BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaka čast adminima i poslovnom.
Napokon su povezali dva i dva i uspjeli povezati IP sa nickom.

Sada još da nauče trajno nekoga banirati i eto nam oporavka tržišta [lol] [lol] [lol]

Sa ovim napretkom nema više 30 nickova po osobi, a možda će se stati i Baronu na rep pa će se i on počet normalno ponašati, a tko zna možda sada i Baron nekaj kupi.

Vjeko svaka čast!

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

POSAO U CRNOJ GORI
Crnogorci spasili građevinare, ali proračun ipak neće

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/crnogorci-spasili-gradevinare%2c-ali-proracun-ipak-nece,40392.html

OPTIMIZAM NA SVE STRANE ……….

Kao regija s najvećim brojem nacionalnih manjina – Roma, s veseljem smo primili nastavak
natalitetne politike , našeg dragog Grada Zagreba…

Grad Zagreb. kao izdvojena cjelina po mnogo čemu …/ ne uvijek i dobrome/ poduzeo je korake
u jačanju urbane jezgre- te će najvjerojatnije , u primjeru Mexico City-a , još više rubnim dijelovima, razgranati svoje GUPOVE, PUPOVE I DPUE, sve do granica susjednih nam država, kako bi prigrlio izbjeglice – imigrante iz svih krajeva lijepe naše željnih mira i blagostanja…

Poticajna sredstva od =66.000,00 kuna za treće dijete – toliko su motivirala nacionalne manjine
u Hrvatskoj – posebno čujem – ROME- da su se odlučili zajedno sa brojnim višegeneracijskim
obiteljima preseliti u Grad Zagreb, kako bi još učinkovitije pridonijeli izdašnoj i mudroj
natalitetnoj politici – jalovog Gradskog poglavarstva i moćne Gradske Uprave .
Hoće li osim broja stanovnika, sa svojim upitnim kulturološkim navikama, o kojima nećemo puno,
da ne izazovemo komentare međunarodnih špijuna za ljudska prava o bajkovitoj jednakosti , donijeti i druge problematične momente državne i unutarnje statistike, ostavljamo da se vidi…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Jedno pitanje za Vlada… šta ti je trebalo postanje onog teksta od Mlinarevićke iz Večernjeg o delistingu dionica okolo po temama? Slao si tekst na Todex, građevinare, brodare i ERNT. Ne kužim… ako je ta tvoja kuharica tako precizna, što će ti onda to? Slao si okolo i podcrtavao te laži. Naravno, službene demantije nisi nikada naknadno poslao. Zamisli da Croman ili neki drugi tehničar ide okolo slati takve bljuvotine. Još jednom se pokazuje… nisi ti nikakav tehničar… ti si dno. [bye]

I'LL BE BACK

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Jedno pitanje za Vlada… šta ti je trebalo postanje onog teksta od Mlinarevićke iz Večernjeg o delistingu dionica okolo po temama? Slao si tekst na Todex, građevinare, brodare i ERNT. Ne kužim… ako je ta tvoja kuharica tako precizna, što će ti onda to? Slao si okolo i podcrtavao te laži. Naravno, službene demantije nisi nikada naknadno poslao. Zamisli da Croman ili neki drugi tehničar ide okolo slati takve bljuvotine. Još jednom se pokazuje… nisi ti nikakav tehničar… ***obrisano***. [bye]

I'LL BE BACK

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Jedno pitanje za Vlada… šta ti je trebalo postanje onog teksta od Mlinarevićke iz Večernjeg o delistingu dionica okolo po temama? Slao si tekst na Todex, građevinare, brodare i ERNT. Ne kužim… ako je ta tvoja kuharica tako precizna, što će ti onda to? Slao si okolo i podcrtavao te laži. Naravno, službene demantije nisi nikada naknadno poslao. Zamisli da Croman ili neki drugi tehničar ide okolo slati takve bljuvotine. Još jednom se pokazuje… nisi ti nikakav tehničar… ti si ***obrisano***. [bye]

