BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Može jedan dogovor sampras?
Ako se atlantska približi 1000kn do 1.6.2009 pošalji mi broj svog TR i ja ću ti za svaku tvoju dionicu isplatiti po 100kn. Ako ne ti meni.
Može?

Anonimno, 07.02.2009. u 10:40
Usput ja ih nemam u tisućama nego u stotinama, a broj tvojih me ne zanima jer sam siguran da ne mogu izgubiti okladu.

[/quote]
Nemaš ti ni jedne dionice.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

joj, šta sam sve morao pročitati i gubiti vrijeme jer ste pukli skroz da vas ni vjeko nije mogao zaustaviti.

ps.
a sa ovim zeljem na kraju ste ga stvarno zakiselili… [embarass]

drugi put kad se vode ovak zanimljive rasprave ,slobodno se i forumašice probude ,one su ipak najstručnije u tome kak nekog ukiseljenog …..odkiseliti [sealed]

Kolega da li znate kako se otkrivaju dupli nickovi? Kliknete na svoju sličicu i to Vas odvede na Vaših zadnji 8 postova koje ste pisali. Onda izaberete jedan od njih npr. IGH te kliknete na njega i ukaže Vam se netko drugi. Zabuna je moguća u slučaju ako je moderator obrisao taj post ili ste prvi ili zadnji na stranici. Metoda je dosta sigurna jer mene uvijek vraća na moje postove dok kod nekih to baš i ni je slučaj. Ukazujem na to jer pod više nickova se može napisati i više nebuloza ali u tom slučaju i kredibilitet pada brže od cijene dionica.

Ovom metodom sam ustanovio da je OdjavaHRT zapravo Smootko, Febo pise i drukera BigBossa, dok smo Deimos i ja istih deset prstiju na tastaturi [cool]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

O ne, opet ćemo svi skupa na "Bez cenzure"! Sorry, Vjeko… [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Eh da, a Misko pise Zgubidana. Ili obrnuto.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

…a da otvorite temu…tko je tko na forumu… [cool]

Sudeći po ovome, Bakica je ustvari Vjeko! [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

[/quote]

Upravo provjerih! [thumbsup]

[/quote]
…e,da me nisi vidio…što ću još morati i dokazivati… [lol]

[/quote]
…e,da me nisi vidio…što ću još morati i dokazivati… [lol]
[/quote]

Run Misko run!

Metoda ni je 100% pouzdana ali da ima nešto u tome ima. Nakon dužeg korištenja malo detekcije i intuicije dolazi se do dosta zanimljivih rezultata. Ja to ne koristim često ali kad netko napiše stvar koja u opće nema veze sa vezom onda ga malo provjerim.
[lol]

who dares, wins

Kolege molim vas pišite konstruktivno. Ovo je ozbiljna tema. hvala. [cool]

I'LL BE BACK

New Report

Close