Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
teška srca ovo ide, ali mislim da je baron ovaj put u pravu.
u teletraderu oscilator možeš nacrtati iz bilo koje krivulje: krivulje cijene ili nekog drugog oscilatora. ovaj tvoj MACD meni liči na MACD od stohastika. klikni si na MACD properties i pogledaj Base.
ups dugo me nije bilo na forumu …
tunjevino, jel s’ to ti posao ekspert za TA? jel’ i vipy s tobom u dilu ???
🙂
teška srca ovo ide, ali mislim da je baron ovaj put u pravu.
u teletraderu oscilator možeš nacrtati iz bilo koje krivulje: krivulje cijene ili nekog drugog oscilatora. ovaj tvoj MACD meni liči na MACD od stohastika. klikni si na MACD properties i pogledaj Base.
ups dugo me nije bilo na forumu …
🙂
[/quote]
vratio se i napiso 20 000. post…koji comeback. [thumbsup]
da, skužio sam to zato sam i napisao …
TA mi je drugo ime. sad vježbam za market makera. [lol]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-najavljuje-povecanje-pdva/420747.aspx
kako li se danas osjecaju njegovi glasaci????
sjecamo se onih koji su drukali na ovom forumu za njih??
Prepoznaje li se kod od njih?
[huh]
Svi govore o PDV-u. Mnoge zemlje, među kojima i Velika Britanija, smanjile su PDV i smatraju to antirecesijskom mjerom, koja će potaknuti potrošnju. No, ja to ne smatram antirecesijskom mjerom. Mislim da mi dugoročno moramo razmišljati o promjeni PDV-a na više – rekao je Polančec gostujući jučer na Hrvatskom radiju.
http://g.imagehost.org/0190/hrvatskojjamcim2ah2.jpg
Prilazem karticu jacu od American.a ili Diners….
Jučer je neki biser predlagao dionicu ZVCV kao BEST BUY. Danas -9%. Više i od SNBA.
Toliko o dobronamjernim komentarima što treba kupiti. [bye] [bye] [bye]
Ivana7- svaka joj dala nije se složila i ukazala na slabosti dionice. Ivana šaljem Zamolbu za frendovstvo, a ti vidi… [thumbsup]
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Matere ti, covjek bi rekao da samo cita novine da je Arena leglo zla, da cim udjes da ti je zivot na niti.
Nadzor se radi dnevno, ne na kraju.
Ako je sve tako koma i ako se samo sto nije urusila tko je odgovoran za 15000X6=90,000 posjetilaca u zadnjih mjesec dana???
Ma dajte…
radije da se Jure bavi kako nabaviti lovu za Zagrepcanku a ne o areni i krovu gdje se odrzalo svjetsko prventstvo bez jedne jedine greske (za razliku od njegovog Spaladiuma)
…pozdrav…frend radio na areni…dizal s dizalicom stupiće one velke…veli par ih krivo leglo…curi voda ko luda u podrum…satstika narušena…pa ste čuli za politički pritisak…znate kaj je to zar ne…
I doinik dana jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…..ATLAS!!!!!
dionica porasla više od 16% na prometu od skoro 6000 kn.
Koja je to lija da mi je znati… [lol] [lol]
A da BID-u 6 ponuđača i prva 27 kn… [lol] [lol] [lol]
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Matere ti, covjek bi rekao da samo cita novine da je Arena leglo zla, da cim udjes da ti je zivot na niti.
Nadzor se radi dnevno, ne na kraju.
Ako je sve tako koma i ako se samo sto nije urusila tko je odgovoran za 15000X6=90,000 posjetilaca u zadnjih mjesec dana???
Ma dajte…
radije da se Jure bavi kako nabaviti lovu za Zagrepcanku a ne o areni i krovu gdje se odrzalo svjetsko prventstvo bez jedne jedine greske (za razliku od njegovog Spaladiuma)
…pozdrav…frend radio na areni…dizal s dizalicom stupiće one velke…veli par ih krivo leglo…curi voda ko luda u podrum…satstika narušena…pa ste čuli za politički pritisak…znate kaj je to zar ne…
[/quote]
I moj je radio na dizalici..
Jel mi to imamo iste frendove??? Šifra: GAJBA PIVE I ŠTOK [cool] [thumbsup]
Ivana 7 svi ti salju zahtjev za prijateljstvo,ja se javljam za ljubavnika.
molim te da mi oprostis stanarinu,hvala.
ova godina će biti prekretnica u turizmu, bar po uloženim sredstvima
Bajs: Zbog velikog interesa za oglašavanja čak 185 milijuna kuna
Autor/izvor: Marina Šunjerga
ZAGREB – Zbog velikog interesa, odnosno čak 618 zahtjeva za udruženo oglašavanje, ukupne vrijednosti 40,7 milijuna kuna, Turističko vijeće donijelo je odluku o povećanju sredstava na ukupno 185,5 milijuna kuna.