Svak vam čast gospon guverner, to je tak bilo i bik mamicu, dobro ste se setili,a sad stavlja po temama kak sam videla da ovaj najveći posel u povijesti Hrvatske kaj su dobili građevinci da to nije još potpisano, i da ima rok za žalbe, i da smo mi drukeri kaj se veselimo da bu posla za sledećih deset godina za jako puno ljudi i puno firmi iz Hrvatske. Čovek se tolko zgubil u analizama da više ne zna kaj priča okolo, a kaj njemu vredi analiza kad sam ja samo jučer digla 7% a danas me opće strah reć kolko bum.Deca,kaj da vam velim,neki puno pričaju, drugi puno rade i tak vam je to u životu.To si zapamtite

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

rasprodao sav IGH, nastavljam pomalo skupljati Ledo. sretno imateljima! Možda se vidimo za koji dan/tjedan opet!

Hehe, i tko onda trejda?

Ma ovo je presmješno…da nije tužno. [thumbsup]

Prvi put da je čova ešto prodao.

rasprodao sav IGH, nastavljam pomalo skupljati Ledo. sretno imateljima! Možda se vidimo za koji dan/tjedan opet!

Hehe, i tko onda trejda?

[/quote]

Lala, pa znaš da ja to nisam imao običaj raditi, al kad sam vidio kako ti to super radiš na ATPL i zarađuješ lovicu sebi i drugima, obnavljaš ljudima kuće i sl. odlučio sam i ja malo. Ne bih ja da nije tebe… tolko si nam tam tupio da je to super ovo ono.. reko ma idem onda i ja. Evo već je cijena niža nego sam prodo. Ja neću okolo dijelit lovicu, ostavit ću je sebi ak ne zamjeraš, ipak je recesija… treba buksati, a i za Ledo mi treba, znaš kak je s nama papcima kaj volimo lizat radije neg cugat…
[tongue]

I'LL BE BACK

Hehe, i tko onda trejda?

[/quote]

Lala, pa znaš da ja to nisam imao običaj raditi, al kad sam vidio kako ti to super radiš na ATPL i zarađuješ lovicu sebi i drugima, obnavljaš ljudima kuće i sl. odlučio sam i ja malo. Ne bih ja da nije tebe… tolko si nam tam tupio da je to super ovo ono.. reko ma idem onda i ja. Evo već je cijena niža nego sam prodo. Ja neću okolo dijelit lovicu, ostavit ću je sebi ak ne zamjeraš, ipak je recesija… treba buksati, a i za Ledo mi treba, znaš kak je s nama papcima kaj volimo lizat radije neg cugat…
[tongue]
[/quote]

Hehe, neznam da to niste imali običaj raditi, dapače, uvjeren sam da ste to
napravili na atpl [thumbsup] kad je bio na 800, a prije da i ne pričam.
U svakom slučaju drago mi je da ste napokon iskreno izašli van s time, jer ipak sad ljudi mogu neke vaše tekstove shvatiti "ozbiljnije".
Sretno s nastavkom trgovanja i da nam je još kolegu lekonta preobratiti, pa on jadan ostao na uvjetima crobija 5000.
To se događa kad se čova odbija prilagoditi vremenu i uvjetima u kojima živi.
Ujutro koji viskač, navečer pivica i sve je lakše spoznati.

Hehe, i tko onda trejda?

[/quote]

[tongue]
[/quote]

Hehe, neznam da to niste imali običaj raditi, dapače, uvjeren sam da ste to
napravili na atpl [thumbsup] kad je bio na 800, a prije da i ne pričam.
U svakom slučaju drago mi je da ste napokon iskreno izašli van s time, jer ipak sad ljudi mogu neke vaše tekstove shvatiti "ozbiljnije".
Sretno s nastavkom trgovanja i da nam je još kolegu lekonta preobratiti, pa on jadan ostao na uvjetima crobija 5000.
To se događa kad se čova odbija prilagoditi vremenu i uvjetima u kojima živi.
Ujutro koji viskač, navečer pivica i sve je lakše spoznati.
[/quote]

