BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)

@ techman

nakon vašeg priznanja, najprije samom sebi, da je ova dionica podcijenjena što je istina, vi odmah napišete drugi post u kojem opet dajete nekoliko izjava za anale.

"Ma maximini masu forumasa zna da rado dam savjet vezano za brodare. Znajuci da je to nezahvalno i da nas bliska budocnost moze demantirati uvjek stavim "savjet je moj a odluka tvoja". – zar vi ozbiljno mislite da je odluka mogla biti vaša ???

" Dosta ljudi uvazava moje misljenje i zaista sam posteno pisao, bez krajnjih namjera i djelio sa kolegama na forumu dobro i zlo."??? – aha

" Usavsi u ULPL samo sam stavio "dobar dan kolege dionicari". Nemas pojma koliko je ljudi poslo zamnom. ???" – svi su oni pošli za vama nakon vašeg " dobar dan kolege dioničari ". ovakve izjave da nisu smiješne bili bi tragične.

"Imamo gomilu frustriranih gubitnika na brodarskim topicima koji vjeruju da ce moj pozitivan ili negativno intoniran post dici ili spustiti dionicu "???? – tu ste vjerovatno mislili na one koji su po svom priznanju kupovali na 350 kn.

I za kraj, biser svih bisera : "Izgleda da su moji postovi srusili brodare u trenutku kad sve ostalo zeleni." – na ovo samo mogu reći SAPIENTI SAT.

Pozdrav, OK

Periculum in mora.

mala škola ulaganja by T. Petrov

http://www.seebiz.eu/hr/analize/kako-se-prosli-tjedan-bogatio-spekulant-%e2%80%9cjohn%e2%80%9d%3f,40182.html

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Sad sam lipo jednog cipla lešog pojila s malo maslinova ulja.Živit ću 100 godina,ako me šta ne prigazi.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Preduhitrio sam te za par sekundi, da li ima kakva nagrada za najbrži prst? [cool]

Preduhitrio sam te za par sekundi, da li ima kakva nagrada za najbrži prst? [cool]

Dvaput po sto i možeš stati prvi u red za kupnju. [thumbsup]

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

E da, još jedna zanimljivost.

Ustvari više pravilo nego iznimka.

Kad ronimo na ovoj temi, senjor grubi-a nema.
To me podsjeća svojevremeno na jednog drugog lika Mr. Blu-a koji je isto tak "djelovao" na ingri.

Ovo je pamflet za sve nas koji smo s Atpl padala ili rasla, što svaki dan pišemo svoja mišljenja i opažanja. Bez obzira na "vremenske" uvjete.

matij@ atpl trenutno nije u fokusu…..jos k tome bdi pada…..na zalost….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

razina dna: jedan od mojih targeta
vrijeme dna: dr. ganić

a to je?
ili je to samo za posebne?

evo, iznapadali me TA klasičari.
kao, klasikal TA vidi sve.
neka oni odgovore.

p.s.
držati na umu da ja nemam pojma (što je uvriježeno mišljenje).
a ja to svakom prilikom i svečano potvrđujem.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

matij@ atpl trenutno nije u fokusu…..jos k tome bdi pada…..na zalost….

Aha zato ga nema, zato se smuca okolo, hihi

Premješteno iz teme: IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)

evo ovo su moji stari postovi,pa ih lijepo procitajte

ajmo ovako…sve ode u P.M. tako i IGH…sve je palo po 300-500% koju god si kupijo dionicu u minusu si.Kupi je danas i sutra si u minusu.
Ja u ovoj krizi vidim zeleno svijetlo u građevinskim firmama jer samo one mogu da naprave neki znacajan skok od cca 200%. također ce se trziste ocistiti od svakakvog smeca ( mislim na građevinske firme) i ostat ce samo one najbolje.
Ako cemo gledati po nekom poslovanju tvrtke recimo ovako:
Ako jedna građevinska firma dobije neki posao u vrijednosti cca 2 mislijarde eur realno je da skok cijene te dionice bude cak 200% ,pa i 300%,a nevidim druge tvrtke koje bi u ovoj velikoj recesiji mogle dobiti neki veliki posao.
Prehrandbene industrije,telekomunikacija itd. sve je to vise/manje popunjeno u nasoj lijepoj Hrvatskoj i zaista nevidim neku buducnost u tim tvrtkama da u ovoj krizi naprave neki znacajan skok.
nekazem, te tvrtke dosta vrijede i one ce se oporaviti tek kad trziste Amerike i Europe pocme ili na bolje tj.kad izađemo iz krice za nekih 8-12 mjeseci, zato vidim sansu u građevinskim tvrtkama i velike skokove cijena dinonica.
Kad je svije zahvatlia kriza oko 1934 ,pa i dalje nikle su jake građevinske firme,pa tako ce i u ovoj.
Koliko god neka drzava nema novaca izdvojit ce se za infrakstuturu te zemlje jer samo ona moze da odrzi radma mjeste .Ovo sto Sanader neda da se obustavi gradnja Peljeskog mosta ja ga u potpunosti podrzajem jer 200 milja kuna ce se naci,pa i vise ako je portebno.
Nenavijam za IGH jer sam njihov veliki dinonicar jer mi ovo moje razmisljenje ima nekog smisla,a naravno zelim cuti i vase.

