BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Febo, nemoj provocirat i pisat o necemu sto nema veze sa atpl…jedino ako ne mislis da ce atpl prevozit secer (skupi secer=skupe vozarine????)

pa i to je suvi rasuti tovar…dok se kiselo zelje prevozi tankerima, dakle kiselom zelju nije mjesto na ATPL [angry]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Febo, nemoj provocirat i pisat o necemu sto nema veze sa atpl…jedino ako ne mislis da ce atpl prevozit secer (skupi secer=skupe vozarine????)

pa i to je suvi rasuti tovar…dok se kiselo zelje prevozi tankerima, dakle kiselom zelju nije mjesto na ATPL [angry]
[/quote]

Zelje je rasuti teret covjece.

Da, da, imaš glavati kupus i onaj "rasuti" …

Cek, a sto je sa ukonzerivranim zeljem? Jel to ide na kontejnerase ili…?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Cek, a sto je sa ukonzerivranim zeljem? Jel to ide na kontejnerase ili…?

Pa ako ti pukne najlon koji drzi konzerve na paletama onda je i to rasuti teret
[tongue]

O neuki covjece, kakve to veze ima… pa ostaje u kontejnerima (20 feet) bez obzira pukne ili ne?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

O neuki covjece, kakve to veze ima… pa ostaje u kontejnerima (20 feet) bez obzira pukne ili ne?

Cemu trpat to u kontejner i zajebavat se s paletama i ambalazom kad to mozes bagerom utovarit u bulkera?

A LNG?
Mislim, nakon probave kiselog kupusa…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Vidis, to ti je logicno pitanje. Jer u bulkeru je prijevoz jeftiniji…. kontejnerasi su brzi i skuplji, opex je puno veci…. e sad si me nasao. Ne znam da pitamo kojeg strucnjaka?

A LNG?
Mislim, nakon probave kiselog kupusa…

Ovisi. Mislim da jedino ULPL ima takve brodove, ali oni ih cuvaju za plin "grahorovac"… u hrvatskoj se proizvodi navodno jako puno.

Ma zelje se vozi u tankeru, nalijes vode i soli i taman ti se skiseli do odredista.

A i svaka tura ima poseban okus, ovisi sto je tanker prije prevozio. Tako dobijes raznovrsniji proizvod.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Vidis, to ti je logicno pitanje. Jer u bulkeru je prijevoz jeftiniji…. kontejnerasi su brzi i skuplji, opex je puno veci…. e sad si me nasao. Ne znam da pitamo kojeg strucnjaka?

A po kojem indeksu se kontejneraši ravnaju? Jel BKI?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close