Ma Lala landeru! Pa tko ne bi prodao dionicu koja odradi 50% u tjedan dana usred bear marketa? Imao sam prilike naučiti sve od tebe. Znaš ono.. sell on news..Kako li si nam samo ponavljao jedno te isto danima… Dosta si dobar učitelj i uporan, što jest jest. E i još nešto Lala, ja sam ti možda jedini pravi virtualni prijatelj ovdje na forumu i stalno ti dižem prosjek ocjena, i nemreš me mrzit kolko ja tebe mogu voljet. Još samo da počnem doručkovat viskač i eto me k tebi.. znaš ono… “na putu prema dole”.. [smiley][bye]

I'LL BE BACK

Ma Lala landeru! Pa tko ne bi prodao dionicu koja odradi 50% u tjedan dana usred bear marketa? Imao sam prilike naučiti sve od tebe. Znaš ono.. sell on news..Kako li si nam samo ponavljao jedno te isto danima… Dosta si dobar učitelj i uporan, što jest jest. E i još nešto Lala, ja sam ti možda jedini pravi virtualni prijatelj ovdje na forumu i stalno ti dižem prosjek ocjena, i nemreš me mrzit kolko ja tebe mogu voljet. Još samo da počnem doručkovat viskač i eto me k tebi.. znaš ono… "na putu prema dole".. [smiley][bye]

Ma kompa pa ne mrzim ja tebe, nego tvoje pisanje koje navlači.
No imaš volju učiti i to mi je pozitivno.
Samo tako nastavi, jer novi krug šišanja slijedi, bez obzira na "vijesti".
Ljudi tako brzo zaboravljaju, hehe, još jučer nije bilo za plaće, već danas kupuje ko ludi. Svašta.
Da si drug jesi, samo da malo "staneš" na loptu s pisanjem i nastaviš ovako s dužim postovima i buš kompletan analitičar, jer ono kaj si do sad pisal…ah dobro kakva je ekipa tu, kužim te, ja se trsim valjda previše.
Viskač, viskač pa nebum valjda šibal pelinkovce, to je ipak lijek, a nisam bolestan, još, jako. [cool]

Ma Lala landeru! Pa tko ne bi prodao dionicu koja odradi 50% u tjedan dana usred bear marketa? Imao sam prilike naučiti sve od tebe. Znaš ono.. sell on news..Kako li si nam samo ponavljao jedno te isto danima… Dosta si dobar učitelj i uporan, što jest jest. E i još nešto Lala, ja sam ti možda jedini pravi virtualni prijatelj ovdje na forumu i stalno ti dižem prosjek ocjena, i nemreš me mrzit kolko ja tebe mogu voljet. Još samo da počnem doručkovat viskač i eto me k tebi.. znaš ono… "na putu prema dole".. [smiley][bye]

Ma kompa pa ne mrzim ja tebe, nego tvoje pisanje koje navlači.
No imaš volju učiti i to mi je pozitivno.
Samo tako nastavi, jer novi krug šišanja slijedi, bez obzira na "vijesti".
Ljudi tako brzo zaboravljaju, hehe, još jučer nije bilo za plaće, već danas kupuje ko ludi. Svašta.
Da si drug jesi, samo da malo "staneš" na loptu s pisanjem i nastaviš ovako s dužim postovima i buš kompletan analitičar, jer ono kaj si do sad pisal…ah dobro kakva je ekipa tu, kužim te, ja se trsim valjda previše.
Viskač, viskač pa nebum valjda šibal pelinkovce, to je ipak lijek, a nisam bolestan, još, jako. [cool]
[/quote]

Laliću nikad nisam navlačio ekipu i pisao da je nešto dobra kupnja i istovremeno stajao na asku. Opet tupiš po svom, nema veze… . Nadam se da ne drmaš ono smeće od Balića nego Jim il barem Jackyja…ajd živio [cool]

I'LL BE BACK

New Report

Close