KUPOVAO SAM PO: 2.500, 2100, 1900 i sad se sprema jos vece kolicine po 1500 i nadam se za nekih 30 dana ili 60 dana da bi Igh mogao da napravi skok prem 4000 kn,pa i vise.Ako upali 70 % natjecaja ode on do neba

pozz

moje misljenje da ce se drzati na 1400 – 1500 kn do oporavka jer su svatili da je ovo cijena po kojoj se neisplati prodavati osim onih kojima je to neophodno,a to sto se tice da ce ici ispod 1000 kn to je cisto bubanje cijene.
Jer svi znamo sto radi ta firma i koliko vrijedi,a vrijdi puno

dajte milim Vas nemojte pisati gluposti i bubanje cijena dinonica bez veze.
nenavijam niti malo sto sam dionicar igh.Samo pisem neku realnost.
Normalno kad se vidi da dionica pada svaki dan cca 100kn da i ja nekad kazem u sebi da ovo nema granica i da moze biti po nominalnoj vrijednosti 400 kn al nisam to nikad rekao javno jer sam veliki optimista i to mi se u zivotu uvjer vrati,pa valjda ce i sada.Uzdam se u DRAGOG BOGA.
kad bolje malo razmislimo svi ,vidite da netko namjerno rusi igh da bi se poslije obogatijo .
Smatram da je ovo dno ove dionice i ocekivam u skoro vrijeme oporavak.
Pisao sam i prije da je dno od 1400-1500 kn.

Nikog ne savjetujem da kupi ili proda ovo je samo moje misljenje

Neznam dali bi se smijao ili plakao od vasih komentara.
Jedino sto mi se svidjelo ,a to je komentar od kolege lopina.
Pisao sam vec sto mislim o ovoj dinonici.ja mislim isto kao i on.
Znam da je trziste ovakvo kakvo je al IGH ce ubrzo doci na svoje na nekih 3000 kn gdje ce drzati granicu.
Znaci nekih 2.800 – 3.000,e to mislim da je granica al ovdje ocito neko zeli kako je napiso kolega optimist da izbaci male iz ove dionice,pa da oni odabrani ulove sto je vise moguce e, pa to im se nece ostvariti jer sam ja jos u ovoj dionici i to po dobrim kolicinama.
Smatram da ce ihg u ponediljak ici u zeleno i da se ovaj Petak nece vise nikad ponoviti bez obzira sto je kriza u cijelom svijetu jer ta tvrtka i dalje dobro posluje,a jos ako upale natjecaji gdje ce nam biti granica.

Zivi bili ,pa vidjeli.

pozz

America u zelenom ,a i evo prati ih Evropa tako ce i ujutro i Azija,pa onda mi.
Rekao sam prije neki dan u mom postu da ocekivam krajnu granicu na 1400-1500 kn.
Samo nas neka nepromi

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

decki a kaj ako probije 805, kaj bu vam četvorka lagano u jedinicu ha [proud]
onda bute imali novi kaunt [lol]
A daj mi molim vas recite kaj ak probije 805 pa padne za koji mjesec na 600 [lol]

što, tvoja ekipa to ne zna?
evo pomoći.
super lijepa ED.
aj, guštajte.
[/quote]

vladaro znam ja što to znaći, samo ekipa više ne zna ko im glavu nosi..čekaju da uđu ak probije 805…svi koji ste u kešu a probije 805 se ne trebate nikako veseliti, već plakati kaj niste ušli na 650..ništa tih 805 ne znaci, samo bu momci i pokoja curica promjenili "kaunt" i nastavili po starom, igrati se virtualne burze
kaj vlad jesi pobjego van?
[/quote]

Aleksa druže kako si mi?Evo ja sam te poslušao i opet sam unutra a kako me ti nevoliš vjerojatno već sutra bježiš van!

ČAČIĆ – IMA ODLIČAN PRIJEDLOG ZA POSAO OKO AUTOCESTA

Radimir Čačić još jedanpu je pokazao izvanredan smisao za posao. Povezao je logikom
novac u II mirovinskom stupu koji mami Vladu na potrošnju , te istovremeno , našao rješenje
da se koncesija za održavanje hrvatskih autocesta – upravo financira iz sredstava mirovinskih fondova
u čijem bi vlasništu bilo novoosnovano poduzeće- ali i AKONTACIJA OD 1 MILIJRARDE KN…. koja hitno treba Vladi.. a mirovinci bi je isplatili…

Ne samo trošak održavanja, već i SILAN PRIHOD od autocestarina kroz Hrvatsku , tako bi ostao
u Hrvatskoj, čime bi se zadržao posao, upravljanje i buduću prihodi …… MIROVINCIMA !
Bravo Čačiću !!!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close