BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

…a da otvorite temu…tko je tko na forumu… [cool]

More, I am BRAD PITT!
Nego jel ovo ima veze sa nama
Vaš link [huh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Vjeko,tko će ovo dokazivati…ti ili ja…. [proud]

Metoda ni je 100% pouzdana ali da ima nešto u tome ima. Nakon dužeg korištenja malo detekcije i intuicije dolazi se do dosta zanimljivih rezultata. Ja to ne koristim često ali kad netko napiše stvar koja u opće nema veze sa vezom onda ga malo provjerim.
[lol]

Teško da vam je ta metoda pouzdana budući da ste popili virus kako tvrdite u potpisu [yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Meni je došlo zlo na koga me potrefilo, ja sam MatijLalić, idem kod Nanutice iz ovih stopa!!! [angry]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Metoda ni je 100% pouzdana ali da ima nešto u tome ima. Nakon dužeg korištenja malo detekcije i intuicije dolazi se do dosta zanimljivih rezultata. Ja to ne koristim često ali kad netko napiše stvar koja u opće nema veze sa vezom onda ga malo provjerim.
[lol]

Teško da vam je ta metoda pouzdana budući da ste popili virus kako tvrdite u potpisu [yawn]
[/quote]
Ja se u kompjutore razumijem isto kao u balet. Moj post je bio motiviran pisanjem kolege Splita 009 na način da će ATPL da padne na koljena i td, i td. Njegovo pisanje nekome tko ne prati često ovaj forum ne bi značilo puno da je njegovo logiranje friškijeg datuma ali to ni je slučaj pa bi netko od početnika u dionicama bi mogao zaključiti da se radi o iskusnom investitoru koji zna šta priča.
Smatram da je ovaj forum jedna jako korisna stvar koja je i meni samome puno pomogla da shvatim neke stvari koje prije samo jedne godine ni sam znao. Zbog toga smatram svojom obavezom da po nekad inzistiram na objektivnosti postova (koliko je to moguće jer smo svi limitirani svojim znanjem) jer će mo svi imati nekakve koristi od toga. Kako stari forumaši tako i oni koji će nam se priključiti. PD je u dosadašnjem svome postojanju za ekonomsko obrazovanje hrvatskog puka učinio više ne go sve vlade zajedno u zadnjih 20 g. pa bi bilo jako dobro da nastavimo u tom tonu.Na kraju krajeva od 01.01. postoje i neka zakonska riješenja u vezi toga te uvijek treba imati na umu da se nalazimo u javnom prostoru. Pozdrav svima.

who dares, wins

Vjeko,tko će ovo dokazivati…ti ili ja…. [proud]

Grannyyy, we’re totally busted…….. [smiley]

Poštovani verdi, stvar je sljedeća. Naime, sustav pamti sve unose korisnika na temama, čak i obrisane postove. E sad, išao sam provjeriti tu vašu tezu i uvidio da doista link IGH u pregledu posljednjih postova korisnika split009 vodi na post nicka plavi na temi, ali caka je u tome što nakon što se uključi mod Prikaži obrisane (mod dodijeljen samo nekolicini nas [wink] ), tada je doista na tom mjestu post korisnika split009 koji je obrisan i time nevidljiv ostalim korisnicima, ali vas link na post korisnika svejedno vodi na njega.

Uglavnom, još jedna velika conspiracy theory stoga ne brinite ništa

Suricata suricatta

HMMM!?
teorija zavjere…???? znači tako
slutnja.. –kulisa–
http://www.youtube.com/watch?v=20RldhK9354

p.s. Vjeko se pojavljuje odmah na početku

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Tigrus jesi li ti svjestan koliko gluposti si napisao u posljednjih par postova? Pratim tvoju i Migovu raspravu i za ne vjerovati je što sve nisi u stanju izvaliti da se ispraviš i isplivaš iz grešaka koje si napravio na svojem grafu zahvaljujući nepoznavanju elementarnih stvari TA

Zbog likova kao što si ti ja ne dajem analize na ovom forumu javno .

NHF

usput bi mogao pojasniti svoju "mudrost bagrema" [shocked]

TEHNIČARI, LAŽETE KAO PINOKIO

Mig

zgodni, postao si poprilično samouvjeren, samo tko visoko leti nisko pada[ [bye]

Djepeto,

"mudrost bagrema" nije moja kovanica.
necu sada reci tko je to prvi doneo na forum.
ja sam to samo prihvatio.
odlicna stvar za burzu.

ima slicno znacenje kao i "trend is your friend"

PS. sto se tice rasprave s migom – ok, daj mu potporu, meni ne smeta.
vidjeti cemo sto ce napisati za "analizu 07 02 2009".
vjerojatno ce spustiti razinu razgovora na vrijedanje.

Ne dajem ja Migu nikakvu potporu, niti me može impresionirati svojim umjetničkim uradcima na grafovima.
Nemoj se ljutiti niti shvačati išta osobno, ali blage ti veze nemaš.
Volio bih i ja da mi objasniš odstupanje na MACD-u?
Da pojasnim zanima me cijena-oscilator?

[

kolega, totalno ste u krivu, itekako sam svjestan svojih ogranicenja i svog krhkog znanja, ali nadam se da cu napredovat iz dana u dan! [smiley]
[/quote]

Misliš li napredovati ?
Da nije tužno bilo bi smješno. Na ovom forumu nema kvalitetnog tehničara.

New Report

Close