Tako nam i treba kad smo odbili Donalda Du… ovaj Trampa pa se naljutio i stero nas u crveno. [bye]
A mogli smo imat i ovce (misice) i novce (novce). [cool]
Ekonomski institut: Treba vratiti rad nedjeljom
Ekonomski institut: Treba vratiti rad nedjeljom
E pa da!!! Mogla bi i burza raditi nedjeljom pa bi onda išli članci" Tjedni promet na burzi POVEĆAN" [lol] [lol] [bye] [bye]
Premješteno iz teme: SNBA (Slatinska banka d.d.)
Ma bi, ali sam prodao po 435 tamo krajem 07 (prosinac).[thumbsup]
Sad ne ulazim niti špekulativno jer mi nije klima. [cool]
Nisam na mukama, a ti???? [bye]
[/quote]
[thumbsup] Ha , ha, ha ti prodao ? Pa nisi ih nikada niti imao kako ćeš onda prodati to što nemaš ? Imam sve CD-ove iz SDA od Slatinske banke sa popisom dioničara ali tebe nema niti pod razno. [tongue]
Premješteno iz teme: SNBA (Slatinska banka d.d.)
Ma bi, ali sam prodao po 435 tamo krajem 07 (prosinac).[thumbsup]
Sad ne ulazim niti špekulativno jer mi nije klima. [cool]
Nisam na mukama, a ti???? [bye]
[/quote]
[thumbsup] Ha , ha, ha ti prodao ? Pa nisi ih nikada niti imao kako ćeš onda prodati to što nemaš ? Imam sve CD-ove iz SDA od Slatinske banke sa popisom dioničara ali tebe nema niti pod razno. [tongue]
[/quote]
[lol] [lol] [lol] Ajme, pa ti gledao pod VATRENI i tamo me nema.ISUSE, sve si bolji…. [lol] [lol] [lol]
dajte nam ovakve kompanije na burzu
Geofoto Scandinavia, članica zagrebačke Geofoto grupe, potpisala je desetogodišnji ugovor o održavanju skenera i korištenju svojih softverskih rješenja s američkom kompanijom Boeing, najvećim proizvođačem komercijalnih i vojnih zrakoplova, izvijestili su danas iz tvrtke Geofoto
Geofoto Scandinavia potpisala je i ugovor s američkom mornaricom (USA Navy) o kupnji KartoScan FBV skenera, dok je isti skener isporučen i za potrebe Državne geodetske uprave u Hrvatskoj.
http://www.seebiz.eu/hr/techno-_-it/geofoto-i-boeing-potpisali-desetogodisnji-ugovor,37064.html
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
@ Mig29
ne znam da li si svjestan količine paradoksa u tvom odgovoru
– kažeš da nema ega, a veličina tvog posta proporcionalna je tom TA egu, misleći valjda da kopipejstanjem postotaka iz knjige i razglabanjem s puno "if"-ova postižeš bolju argumentaciju [yawn]
– prvo navodiš da ne znaš ewt, a onda se predstavljaš kao guru, kao ewt nije neka mudrost, ti si ju skužio za 2-3 tjedna, pa se nađeš pozvan odbaciti sve countove koji ti nisu "po filingu" i velikodušno se stavljaš na raspolaganje za savjet
– konstatiraš, cit. "naravno, to ne znači da cijeli count ne valja", a nakon toga ga svim silama pobijaš
– kaj se tiče kanala, isforsirao si ih maksimalno
– u vezi 3. i 4. vala samo dvije riječi: time frame, alternacija
Nekaj slično si provodio kad si grčevito branio LD…
I rest my case.
polako..bez nervoze..moze??
[smiley]
imas samo jedan kopi-pejst sto se tice omjera, ne znam na koje ostale "ifove" mislis?
ja nisam nikakav guru i sve sto ja znam bilo tko moze nauciti uz malo vremna i volje.
a biti jako dobar u ewt je potrebna i mudrost i volja i iskustvo.
ja dobar dio toga nemam.
citat "to ne znaci da tvoj count ne valja" odnosi se samo sto se tice overlapinga, nakon utvrdjivanja cinjenice da ti je i 3 najkraci, odbacujem count bezrezervno.
[wink]
ne pase ti ni time frame, niti vidim alternacije, ako treba mozemo konzultirati literaturu.
nisam nsita grcevito branio, to je bila ideja, jednako pogresna kao i ondasnja tvoja! [tongue]
problem je sto si jutros usput nabacio nesto, ne provjerivsi jel moze i jel se uklapa i sad sam ja kriv i imam ego [rolleyes]
sto se tice pojasnjavanja, nisam mislio da dociram tebi, jer nemam pojma koliko znas, mozda ja naucim nesto od tebe, nego da pojasnim ako nesto nisi shvatio sto sam zelio reci.ponuda jos vrijedi, mozda zajedno skuzimo nesto novo [thumbsup]
polako..bez nervoze..moze??
[smiley]
imas samo jedan kopi-pejst sto se tice omjera, ne znam na koje ostale "ifove" mislis?
ja nisam nikakav guru i sve sto ja znam bilo tko moze nauciti uz malo vremna i volje.
a biti jako dobar u ewt je potrebna i mudrost i volja i iskustvo.
ja dobar dio toga nemam.
citat "to ne znaci da tvoj count ne valja" odnosi se samo sto se tice overlapinga, nakon utvrdjivanja cinjenice da ti je i 3 najkraci, odbacujem count bezrezervno.
