treba Vam biti drago-da i drugi znaju bar "malo" od onoga što znate VI-koji usput i zarađujete na savjetima… oprostite…
Ti pises stvari o kojima neznas nista.Ali na neki nacin si doznao o onoj analizi sto sam dao na ewt-forum.Ne igra ulogu…posto je zadnja.Doc ce vrijeme kad budete mnogo vise zelili znati kako ide sa burzom.
I onda cete pogadati kao sto cinite sada a Cromana nece biti a izgleda ni Vlada? ako ucini sto se pisalo ovde.
Medutim vecina vrednih ljudi nestane prije ili kasnije.
> to hebeno pisanje o cromanovoj zaradi…nisam zaradio ni lipu na nijednog hrvata ..naprotiv mnogima sam pomognuo zaraditi.ali pitam sve one sto imaju protiv "zarade" , sto cinite ovde? na burzi je princip:ti zaradis a drugi izgubi[/b]
[/quote]
…EVO SADA I ČISTE ISTINE. PO CROMANOVIM MIŠLJENJIMA NISAM NIKADA TRGOVAO. PO VLADOVIM JESAM 2X I ZEZNUO SE… I ŠTO SAD??? TKO JE TU KOGA ZEZNUO ILI ISKORISTIO…ak će ko pisati neka piše, ak neće nemora… svako ima slobodu da piše što želi, ak prođe kontrolu čitamo ako ne NIŠTA… … nekek mi oprosti svako koga ovaj komentar vrijeđa…HVALA…
filija @
…EVO SADA I ČISTE ISTINE. PO CROMANOVIM MIŠLJENJIMA NISAM NIKADA TRGOVAO. PO VLADOVIM JESAM 2X I ZEZNUO SE… I ŠTO SAD??? TKO JE TU KOGA ZEZNUO ILI ISKORISTIO…
zeznio si se SAM. Jesi li negdije procita da su napisali ,UZMI, MORAS KUPIT ……. dakle , ulozio si zato sta si sam smatra tj. donio odluku o investiranju i ako si pogrijesio nitko ni nije kriv a pogotovo kolege sa foruma.
Inace ovaj forum upomalo gubi na kvaliteti i svakojaki TIPOVI su se pojavili u zadnje vrijeme i pisu se kojekakve gluposti a samo ocijenjivanje mislim da je jedna od njih.
filija @
…EVO SADA I ČISTE ISTINE. PO CROMANOVIM MIŠLJENJIMA NISAM NIKADA TRGOVAO. PO VLADOVIM JESAM 2X I ZEZNUO SE… I ŠTO SAD??? TKO JE TU KOGA ZEZNUO ILI ISKORISTIO…
zeznio si se SAM. Jesi li negdije procita da su napisali ,UZMI, MORAS KUPIT ……. dakle , ulozio si zato sta si sam smatra tj. donio odluku o investiranju i ako si pogrijesio nitko ni nije kriv a pogotovo kolege sa foruma.
Inace ovaj forum upomalo gubi na kvaliteti i svakojaki TIPOVI su se pojavili u zadnje vrijeme i pisu se kojekakve gluposti a samo ocijenjivanje mislim da je jedna od njih.
..za ocjenjivanje sa slažem sa vama. zeznuo sam se, SAM, naravno. nisam ja nikoga niti krivio zbog MOGA promašaja-samo da se zna kolega…
upravo se dogovorio s vjekom da me isključi s foruma.
molio da prebriše moje postove, ali kaže da ne može.
sretno i gud baus. [bye]
…daj,daj, naj bit slabićak…piši svoje kao i ostali svoje…nažalost tak je to u životu-ZASADA-jedni te pljuju drugi dižu u nebesa…a što ćemo tako nam je svima…ak ćemo se svi isključiti iz foruma, što onda…VELIKO NIŠTA…samo ti piši i nedaj se smesti…svi fulaju i pogađaju, pa možeš i ti kolega…SAMO HRABRO…
Ode Vlad , Croman hoće lovu , Zlog nema , pa tko će nam crtat grafove …..
Danir [lol] ili Gonzales [lol]
Ili nam dolaze bikovi ……….[wink]
i meni je žao kaj nema zlog, samo je trebalo radit kontra njega i gotovo…a croman je napustio forum upravo zato što ljudi zlouporabljuju njegove grafove
[/quote]
Meni je jedino žao što Croman malo više ne daje na forum,a Vlada mi nije nimalo žao što ne piše.Čovjeka ne poznajem,ali mi se čini da je sve te puste teorije nabiflao,a problem mu nastaje kad to treba primijenit u praksi.A još ktome je i ziheraš(njih posebno ne volim), a i bahat je.Kod nas bi rekli "misli da je popija pamet cilog svita".Puka je od previše bubanja.
Po meni Croman je tu jedini pravi znalac.
hebeno pisanje o cromanovoj zaradi…nisam zaradio ni lipu na nijednog hrvata ..naprotiv mnogima sam pomognuo zaraditi.ali pitam sve one sto imaju protiv "zarade" , sto cinite ovde? na burzi je princip:ti zaradis a drugi izgubi[/b]
Cromane, misliš generalno na sve Hrvate da su nezahvalni?? Nema potrebe da nas vrijeđaš.
Od tebe nije pošteno da na furumu besplatno sam sebe reklamiraš. Ukoliko želiš naplaćivati svoje usluge, lijepo se obrati marketingu i nemaš beda.
Cromane, misliš generalno na sve Hrvate da su nezahvalni?? Nema potrebe da nas vrijeđaš.
Od tebe nije pošteno da na furumu besplatno sam sebe reklamiraš. Ukoliko želiš naplaćivati svoje usluge, lijepo se obrati marketingu i nemaš beda.
matovilka
NE … ja ne mislim generalno na sve hrvate !
Ja sebe ne reklamiram…posto vise nema analiza od menena na hr-forumima !
Niste primetili da nisam pisao odavno ikakvu analizu? ?
Jednostavno…citam poslovni zbog razlicitih informacija…nista drugo…vasa burza .. vas problem.
Zadnji odgovor na bilo koju poruku na poslovnom forumu!
matovilka
NE … ja ne mislim generalno na sve hrvate !
Ja sebe ne reklamiram…posto vise nema analiza od menena na hr-forumima !
Niste primetili da nisam pisao odavno ikakvu analizu? ?
Jednostavno…citam poslovni zbog razlicitih informacija…nista drugo…vasa burza .. vas problem.
Zadnji odgovor na bilo koju poruku na poslovnom forumu!
[/quote]
Dobro koji je ovo put da si rekao "Zadnji odgovor na bilo koju poruku na poslovnom forumu!". Na ovom forumu sam godinu dana i nikad nisam vidio ni jedan tvoj graf, ali je zato uvreda tipa "Nezahvalan narod ste…nista drugo" bilo bezbroj. Daj shvati već jednom. Ovdje ljudi razmjenjuju mišljenja – besplato. Ako misliš otiči – idi već jednom!