Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
A LNG?
Mislim, nakon probave kiselog kupusa…
Odlicno kolega. Takve trebamo u vlasti koji ce znati izvuci maksimum iz svega. [thumbsup] Bilo bi tu posla i za Koncar da dela vjetroelektrane
Ma zelje se vozi u tankeru, nalijes vode i soli i taman ti se skiseli do odredista.
A i svaka tura ima poseban okus, ovisi sto je tanker prije prevozio. Tako dobijes raznovrsniji proizvod.
Cek, ja sam citao negdi da okus ovisi o morskoj vodi koju puste u tankeru, odnosno salinitetu. Nije svejedno ako kiselis zelje sa morem iz tropa (visokii salinitet) i iz sjevernog mora (niski salinitet). Ovo sto je tanker ranije prevozio nema bas nekog utjecaja, jedino mozda blaga aroma je u pitanju…
Odlicno kolega. Takve trebamo u vlasti koji ce znati izvuci maksimum iz svega. [thumbsup]
[/quote]
Pa takve i imamo na vlasti, koji iz nas izvlače maksimum! [lol]
Vjeko, spavaš?
Odlicno kolega. Takve trebamo u vlasti koji ce znati izvuci maksimum iz svega. [thumbsup]
[/quote]
Pa takve i imamo na vlasti, koji iz nas izvlače maksimum! [lol]
[/quote]
Nda i to kaj velis
Vjeko, spavaš?
Jok, mislim da hvata strik i gleda di je najbliza bandera…
Zasto? pa samo smo raspredali o novim mogucnostima bulk-likvid transporta????
Vjeko, spavaš?
Pssst, čut će vas…
Kiselo zelje 4ever
Ma zelje se vozi u tankeru, nalijes vode i soli i taman ti se skiseli do odredista.
A i svaka tura ima poseban okus, ovisi sto je tanker prije prevozio. Tako dobijes raznovrsniji proizvod.
Cek, ja sam citao negdi da okus ovisi o morskoj vodi koju puste u tankeru, odnosno salinitetu. Nije svejedno ako kiselis zelje sa morem iz tropa (visokii salinitet) i iz sjevernog mora (niski salinitet). Ovo sto je tanker ranije prevozio nema bas nekog utjecaja, jedino mozda blaga aroma je u pitanju…
[/quote]
I još se pitaš čemu bulkeri s duplom oplatom …
Jok, mislim da hvata strik i gleda di je najbliza bandera…
[/quote]
Ajde, pa mi smo još jedino pošteno što je ostalo na forumu (i još par njih), sve ostalo su drukeri!
E da, još nam Švarci samo fali, skroz fin i pošten momak!
I još se pitaš čemu bulkeri s duplom oplatom …
za zelje ili svaki slucaj? ili oboje?