BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

A LNG?
Mislim, nakon probave kiselog kupusa…

Odlicno kolega. Takve trebamo u vlasti koji ce znati izvuci maksimum iz svega. [thumbsup] Bilo bi tu posla i za Koncar da dela vjetroelektrane

Ma zelje se vozi u tankeru, nalijes vode i soli i taman ti se skiseli do odredista.

A i svaka tura ima poseban okus, ovisi sto je tanker prije prevozio. Tako dobijes raznovrsniji proizvod.

Cek, ja sam citao negdi da okus ovisi o morskoj vodi koju puste u tankeru, odnosno salinitetu. Nije svejedno ako kiselis zelje sa morem iz tropa (visokii salinitet) i iz sjevernog mora (niski salinitet). Ovo sto je tanker ranije prevozio nema bas nekog utjecaja, jedino mozda blaga aroma je u pitanju…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

A LNG?

Odlicno kolega. Takve trebamo u vlasti koji ce znati izvuci maksimum iz svega. [thumbsup]
[/quote]
Pa takve i imamo na vlasti, koji iz nas izvlače maksimum! [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Vjeko, spavaš?

A LNG?

Odlicno kolega. Takve trebamo u vlasti koji ce znati izvuci maksimum iz svega. [thumbsup]
[/quote]
Pa takve i imamo na vlasti, koji iz nas izvlače maksimum! [lol]
[/quote]

Nda i to kaj velis

Vjeko, spavaš?

Jok, mislim da hvata strik i gleda di je najbliza bandera…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Vjeko, spavaš?

[/quote]

Meni se cini da gleda gdi je delete tipka

Zasto? pa samo smo raspredali o novim mogucnostima bulk-likvid transporta????

Vjeko, spavaš?

Pssst, čut će vas…

Kiselo zelje 4ever

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Ma zelje se vozi u tankeru, nalijes vode i soli i taman ti se skiseli do odredista.

A i svaka tura ima poseban okus, ovisi sto je tanker prije prevozio. Tako dobijes raznovrsniji proizvod.

Cek, ja sam citao negdi da okus ovisi o morskoj vodi koju puste u tankeru, odnosno salinitetu. Nije svejedno ako kiselis zelje sa morem iz tropa (visokii salinitet) i iz sjevernog mora (niski salinitet). Ovo sto je tanker ranije prevozio nema bas nekog utjecaja, jedino mozda blaga aroma je u pitanju…
[/quote]

I još se pitaš čemu bulkeri s duplom oplatom …

Vjeko, spavaš?

[/quote]
Ajde, pa mi smo još jedino pošteno što je ostalo na forumu (i još par njih), sve ostalo su drukeri!
E da, još nam Švarci samo fali, skroz fin i pošten momak!

I još se pitaš čemu bulkeri s duplom oplatom …

za zelje ili svaki slucaj? ili oboje?

New Report

Close