[wink]
ne pase ti ni time frame, niti vidim alternacije, ako treba mozemo konzultirati literaturu.
nisam nsita grcevito branio, to je bila ideja, jednako pogresna kao i ondasnja tvoja! [tongue]
problem je sto si jutros usput nabacio nesto, ne provjerivsi jel moze i jel se uklapa i sad sam ja kriv i imam ego [rolleyes]
sto se tice pojasnjavanja, nisam mislio da dociram tebi, jer nemam pojma koliko znas, mozda ja naucim nesto od tebe, nego da pojasnim ako nesto nisi shvatio sto sam zelio reci.ponuda jos vrijedi, mozda zajedno skuzimo nesto novo [thumbsup]
Nema nikakve nervoze, prijetelju. Kako sam naveo – rest my case u vezi ovoga, bilo kaj da sad napišem sve buš bezrezervno negiro
Jedino mi nije jasno, ak je "ondašnja moja ideja" (poboldano unutar quotea) pogrešna, zakaj si ju naveo u svom jučerašnjem grafu unutar ljubičastog counta i onda mi još smajlijem danas zijevnuo da nisam nikaj novo nacrto na tvom grafu?
Da te podsjetim, tog 30.12. si prvo kategorički tvrdio da je LD i ajde poslije si se malo smekšo i s rezervom priznao da bi možda moglo biti i "moj" ABC:
zadnji post na str.
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=1808
– baš me interesira, ak ti se pokaže da sam možda naveo dobar count, dal buš opet piso da je i tvoje i moje bilo pogrešno, a onda "moje" unosio u svoj neki budući graf…
Unesi slobodno, samo nemoj istovremeno pisat da je bilo pogrešno
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
1) Predlažem totalni bojkot foruma dok Atlansku ne vrate na 1000 kuna.
2) Nakon toga slijedeći uvjet za nastavak komentiranja je da dionica prati rast BDI-a i svih pozitivnih parametara.
Za početak toliko.
Tko je za? [wink]
kompa,
vidim da ti se svadi..
moze, nema problema! [thumbsup]
nemam ja šta negirat ili ne negirat.tvoj count ne valja! kratko i jasno[thumbsup]
kao sto sam ti odmah rekao, krsi dva osnovna pravila, 3 je najkraca i 4 ulazi u 1!
nadam se da je to eksplicitno dokazano i pokazano!
ti si na to uzvrtaio uvredama o mom egu i mom streberaju..
valjda je falilo konkretnih argumenata.
ako ti smtaras da to nisu valjani razlozi za odbacivanje grafa, nema problema..ima jos kolega koje se igraju s EWTom, pitat cemo njih, konzultirat cemo literaturu, sta god. [thumbsup]
cudim se da ovdje tako lako odustajes,a muci te nesto od prije mjesec i pol, zanimljivo [yawn]
sto se tice LD, ne znam sto zelis postici s vadjenjem teme iz naftalina, ali dobro, probajmo..
kao prvo, ne znam zasto lazes?
nigdje kategoricki nisam nista tvrdio.
u tom trenutku mi se cinila najizglednijom.ako se ne varam stavio sam postotak od 60% za vjerojatnost.jel to ta kategoricka tvrdnja?[bye]
cini mi se da si i ti na kraju rekao da je ne mozes potpuno odbaciti.
pogrijsio sam, na kraju nije ispala LD!
(za razliku od toga sto sad tvrdim da ti ono od jutros ne valja, bezrezervno, sto naravno ne znaci da moje automatski valja)
ti si dao graf, tj prepravio na mom, gdje si vec na 1780 stavio C kao kraj korektivne , 4.valjda, i ocekivao si pad.tj. smatrao si da smo vec u padajucem trendu.
index je narastao za dodatnih 130pts.
tako da, ne, nisi naveo dobar count. [thumbsup]
zato mi molim te, nemoj podmetat m pod b, da sam ja uzimao nesto od tebe i stavljao u svoje grafove! [wink]
– tvoj post od 30.12. u 12:06 sati: "naprotiv, treci val je upravo kakav treba biti!
ne, ne pucam na 1.extended, da, mogu imati sve kaj sam nacrtao!sve po PS-u"
i u 12:36 :"bez puno price, da ti ne pobijam tocku po tocku: ovo je skolski primjer LDa"
Sorry, ako ovo nisu kategoričke tvrdnje onda ne znam kaj jesu i sad se ponovno pitaj tko tu laže i podmeće [tongue]
– to nije iz naftalina, nego otprije mjesec i pol dana – dobar count tog uzlaznog vala je bitan, a ti ako hoćeš sad cjepidlači dal je slovo C pola centimetra prenisko na grafu, ali činjenica i dalje ostaje – to je taj count – ABC – kojeg si jučer stavio na svoj graf [wink]
– toga sam se dotakao da pokažem kako ti nije prvi puta da se obrušavaš na alternativo mišljenje, a na kraju ispadne ćorak [shocked]
– moj kak veliš "uvredljivi" post je bila reakcija na tvoj raniji sarkastičan post, gdje je sprdnja bila suvišna [angry]
– i samo bih te molio ako možeš postati unutarnji count u tvojoj ljubičastoj trici, ako je moguće, možda se varam, ali nekako mi se čini da "moj" count jedinice ima slične karakteristike kao count "tvoje" trice. Ovo prvo bezrezervno odbacuješ, a ovo drugo tvrdoglavo braniš, naravno uz neizbježno ograđivanje… [kiss]